1
Endüstriyel Temizleme kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karcher K2 K3 K4 K5 FJ 6 Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı
  • FJ 6 BAĞLA VE TEMİZLE KÖPÜK JETİ
  • Güçlü köpükle temizlik için FJ 6 köpük nozulu (örn. Ultra Köpük Temizleyici). Arabalar, motosikletler, vb.nde kullanıma yönelik olmanın yanı sıra, temizlik ürünlerinin, taş ve ahşap yüzeylerle bina cephelerine uygulanmasında da kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı

Karcher, 1935 yılında kurulan bir Alman firması olup birçok basınçlı yıkama makinesini müşterilerin beğenisine sunması ile bilinir. Bu yıkama makineleri ile bisiklet, otomobil, bahçe mobilyası ya da duvar gibi birçok alan kolayca ve hızlı bir şekilde temizlenebilir. Birbirinden farklı tasarıma sahip özel makineleri sayesinde müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefler. Karcher basınçlı yıkama makinesi köpük aparatı sayesinde ise temizliği daha detaylı şekilde yapabilir ve sonuçtan memnun kalabilirsiniz. Sahip olduğu özel köpük sistemi sayesinde üst düzey temizlik sunar. Deneyen çoğu insanın memnun kaldığı ve gönül rahatlığı ile çevresine de önerdiği bu ürün farklı modellere sahiptir. Basınçlı köpük özelliği sayesinde zorlu kirlerin bile kolayca temizlenmesini sağlar.

  • Köpüklü yıkama imkanı
  • Temizleyici haznesi
  • Ayarlanabilir köpük miktarı

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı Fiyatları

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı Fiyatları

Genel olarak otomobil temizliğinde kullanılsa da basınçlı yıkama aparatı yoğun köpüğü sayesinde zorlu kirleri temizlemenizi sağlar. Bu sebeple her mekanda ve alanda rahatlıkla kullanılabilir. Basınçlı yıkama makinesi köpük aparatı sayesinde ise bahçe mobilyalarından duvarlara, bisikletten motorlu araçlara birçok dış alan yüzeyini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Karcher köpük aparatı fiyatları farklı model ve makinelere göre değişiklik göstermesinin yanı sıra genel olarak her bütçeye uygun olması ile bilinir. Karcher köpük püskürtme aparatı, köpük seviyesini ayarlamanıza olanak sağlayan bir düzeneğe sahip olduğu için zorlu kirleri temizlemenize yardımcı olur. Köpükleme sistemi sayesinde tüm Karcher K yıkama makinesi serisi ile uyumludur. Bu sayede hangi modele sahip olursanız olun bu aparat sayesinde kolayca köpüklü temizlik yapabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de kaliteli olan bu aparatı birçok farklı cihazla kullanabilirsiniz.

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı Modelleri

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı Modelleri

Yıkaması zor gibi görünen çeşitli bahçe mobilyaları, bisikletler ya da motorlu araçlarda kolaylıkla kullanılabilen Karcher köpük aparatı, markanın yılların getirdiği tecrübesinden de yararlanarak müşterilerin oldukça beğendiği ürünlerden biridir. İç haznesi geniş olan ve içine temizleyici ürün konulabilen haznesinin yanı sıra üzerinde bulunan köpük seviyesini ayarlamaya olanak sağlayan aparatıyla oldukça kullanışlıdır. Bahçe veya duvar gibi büyük yüzey alanına sahip yerleri temizlerken köpük seviyesini artırabilir ya da küçük alanlarda azaltabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde birçok yüzeyi temizlemeye uygundur. Karcher K2 köpük aparatı, markanın o K2 yıkama makinesi ile uyumludur. Aynı zamanda sahip olduğunuz Karcher yıkama makinesi K5 ise Karcher K5 köpük aparatı modellerini inceleyebilirsiniz. Birçok farklı modele ve fiyata sahip olan kullanan insanların büyük bir çoğunluğunun oldukça beğendiği bu aparatları inceleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı Çeşitleri

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Köpük Aparatı Çeşitleri

Özellikle çocuklarının sürdüğü bisikletlerin temizliklerinden endişe eden anne babalar, Karcher kalitesi ile birleşmiş basınçlı yıkama aparatlarını tercih edebilir. Köpük aparatı ile temizleyici ürün de eklenince temizliğin performansı arttığı için oldukça sık tercih edilir. Karcher köpük aparatı yorum kısmına bakıldığında insanların genel olarak memnun kaldığı görülür. Uygulandığı yüzeyleri derinlemesine temizlediği için de oldukça beğenilir. Farklı yıkama makineleri ile uyum sağlayan birçok model olup Karcher K2 classic köpük aparatı bunlardan biridir. Daha önce bu aparatları deneyimlememiş olan müşterilerin sıkça merak ettiği Karcher köpük aparatı kullanımı ise oldukça basit ve anlaşılırdır. Kullanacağınız temizleyici ürünü hazneye dilediğiniz miktarda doldurduktan sonra köpük seviyesini ayarlayarak yüzeylere püskürtebilirsiniz. Bu özelliklere sahip Karcher K3 köpük aparatı ve daha birçok modeli Trendyol sayesinde kolayca bulabilir ve dilediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.