Genel Markalar 180x3.0x22,23 Metal Kesme Taşı 1 Adet

35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
4 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
47,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 180x3.0x22,23 Metal Kesme Taşı 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEBECİ YAPI MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: ATAKAN CEBECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Vergi Kimlik Numarası: 2040446522
    Bu ürün CEBECİ YAPI MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karbosan 180x3.0x22,23 Metal Kesme Taşı 1 AdetEbat: 180x3.0x22mm Özellikler:Genel amaçlıMetal ve döküm malzemelerin keme işlemleri için uygunİdeal Keme ıYüksek

Ürün Özellikleri

  • Tip Metal Kesme
  • Garanti Süresi 4 Yıl
Geri Bildirim Ver

Karbosan Metal Kesici 180 x 3.0 x 22 mm

Büyük metal parçalarını istenilen boyutta kullanabilmek amacıyla çeşitli ürünler geliştirilir. İş yerleri için pratiklik sağlayan bu ürünler arasında Karbosan metal kesici de yer alır. Ürün, kısa süre içerisinde etkili sonuçlar alabilmek için yeterli kaliteye sahiptir. Alınan sonuçlar neticesinde müşterilerin beğeniyle kullandığı bu ürün, kolaylık amaçlıdır. Metal ve döküm yapıdaki malzemeleri kesme noktasında yardımcı olan kesici, sağlamlığı ile uzun zaman boyunca kullanılır. İdeal kesme performansı sunması ile öne çıkan bu ürün, müşterilerin beklentilerini karşılar niteliğe sahiptir. Karbosan metal kesici 180 mm boyutu ile, zorlu kesme ve parçalama işlemleri kısa süre içerisinde halletmeye destek olur. Siz de bu konularda yardıma ihtiyaç duyuyorsanız kesici ürünü temin ederek kolaylıkla kullanabilir, kesilmesi zor ve güç isteyen maddeleri arzu ettiğiniz şekilde bölebilirsiniz.

  • Genel amaçlı
  • Yüksek performans
  • Rahat kesim imkanı

Metal Kesici ile İstenilen Boyutta Metaller

Metal Kesici ile İstenilen Boyutta Metaller

Kendine özgü bir parlaklığı bulunan bu ürünler, çeşitli amaçlar için kullanılmak üzere tercih edilir. Yapısı nedeniyle belli bir şekli alması zor olan metaller için kesiciler üretilir. Bunlardan biri olan Karbosan metal kesici 180 x 3.0 x 22 mm 910040 kodu ile müşteriler tarafından kolaylıkla aratılıp temin edilebilir. Orijinal olan bu ürün, 180 mm boyutuna sahiptir ve metalleri kolayca kesmek için kullanılır. Orta sertliği ile genel amaçlı olan bu ürün, A tipi korundum yapısıyla öne çıkar. Ayrıca ürünün disk ömrü oranı mevcuttur. Karbosan metal kesici 180 x 3.0 x 22 mm kullananlar tarafından sevilerek kullanılan bu ürün, fonksiyonel yapısı ile dikkat çekicidir. İşlerinizi kolaylaştıracak bu ürünü tercih ederek güç bakımından zorlayıcı işlemleri kısa süre içerisinde halletmenin keyfine varabilirsiniz.

Konfor İçeren Kullanımı ile Metal Kesici

Konfor İçeren Kullanımı ile Metal Kesici

Metal ve döküm malzemelerinin şekil alabilmesi için insan gücünün yanı sıra çeşitli materyallere gereksinim duyulur. Karbosan metal kesici 180 x 3.0 x 22 mm boyutuna sahiptir ve bahsedilen materyallerden biridir. Az miktarda güç uygulama sonucunda metal parçaların istenilen biçimde bölünmesine yardımcı olur. Yüksek performanslı bir ürün olmakla birlikte rahat kesim özelliğine sahiptir. Bu sayede, müşterilere kolaylık sağlar. Hızlı kesim yaparak zamandan tasarruf etmeyi olanaklı kılan kesici, uzun ömürlüdür. Karbosan metal kesici fiyatları, bu gibi temel özellikler baz alınarak belirlenir ve müşterilere sunulur. Metalleri istenilen ölçülere ayıran ürün, kolay kullanım avantajı sayesinde pratiklik de sağlar. Yorucu ve fazla güç isteyen işlerde kullanılmak üzere dayanıklı bir yapıda üretilir. Söz konusu ürün sayesinde, çeşitli amaçlara hizmet etmek için yapılması gerekli olan kesme işlemlerini kolaylaştırabilirsiniz.

Metal Kesici Özellikleri ve Fiyatları

Metal Kesici Özellikleri ve Fiyatları

Metaller şekil alabilen maddelerdir ve bunun için çeşitli kesicilerin kullanılması gerekir. Karbosan metal kesici 180 x 3.0 x 22 mm yorumları, bu ürünün alaşımlı ya da düşük alaşımsız özelliğe sahip çeliklerde tercih edilebileceğini ortaya koyar. Mevcut ürün, inşaat demirlerinin, çeliklerin ve boruların hızlı ve bir o kadar da emniyetli şekilde parçalanmasını sağlar. Ayrıca, profesyonel uygulamalardaki kaynak dikişi yarma gibi zorlayıcı işlemleri etkili şekilde yapabilmek amacıyla da kullanılabilir. Sahip olduğu diskler, demir içerikli maddelerin kesim işlemi kullanılır. Aşındırıcı olarak alüminyum oksitin tercih edildiği Karbosan metal kesici 180 x 3.0 x 22 mm fiyatları, özelliklere ve müşterilerin elde ettiği faydaya bağlı olarak belirlenir. Trendyol üzerinden kolay şekilde sipariş edebileceğiniz ürün ile birlikte zor gibi görünen işlemleri basite indirgeyebilirsiniz.