Karali Çay Karali Tiryaki Çay 1000 gr X 3 Paket

445 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karali Çay Karali Tiryaki Çay 1000 gr X 3 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karali Şarküteri Satıcı Ünvanı: MEVLANA KARALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2276953349000011 Vergi Kimlik Numarası: 5010042270
    Bu ürün Karali Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karali Tiryaki Çay 1 Kg
Geri Bildirim Ver

Karali Çay 1 kg X 3 Adet Karali Yeni Tiryaki Dökme Çay

Çay, Türkiye’de en sık tüketilen ve vazgeçilmeyen içeceklerin başında gelir. Bu keyfi kesintisiz şekilde sürdürmeniz için Karali 1 kg Tiryaki çay, doğru tercihtir. Yüksek kaliteli çay yapraklarının incecik kesilmesi ile elde edilen çay, günün her anını güzelleştirebilecek bir tada sahiptir. Karali Tiryaki çayının üretiminde Rize’nin eşsiz doğasında yetişen filizler de toplanır. Yapraklar ve filizler, markanın özeni ve tecrübesi ile profesyonel bir şekilde el değmeden işlenir. Karali Tiryaki çay, dem oranı ve tadı ile sevilerek tüketilir. 1000 gramlık paketi ile uzun süreli kullanıma imkân tanıyan ürün, iş yeri gibi kalabalık ortamlar için de uygundur.

  • Ağırlık: 1000 gram
  • Paket içeriği: 3 x 1000 gram
  • Sertlik Derecesi: Yumuşak içim

Karali Yeni Tiryaki Dökme Çayın İçeriği Nasıldır?

Karali Çay 1 kg X 3 Adet Karali Yeni Tiryaki Dökme Çay Yorumları

Çay yapraklarının üst kısmında bulunan filizlerden ve tomurcuklardan üretilen Karali çayları, zengin aroma seviyesi ile damağınızda etkileyici bir tat bırakır. Tiryakilerin tercihi Karali çay, tamamen yerli üretimdir. Az miktar kullanımda dahi yoğun dem elde edeceğiniz bu ürün ile gerçek çay lezzetini yakalayabilirsiniz. İçerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan Karali 1 kg Tiryaki çay, arkadaşlarınız ile bir araya gelme sebebiniz olabilir. Kusursuz lezzetli ile keyfinizi artıracak olan çay, günün her saatinde tüketilmeye uygundur. Doğal bir ürün olma özelliği taşıyan Karali Tiryaki çay, damak zevkinden ödün vermek istemeyenlerin vazgeçilmez tercihidir. Karali Tiryaki çay yorumları da ürünün deneyenleri memnun ettiğini gösterir.

Karali Yeni Tiryaki Dökme Çay Lezzetli midir?

Karali Çay 1 kg X 3 Adet Karali Yeni Tiryaki Dökme Çay Yorumları

Karali 1 kg Tiryaki çay, geleneksel aroması ile bilinen ve sevilen bir lezzettir. Karadeniz’in etkileyici doğasının sunduğu çay yapraklarının benzersiz tadını sunan Karali Tiryaki, molaların ve kahvaltıların vazgeçilmezidir. Karali 1 kg Tiryaki çayı dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda kullanıma uygun olan Karali Tiryaki çay 1 kg’lık paketi ile size ekonomik açıdan da tasarruf sağlar. Keskin kokusunu yumuşak içimi ile pekiştiren Tiryaki çay, zevkli anlar yaşamanıza yardımcı olur. Karali 1 kg Tiryaki çayın kendine has lezzeti ile günün yorgunluğunu kolayca atabilir ve daha dinç hissedebilirsiniz. Karali 1 kg Tiryaki çay, toz yapıda olduğu için yıkamanıza gerek yoktur. Doğru bir şekilde demleyerek geleneksel siyah çayın tadını çıkarabilirsiniz.

Karali Yeni Tiryaki Dökme Çayın İçimi Nasıl Önerilir?

Karali Çay 1 kg X 3 Adet Karali Yeni Tiryaki Dökme Çay Yorumları

Karali Tiryaki dökme çay, kolay içilebilen eşsizbir tada sahiptir. Çayın en lezzetli hâlini ortaya çıkarmak için bazı noktalara özen göstermek gerekir. Çayı demlerken içme suyu kullanılmalıdır. Bu sayede çayın lezzeti daha da artar. Kalitesiz suların içindeki maddelerden etkilenmeyen çayın demi, tadı ve kokusu da tam yerinde olur. Karali dökme çayı demlemek için öncelikle çaydanlığınızın üst kısmına kaynamış sıcak su ekleyin. Sonra kullanılan su miktarının beşte biri oranında çay ilave edin. Alt kısma soğuk su koyun ve çayınızı kısık ateşte demlenmeye bırakın. Demliğin alt kısmındaki su kaynayana dek çayınız demlenir. Harika bir aromaya sahip Karali 1 kg Tiryaki çayı keyifle içebilirsiniz. Özelliklerde kahvaltılarda sıkça tüketilen çayı doğru şekilde demleyerek maksimum lezzet elde edilebilir. Karali Tiryaki çay, Trendyol’da oldukça bütçe dostu fiyatlarla sizleri bekler. Karali 1 kg Tiryaki çayı Trendyol’dan satın alabilir ve her yudumda benzersiz bir lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Karali 1 kg Tiryaki çay, ödemenin tamamlanmasından ardından adresinize teslim edilir.