Karali Çay Karali Premium Dökme Demleme Yeşil Çay 200 gr

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
79,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karali Çay Karali Premium Dökme Demleme Yeşil Çay 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karali Şarküteri Satıcı Ünvanı: MEVLANA KARALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2276953349000011 Vergi Kimlik Numarası: 5010042270
    Bu ürün Karali Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 yerli yaprak demleme yeşil çaydır. Yumuşak içimlidir. Hava geçirmeyen kilitli poşet ile daima taze kalır. Kullanım kolaylığı sağlar.
Geri Bildirim Ver

Karali Çay YESILC Premium 200 G Dökme Demleme Yeşil Çay

Karali Premium 200 g demleme yeşil çay, üstün kalitesini her yudumda hissettirir. Yaklaşık 30 yıllık tecrübeye sahip olan Rizeli marka Karali, yumuşak içimli ve lezzetli çaylar üretmeye özen gösterir. Marka tarafından kaliteli ve sağlıklı yeşil çay yapraklarından hazırlanan bu ürün, tamamen doğal koşullarda imal edilir. Toplanan yeşil çay yaprakların filizleri hava yoluyla nemden arındırılır. Bu işlem sırasında kimyasal maddeler kullanılmaz. Diğer aşama ise çay yapraklarının kıvrılması ve soldurulmasıdır. Soldurma yöntemi sonrasında yapraklar elastik bir yapı kazanır. Böylece yeşil çay yapraklarının suyu açığa çıkar. Okside olan çay yaprakları tekrar kurumaya bırakılır. Kurutma işleminde yaprakların nem oranı %5'in altına indirilir. Kurutma sırasında yüksek ısıya maruz kalmayan yaprakların lezzeti de bu sayede korunur.

  • Miktar: 200 gram
  • %100 yerli yapraklar
  • Hava geçirmeyen kilitli poşet

Karali Premium Demleme Yeşil Çay 200 G Özellikleri Neler?

Karali Premium Demleme Yeşil Çay 200 G Özellikleri Neler?

Karali Premium 200 g demleme yeşil çay sayesinde günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Bir fincan yeşil çay içinizi ısıtıp size huzur verir. Yeşil çayın birçok faydalı özelliği vardır. Böylece yeşil çay yalnızca bir keyif içeceğinden daha fazlası olur. Karali Premium 200 g demleme yeşil çayın antioksidan oranı yüksektir. Bu sayede yeşil çay bağışıklık sistemine destek olur. Günlük olarak tüketilen yeşil çay metabolizmayı düzenler ve kronik hastalıklara karşı vücut direncini artırır. Düzenli yeşil çay tüketiminin insülin direncini önemli ölçüde azalttığı ve kandaki şeker seviyesini dengelediği gözlemlenmiştir. Yeşil çay ayrıca yağ yakımını da hızlandırır. Bu sayede kilo vermeyi de kolaylaştırır. Üstün kalitesiyle öne çıkan ve pek çok fayda sağlayan Karali yeşil çayı dengeli tüketmeniz önerilir.

Karali Premium Demleme Yeşil Çay 200 G İçimi Nasıl?

Karali Premium Demleme Yeşil Çay 200 G İçimi Nasıl?

Karali Çay Premium 200 g dökme demleme yeşil çay oldukça yumuşak bir içime sahiptir. Böylece çayın tadını daha iyi çıkarabilirsiniz. Yeşil çayın sahip olduğu lezzetli aroma ve baş döndürücü koku ile günün yorgunluğunu üstünüzden atabilirsiniz. Karali markasının kullandığı üstün kaliteli üretim teknikleri sayesinde çay yapraklarının tadı bozulmaz. Yeşil çayın kendine has tadı korunarak size ulaştırılır. Kaynama noktasındaki su ile çayınızı hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz çayın içerisine az miktarda sıcak süt de karıştırabilirsiniz. Süt, yeşil çayın çok daha yumuşak bir içim sunmasına katkı sağlar. Nispeten sert bir içim elde etmek için çayın demlenme süresini uzatabilirsiniz.

Karali Premium Demleme Yeşil Çay 200 G Kullanımı Nasıl?

Karali Premium Demleme Yeşil Çay 200 G Kullanımı Nasıl?

Karali Çay Premium 200 g dökme demleme yeşil çay oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Ürünün içerisinde kuru çay yaprakları bulunur. Her fincan için 1 tatlı kaşığı kadar Karali Premium 200 g demleme yeşil çay ekleyebilirsiniz. Kısa bir süre bekledikten sonra çay yapraklarını süzebilirsiniz. Demleme süresini damak zevkinize göre ayarlamanız mümkündür. Düzenli tüketilen yeşil çay, içerisinde bulunan antioksidan sayesinde detoks etkisi yapar. Yeşil çayın içerisinde bol miktarda vitamin ve mineral de bulunur. Ayrıca yeşil çay tokluk hissi de verir. Böylece kilo vermeniz kolaylaşır. Karali Premium 200 g demleme yeşil çay, doğrudan güneş ışığı almayan ve nemsiz ortamlarda muhafaza edilmelidir. Ayrıca her kullanımdan sonra paketin hava kilidinin doğru şekilde kapatılması da çayın tazeliğinin korunması açısından önemlidir. Trendyol üzerinden bu ürünü kolayca sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Karali Çay Premium 200 g dökme demleme yeşil çay yorumlarına göz atarak bu ürün hakkındaki değerlendirmeleri öğrenebilirsiniz.