Karali Çay Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay 25 Li 12 Adet

725 TL
(2,42 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
850 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.158,76 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karali Çay Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay 25 Li 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karali Şarküteri Satıcı Ünvanı: MEVLANA KARALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2276953349000011 Vergi Kimlik Numarası: 5010042270
    Bu ürün Karali Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay 25 Li 12 ADET ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 08/08/2024 Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay 25 x 12 gr = 300 gr Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay Rize’nin eşsiz doğasında yeşeren çay filizleri ve kaliteli çay yaprakları toplanır, Karali’nin özeni ve tecrübesiyle el değmeden işlenir. Seylan ve siyah çay özel karışımı sayesinde, yüksek dem oranı, parlak rengi, kokusu ve aromasıyla keyifle yudumlayıp tiryakisi olacağınız Karali demlik poşet siyah çay. İthalatçı Firma:Karali Çay San. Tic. Ve Gıda Paz. A.ş. Çaykent/RİZE
Geri Bildirim Ver

Karali Premium Demlik Poşet Çay ile Özlenen Çay Lezzeti

Çayın kökeni çok eskilere dayandığı bilinmektedir ve bir inanışa göre çay ilk olarak Çin'de ortaya çıkmıştır. Çin’de çok sevilen ve fazlaca tüketilen çay daha sonrasında Avrupa ve Amerika'da da yayılan çay, pek çok kitleye hitap etmektedir. Türkiye'de genellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'nde toplanan çay farklı markalar altında satışa sunulur. Bunlardan birisi de Karali çay Karali Premium demlik poşet siyah çay 25’li 12 adet krl8692204101649-49 kodlu üründür. Siyah, beyaz ve yeşil gibi farklı türlere sahip olan çaylar günlük tüketimde sıkça karşılaşılan bir içecektir. Özellikle de işyerlerinde çay saati diye anılan bir zaman dilimi de vardır. Bu zaman diliminde genellikle işçilere çay yanında kek ya da poğaça gibi sunumlar yapılır. Hem gündelik hem de özel günlerde çeşitli ikramlarla sizde hem kendinize hem de misafirlerinize gönül rahatlığı ile çay ikramında bulunabilirsiniz.

  • 12’li Paket
  • Özenli İşçilik
  • Gerçek Çay Lezzeti

Vazgeçilmez Karali Premium Demlik Poşet Çay

Türk kültüründe de önemli bir yere sahip olan çay Karali markası altında el değmeden özenle işlenerek içilebilir hale getirilir. Karali Premium demlik poşet çay, 12’li paketler halinde satışa sunulur. Her bir paketin içerisinde 25 adet poşet çay bulunur. Bu ürünlerin toplam gramaj değeri ise 300’dür. Parlak rengi ve kokusu ile öne çıkan bu ürünü zevkle yudumlayabilirsiniz. Özellikle de kış günlerinde içinizi ısıtacak Karali Premium demlik poşet siyah çay lezzeti ile hoş bir tada sahiptir. Bu ürünü ister tek başına isterse kek ve börek gibi farklı gıdalarla da tüketebilirsiniz. Kahvaltıların da vazgeçilmez unsuru olan Karali Premium demlik poşet siyah çay kullanımı bir hayli fazladır. Karali Premium demlik poşet siyah çay 25'li 12 adet ürününe sahip olmak istiyorsanız gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Tadına Doyum Olmaz Lezzeti ile Karali Poşet Siyah Çay

Rize'de filizlenen çay yaprakları filizleri ile beraber toplanarak Karali tecrübesinde özenle işlenir ve el değmeden hazır hale getirilir. Günün her anında tüketebileceğiniz çay, eşsiz lezzeti ve tadı ile pek çok kişiyi kendine çeker. Tiryakiler için olmazsa olmaz bu lezzet içeriğinde yer alan özel karışımlar ile farklı bir aromaya kavuşur. İster sade isterse farklı aromalar ile zenginleştirilmiş bu çaydan rahatlıkla tüketebilirsiniz. Karali Premium demlik poşet siyah çay tavsiye edilen demleme koşullarına uyarak hazırlanmalıdır. Her bir poşet çaydan yaklaşık 3 bardak çay elde edilir. Bu yüzden çay hazırlamadan önce kişi sayısına göre ürünü kullanmalısınız. Ayrıca üzerine 90 derece su dökerek 15-20 dakikalık demlemeye bırakmanız çayın lezzetine erişebilirsiniz. Karali Premium demlik poşet siyah çay 25'li 12 adet krl8692204101649-49 kodu ile tercih edebilir ve böylece güzel anlarınızı unutulmaz yapabilirsiniz.

Bütçe Dostu Karali Premium Demlik Poşet Siyah Çay

Özellikle de ofis ortamlarının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi de siyah çaydır. Hemen herkesin gönlünde taht kuran bu eşsiz lezzet sağlığa olan faydaları ile de bilinir. Kalp sağlığından kansere kadar pek çok etkisi bulunan siyah çay aynı zamanda yorgunluğunuzu atmanıza da yardımcı olur. Çay sadece iş ortamında değil pek çok iş ortamında insanların vazgeçemediği bir içecektir. Siz de bu eşsiz lezzetin tadına varmak ve Karali Premium demlik poşet siyah çay kullananlar arasında yer almak istiyorsanız Trendyol üzerinden gönül rahatlığı ile uygun fiyata tercih yapabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi için Karali Premium demlik poşet çay yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. Karali demlik poşet çay fiyat olarak her bütçeye hitap eder. Bu zevkten mahrum olmak istemiyorsanız Karali Premium demlik poşet siyah çay satın al butonuna tıklayabilirsiniz.