Karaca Vantuz Slim X10 Rosegold Kablosuz Dikey Süpürge

1.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Vantuz Slim X10 Rosegold Kablosuz Dikey Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TabyaTelekom Satıcı Ünvanı: TACİM ORMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268659290800001 Vergi Kimlik Numarası: 6470057588
    Bu ürün TabyaTelekom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KARACA VANTUZ SLIM X10 ROSEGOLD KABLOSUZ DIKEY SÜPÜRGE

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi DC
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.06.4765 Vantuz Slim X10 Kablosuz Dikey Rosegold Süpürge

Karaca; ev tekstili, sofra-mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve aksesuarların yanı sıra kablosuz süpürge çeşitleri ile de tercih edilen bir markadır. Karaca vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge, oldukça hafif ve pratiktir. Model Karaca’nın en çok tercih edilen dikey süpürge çeşitleri arasında yer alır. Ürün turbo emiş gücüne sahip olduğu için en zor kirleri bile rahatlıkla temizler. Ergonomik bir tasarıma sahip Karaca Vantuz slim x10 kablosuz dikey süpürge rosegold, 38 dakikaya kadar kesintisiz bir temizlik sunar. Birden fazla modda çalışma özelliğine sahiptir. Turbo modda 20 dakika boyunca derinlemesine temizlik yapar. Karaca Vantuz sussuz ve toz torbasız olarak çalışır. Modern tasarımı ve pratik kullanım özellikleriyle kullanıcıların hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlar.

  • Güç: 160 w
  • Performans: 38 dk
  • Garanti: 2 yıl

Karaca Vantuz Slim X10 Kablosuz Dikey Süpürge Özellikleri

Karaca Vantuz Slim X10 Kablosuz Dikey Süpürge Özellikleri

Karaca Vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge 2 farklı hız kademesi ile çalışır. Normal mod güçlü bir performans sağlarken turbo mod daha zor kirleri süpürmeye yarar. Ürün toz torbasız ve susuz çalışır. Ürün ile birlikte 4 farklı aparat gönderilir. Elektrikli turbo fırça, kenar ve köşe aparatı, tül ve perde fırçası, duvar askı aparatı ürünün kullanımını kolaylaştırır.

Led ışıkları sayesinde gece kullanım kolaylığı sunan Karaca Vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge gürültüsüz çalışır. Süpürgenin ses seviyesi 81 ile 90 dB arasındadır. Ses seviyesi günlük konuşma tonuna oldukça yakındır. Ürün kolay kaldırılabilir ve saklanabilir yapıdadır. Kablosuz kullanımı evin birçok yerini pratik bir şekilde süpürmeyi mümkün kılar. Aynı zamanda Karaca Vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge, geniş bir toz haznesi ile büyük alanlar için idealdir.

Karaca Vantuz Dikey Süpürge Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Karaca Vantuz Dikey Süpürge Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Karaca Vantuz slim x10 kablosuz dikey süpürge gövde ile süpürge arasındaki oynar başlık sayesinde girilmesi zor alanları dahi süpürebilir. Yatak ve koltuk altları, süpürgelikler ve köşeler Karaca vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge ile dakikalar içerisinde temizlenebilir. Ürünü hem ıslak zeminlerde hem parkelerde hem de halılarda kullanmak mümkündür.

Karaca Vantuz dikey süpürgenin tül perdeler için geliştirilen özel aparatı, perde kumaşına zarar vermeden tozlardan kurtulmayı sağlar. Karaca Vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge, mutfak zeminlerinde oluşan kirleri, küçük dostlarınızın tüylerini hatta cam kırıklarını bile temizleyebilir. Ürünün hazne kapasitesi 0.8 lt olduğundan evin tamamını süpürme imkanı sunar.

Karaca Vantuz Dikey Süpürgenin Çekim Gücü Nasıldır?

Karaca Vantuz Dikey Süpürgenin Çekim Gücü Nasıldır?

Vantuz slim x10 kablosuz dikey süpürge yüksek bir çekim gücüne sahiptir. 160 watt motor gücü olan ürün süpürülmesi gereken en ağır parçaları dahi temizler. Ürünün turbo fırçası yüksek devirde kesintisiz ve sabit bir hızda çalışır. Minimum ses seviyesi ile çevreye rahatsızlık vermeden temizlik yapmayı sağlar.

Karaca Vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge hafif olması sebebiyle pratik bir kullanım sergiler. Ürünün maksimum vakum seviyesi 10.5 kPa, minimum vakum seviyesi ise 5.5 kPa’dır. Karaca Vantuz slim x10 rosegold kablosuz dikey süpürge yorumlarında hemen hemen tüm kullanıcılar memnuniyetinden bahsetmiştir. Turbo moda geçildiğinde yüksek performans gösterir. Ürün 2200 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Bu sayede kesintisiz bir temizlik deneyimi yaşatır. Aynı zamanda lilyum iyon teknolojisi ile geliştirilmiş bataryası ürünün kullanım ömrünü arttırır.