Karaca Swell 6 Parça Bıçak Set

859 TL
(143,17 TL / adet)
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNY Online Satıcı Ünvanı: SONGÜL KARAÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070216295
    Bu ürün GNY Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Swell 6 Parça Bıçak Set Set İçeriği 6 Adet 12 cm Meyve Bıçağı 2 Adet Yeşil
  • 2 Adet Krem
  • 2 Adet Pembe
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Set

Mutfaklarda kullanılan her ürünün fonksiyonel olması gerekir. Zamanı verimli kılan fonksiyonel ürünler, daha az efor sarf etmenize yardımcı olur. Şık tasarım detayları da mutfakta kullanılan eşyaların estetik bir hava yaratmasına imkân tanır. Karaca Swell 6 parça bıçak seti, kullanıcı deneyimini iyileştirmek üzere geliştirilmiştir. Her biri özenle üretilen bıçaklar, uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Keskinliği ve ergonomik özellikleri sayesinde tariflerinizi hazırlarken kontrolün sizde olmasını sağlar. Soft renklerden oluşan bıçak seti, mutfak dekoruna uyum sağlamayı başarır. Mutfaktaki ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak geliştirilmiş olan Swell 6 parça bıçak seti, farklı kesme işlemleri sırasında yardımınıza koşar.

  • İçerik: 6 Parça
  • Renk: Soft Pembe - Soft Yeşil - Soft Krem
  • Malzeme: Çelik

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Setinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Set Yorum

Karaca Swell 6 parça bıçak seti, lezzetli tarifleri daha etkili bir biçimde hazırlamak isteyen kullanıcılara hitap etmek üzere geliştirilmiş özelliklere sahiptir. 12 cm uzunluğundaki meyve bıçağı, ergonomik yapısı sayesinde farklı doğrama stillerini rahat bir biçimde uygulamanıza imkân tanır.Tatmin edici bir keskinliğe sahip olan bıçaklar, zaman ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. 6 parça bıçak setinin üretiminde çelik malzeme kullanılmıştır. Çelik malzeme, dayanıklı yapısı nedeniyle kolay kolay deforme olmaz. Bıçağın el bölgesine tamamen oturmasını sağlayan ergonomik tasarım, kullanıcı deneyimini iyileştirir. Kesim esnasında elden kaymayan fonksiyonel tutuş özellikleri sayesinde mutfakta olası kazaları önlemek mümkündür. Soft krem, soft pembe ve soft yeşil renkleri ile Karaca Swell 6 parça bıçak setini mutfak dekorasyonunda şık bir detay olarak kullanabilirsiniz.

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Seti Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Set Yorum

Çelik malzemeden üretilen bıçaklar, farklı birçok gıdanın kesilmesi sırasında kullanılsa dahi deformasyon ihtimaline karşı yüksek bir direnç gösterir. Kaliteli üretim materyalleri ve ergonomik tasarımı sayesinde farklı doğrama şekillerini kullanarak göz alıcı meyve tabakları hazırlayabilirsiniz. Yumuşak renk tonlarının kullanıldığı sap kısmı, konforlu bir tutuş sağlar. Ürün bu nedenle özellikle mutfakta uzun süre vakit geçiren ve hızlı bir biçimde yemek hazırlayabilen kullanıcıların beğenisini kazanır. Meyveler dışında farklı gıdaları doğrarken de kullanabileceğiniz bıçak seti, portatif boyutları ile mutfak çekmecesinde az yer kaplar. Bıçak seti, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde ilk günkü formunu korur. Ürün, Karaca güvencesi ve kalitesi ile üretilmiştir. Bu nedenle uzun süre boyunca mutfağınızda yer alabilecek bir üründür.

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Seti Kullanışlı mıdır?

Karaca Swell 6 Parça Bıçak Set Yorum

Karaca Swell 6 parça bıçak seti, kullanışlı özellikler barındırır. 12 cm uzunluğunda olan meyve bıçakları, el ile kolayca kavranır ve konforlu bir kullanım sağlar. Bıçağın keskin tarafı, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına özenle geliştirilmiştir. Böylece mutfakta işlerinizi kısa sürede hallederken zaman ve enerjiden tasarruf etmek mümkündür. Kaliteli malzemesi, gelişmiş üretim teknolojisi ve şık tasarımı ile uzun yıllar mutfak dekorasyonuna eşlik etmeyi başarır. Bıçak seti, bulaşık makinesinde kolay ve etkili bir biçimde yıkanabilir. Böylece bıçaklarınızı temizlemek için ekstra su ve zaman harcamanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda bıçakları bulaşık makinesinde yıkayarak olası kazaları da önleyebilirsiniz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Karaca Swell 6 parça bıçak seti yorumlarını inceleyerek mutfağınızda uzun süre boyunca yer alacak olan bu ergonomik ve şık tasarımlı bıçak setini kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.