Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı

649,98 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
819,65 TL809 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506002476900010 Vergi Kimlik Numarası: 5060024769
    Bu ürün KARACA ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml Set İçeriği 6 Adet Kahve Fincanı 80 ml
  • 6 Adet Kahve Fincan Tabağı
  • Malzeme: Porselen Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 0-99 ml
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Bej
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.06.2288 Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı

Karaca, 40 yıl hatırlı Türk kahvelerine lezzet ve şıklık katan fincan tasarımları yapar. Beyazın asaletini ve altın renginin göz kamaştırıcı etkisini bir araya getiren Snow serisi de bunların başında gelir. Karaca Snow 6 kişilik kahve fincanı takımı, yaldızlı kenarlarıyla sadeliğin içindeki şıklığı yakalar. Ürünün üzerindeki altın yaldızlar, sık yıkamaya rağmen kolay kolay solmaz. Uzun ömürlü kullanım için şıklığını daima korur. 6 kişi için özel hazırlanan bu fincan seti, şıklığının yanında kullanım kolaylığıyla da her kesimden ilgi görür. Alışılmışın dışındaki ergonomik kulp tasarımı sayesinde içimi daha kolay ve lezzetli hâle getirir. Geniş tabanlı minimalist tabaklarıyla küçük kazaların önüne geçerken yer kaplamadan saklanabilir.

  • 80 ml hacim
  • Porselen materyal
  • Kar tanesi desenli siyah özel kutu

Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımının Özellikleri

Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımının Özellikleri

Karaca Snow 6 kişilik kahve fincanı takımı, sevdiklerinizle yaptığınız keyif dolu sohbetlere şıklık katar. 80 mililitrelik hacmi sayesinde bol köpüklü Türk kahveleri için idealdir. 6 kişilik içeriğiyle kalabalık misafir davetlerinde bütünlüklü ve şık bir sunum imkânı verir. Altışar adet fincan ve tabaktan oluşur. Karaca Snow kahve fincanı, dışarı doğru hafif eğimli kulp tasarımına sahiptir. Oval ve minimalist tasarımıyla tutuşu oldukça kolaylaştırır. Bardağın tam ortasında yer alan kulp sayesinde keyifli ve konforlu kahve saatlerine imza atar. Altın yaldızlı tabaklar ise geniş tabanlı tasarımıyla öne çıkar. Geniş tabanıyla zemine sıkıca otururken oyuk yüzeyi sayesinde bardakların kayma riskini ortadan kaldırır. Minimal boyutları sayesinde dolap içinde yerden tasarruf eder. Kahve seti, kar tanesi desenli özel siyah kutusuyla da güvenli ve şık bir şekilde saklanabilir.

Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Kaliteli midir?

Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Kaliteli midir?

Karaca Snow 6 kişilik kahve fincanı takımı, oldukça kaliteli ve dayanıklı tasarıma sahiptir. Uzun ömürlü ve sağlıklı kullanım için porselen materyalden üretilir. Gıdayla temasa optimum uyumluluk gösteren porselen, Snow serisine yüksek direnç ve kalite kazandırır. Fincanlar, tabandan ağız kısmına doğru hafif konik formunu ve eğimli ergonomik kulp tasarımını porselenin kolay şekillendirilebilme özelliğinden alır. Sadeliğine rağmen ince işçiliği sayesinde hem kalitesini hem de sağlamlığını kanıtlar. Snow 6 kişilik kahve fincanı takımı, uzun yıllar boyunca kalitesini ve şıklığını korur. Yoğun kullanıma ve çok kez yıkamaya rağmen şıklığından ödün vermez. Sert ve aşındırıcı deterjanlar kullanılmadığı sürece rengini korur. Makinede düşük ısılarda yıkamaya uygundur. Ancak daha uzun kullanım için elde yıkanması önerilir.

Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Şık mıdır?

Karaca Snow 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Şık mıdır?

Karaca Snow 6 kişilik kahve fincanı takımı, sade ve şık tasarımıyla öne çıkar. Sonsuz beyaz rengiyle benzersiz kar tanelerini anımsatır. Ağız ve tabak kenarlarındaki altın yaldızlar sayesinde şıklığını kanıtlar. Sade ve pürüzsüz dokusuyla öne çıkan takım, tüm sunum ürünlerine uyum sağlar. Farklı tasarımlara sahip mini su bardakları ve lokumluklarla rahatlıkla kombinlenebilir. Her renk ve tarza uyum sağlayabilen yapısıyla mutfaklarda joker parçalardan biridir. Snow kahve fincanlarını ister renkli ve gösterişli sunumluklarla isterseniz de sade parçalarla kombinleyebilirsiniz. Günlük ve misafirler için kullanıma uygun set, alışılmışın dışındaki hatlarıyla da şıklığı ve konforu bir araya getirir. Göz kamaştırıcı tasarımı ve Karaca kalitesiyle çeyiz alışverişinde olanların da ilgisini çeker. Karaca Snow 6 kişilik kahve fincanı takımı yorumları, ürünün aldığı kullanıcı memnuniyetini yansıtır. Zarif ve sade tasarımıyla yoğun beğeni kazandığını gösterir. Siz de bitmesini istemediğiniz sohbetleri şık sunumlarla taçlandırmak için Snow fincan setini Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.