Karaca Rosegold 6 Parça Bıçak Seti

1.999 TL
(333,17 TL / adet)
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 5 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
22 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Rosegold 6 Parça Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CADDEBOSTANI Satıcı Ünvanı: FATMA TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8570406697
    Bu ürün CADDEBOSTANI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Rosegold 6 Parça Bıçak Seti Set İçeriği 20 cm Ekmek bıçağı
  • 13 cm Dilimleme bıçağı (Doğramak ve dilimlemek için)
  • 20 cm Şef bıçağı (Küp küp kesmek, dilimlemek ve doğramak için)
  • 9 cm Soyma bıçağı (Soymak ve çok amaçlı kullanım için)
  • 20 cm Doğrama bıçağı (Doğramak, dilimlemek ve sıyırmak için)
  • Bıçak standı
  • Malzeme: Bıçak: Paslanmaz Çelik
  • Bıçak Sapı: Plastik
  • Stand: Plastik

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Dilimleme Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı ve Dayanıklı Karaca Rosegold Bıçak Seti

Karaca bıçak seti modelleri mutfak ürünlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Set içerisinde çok yönlü kullanım gerçekleştirebileceğiniz farklı tasarımlara sahip bıçaklar bulunmaktadır. Bıçak seti modelleri yemek yapımı aşamasındaki önemli ekipmanlardandır. Farklı sertlik derecelerine sahip olan besinler için bıçak seçimi son derece önem teşkil eder. Set içerisinde meyve soymak için meyve bıçağı yer alıyorken, kereviz, soğan, turp gibi sert malzemeler için özel tasarlanmış şef bıçakları üretilmektedir. Farklı formdaki bıçak görünümleriyle çok yönlü kullanabileceğiniz üst düzey bıçaklar tasarlanmaktadır. Bıçakların keskinliği ve işlevselliği sayesinde et ve sert formdaki sebzeleri kolaylıkla kesebilmeniz amaçlanmaktadır. Rose gold bıçak seti benzersiz rengiyle kullanım keyfinin yanı sıra aynı zamanda görsel tasarımındaki şık detaylarla da mutfağınıza hoş bir biçimde eşlik eder. Bu bıçak seti sayesinde işlerinizi hallederken zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.

  • Ergonomik Tasarım Yapısı
  • Çok Fonksiyonlu İşlevsel Kullanım
  • Şık Görünüme Sahip Renk Kombini

Karaca RoseGold 6 Parça Bıçak Seti Yorumları

Karaca RoseGold 6 Parça Bıçak Seti Yorumları

Karaca rose gold 6 parça bıçak seti güvenli bir kullanım imkanı sağlamaya yardımcıdır. Rose gold 6 parça bıçak seti, uzun yıllar keskinliğini ve dayanıklılığını kaybetmeyen özelliklere sahip materyallerden üretilmektedir. Ürünün içerisinde yer alan kullanım detaylarına bağlı kalarak yıkma işlemlerinizi gerçekleştirdiğiniz takdirde keskinlik süresi başarısını koruyacaktır. Karaca rosegold 6 parça standlı bıçak seti kalitesiyle, bıçak esnekliği ile sizlere daha konforlu bir kullanım alanı oluşturabilmektedir. Özellikle rose gold detayına sahip sap kısmı tüm set ile uyumludur. Ergonomik yapıdaki tasarımı mutfak güvenliği için son derece önemlidir. Rose gold 6 parça bıçak seti yorum kısmından ürünü satın almadan önce kullanan bireylerin ürün hakkındaki incelemelerini detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Karaca bıçak seti ürünleri sap ve gövde kısmından oluşmaktadır. Karaca ürünlerinin bıçağındaki gövde kısmı paslanmaz çelikten üretilir.

Karaca RoseGold 6 Parça Bıçak Seti Kullanımı

Karaca RoseGold 6 Parça Bıçak Seti Kullanımı

Karaca 6 parça bıçak seti rose gold ürünü tasarımında düşünülmüş ince detaylarla çeşitlendirilmiştir. Bu ürünün sap kısmı eli kaydırmayan materyallerden üretilmiştir. Şık ve zarif tarzıyla rose gold seçeneği bireylerin beğenisini kazanmayı hedeflemektedir. Ürünün kullanılacağı alan tasarım özelliklerini şekillendirmektedir. Kullanım yerlerinin değişkenlik göstermesi bıçak görünümünün de değişmesiyle doğrudan ilgilidir. Sağlıklı bir kullanım için Karaca’nın ergonomik mutfak bıçak setleriyle tanışabilirsiniz. Profesyonel mutfak alanında dahi tercih edilen Rose gold bıçak seti ürünleri mutfaktaki ihtiyacınızı karşılamayı hedefler. Tasarımındaki değişikliklere göre bıçağın metal kısım genişliği de değişmektedir. Bu setin fiyatı tüm bu özelliklerine göre erişilebilir fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Rosegold 6 parça bıçak seti indirim ve kampanya dönemlerinde bu ürünlere daha avantajlı fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz. Kaliteli tek bir set olarak tercih edeceğiniz Karaca ürünüyle bütçenize destek olabilirsiniz.

Karaca RoseGold 6 Parça Bıçak Seti Özellikleri

Karaca RoseGold 6 Parça Bıçak Seti Özellikleri

Size ait bu bıçak setleri ile mutfağınızda harikalar oluşturabilirsiniz. Bıçaklar üretilirken teknik detaylarla süslenmektedir. En önemli özelliklerinden biri de el ile bütünleşen bir tutuşunun olmasıdır. Set içerisinde yer alan her bir bıçak modelinin işlevsel özelliklerinin farklı olduğu gibi ağırlıkları ve boyutları da farklıdır. Bu nedenle bıçak tercihi son derece önemlidir. Bıçakların çelik kısımlarının paslanmaz oluş özelliği yiyecekleri sağlıklı bir şekilde doğrayarak zaman içerisinde oksitlenme yapmasına engel olur. Ürünün çelik kısmının siyah renkte olması alışılagelmiş görünümden sıyrılmıştır. Ürünün içerisinde 20 cm ekmek bıçağı, 20 cm şef bıçağı, 20 cm doğrama bıçağı, 13 cm dilimleme bıçağı ve 9 cm soyma bıçağı bulunmaktadır. Ürünün stand kısmı dayanıklı plastik malzemeden üretilmiştir. Siyah ve rose gold detaylarındaki uyum ürün ile kendini belli eden özelliklere sahiptir. Siz de rosegold 6 parça bıçak seti satın almak isterseniz Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.