Karaca Pro-midi 3lü Blender Set Rosegold

1.730 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.730 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.740 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.758 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.820 TL1.790 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Pro-midi 3lü Blender Set Rosegold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3E TEKNO Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2431087974
    Bu ürün 3E TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Pro-midi 3lü Blender Set Rosegold İçerik -550 W -220-240 V/50-60 Hz -Ayrılabilir gövde Çıkarılabilen ve kolayca temizlenen aksesuarlar -Kolay yıkanabilen paslanmaz çelik bıçaklar

Ürün Özellikleri

  • Güç 500 - 800 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı 3 Kademeli
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Yok
Geri Bildirim Ver

Karaca Pro-Midi 3’lü Blender Set Rosegold

İnsanlar, yemek hazırlarken işlerini kolaylaştıracak elektrikli mutfak aletlerine ihtiyaç duyar. Mutfaklarda sıklıkla kullanılan aletlerden biri de blender modelleridir. Marka ve model olarak çok sayıda çeşidi olan cihazlar, yemek yaparken zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Karaca pro midi blender, günlük kullanımda kolaylık sağlaması açısından sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir. Bu modelle istediğiniz her yemeği ya da içeceği hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Her evin vazgeçilmez mutfak aletlerinden olan bu ürün sayesinde katı ve sıvı ürünlerinizi etrafa sıçratmadan rahatlıkla karıştırabilirsiniz. Elektrikli mutfak aletlerinin sevilen isimlerinden biri olan Karaca, şık tasarımı ve kolay kullanımı ile öne çıkan blender setini kullanımınıza sunar. Elde ya da sabit olarak kullanabilme imkanı sağlayan bu ürün ile tariflerinizi hızlı ve pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

  • Ayrılabilir gövde
  • Kolay temizlenebilen aparatlar
  • Paslanmaz çelik bıçaklar

Karaca Pro-Midi 3’lü Blender Set Rosegold Özellikleri

Karaca Pro-Midi 3’lü Blender Set Rosegold Özellikleri

İnsanlar, günlük hayatın koşturması içinde yemek hazırlarken hem hızlı hem de pratik çözümler arar. Bunun için mutfaklarında farklı ürünler kullanmak isterler. Blenderlar da bu ürünler arasında ilk sıralarda yer alır. Bu ürünleri alırken dikkat edilen önemli unsurlar bıçak, motor gücü, kolay temizlenebilme özelliği ve uygun boyutları şeklindedir. Karaca pro-midi 3’lü blender set rosegold 550 Watt gücü ve 220 / 50 Hz özellikleri ile öne çıkar. İki adet mikser başlığı, el blenderı ve karıştırma kabı ile birlikte sunulan ürünün kullanımı da son derece kolaydır. Güçlü motoru ile sebze ve meyveleri kısa bir sürede karıştırabilirsiniz. Dilerseniz de püre haline getirebilirsiniz. Çorba, kek, içecek ve sos gibi çok sayıda karışım hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda yulaf, kahve çekirdeği ya da arpa gibi parçalı ürünleri toz haline getirmek için kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Karaca Pro-Midi 3’lü Blender Set Rosegold

Kullanışlı Karaca Pro-Midi 3’lü Blender Set Rosegold

Karaca markalı bu 3’lü set, şık bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra çok sayıda kullanım avantajını da beraberinde getirir. Bu avantajlar arasında en önemli olanlardan biri de temizliktir. Hayatı kolaylaştırmak ve zamandan tasarruf sağlamak amacıyla kullanılan ürünün kolay temizlenebilme özelliği, büyük avantaj sunar. Karaca pro-midi 3’lü blender seti kolay ayrılan gövdesi, çıkarılabilen mikser başlığı ve aksesuarları ile temizlik sırasında da size zaman kazandırır. Önemli avantajlarından biri de paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olan bıçaklarıdır. Bu ürünü dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahip keskin bıçakları ile uzun ömürlü kullanmanız mümkündür. Son derece kolay olan kullanım şekliyle hazırlamak istediğiniz yemekler için malzemelerinizi pişirmeye uygun hale getirebilirsiniz. Sıcak ve soğuk yiyeceklerin yanı sıra taze meyve ya da sebzeleri kullanarak farklı içecek tariflerinizi dahi deneyebilirsiniz.

Kaliteli Karaca Pro-Midi 3’lü Blender Set Rosegold

Kaliteli Karaca Pro-Midi 3’lü Blender Set Rosegold

Hafif ve ergonomik tasarıma sahip olan Karaca markalı pro-midi seti, kullanım kolaylığı sağlaması dışında teknik özellikleriyle de çoğu kişinin mutfaklarında severek kullandığı bir üründür. Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile birlikte elektrikli mutfak aletlerinin üretiminde de çeşitlilik artar. Karaca pro-midi 3’lü blender set rosegold fiyatları, modelin özellikleri kapsamında şekil alır. Belirlenen satış rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Bu tasarım; dikkat çeken görüntüsü, yüksek performansı ve kaliteli yapısı ile mutfağınızın olmazsa olmazı haline gelir. Modeli tencere ve kase gibi ürünlerle birlikte de kullanabilirsiniz. Ürün ile ilgili daha fazla bilgiye ve görüşe sahip olabilmek için Karaca pro-midi 3’lü blender set rosegold yorumlarına bakabilirsiniz. Trendyol üzerinden detaylı inceleme yapabileceğiniz ürünü bütçenize uygun fiyat avantajları ile kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.