Karaca Tokyo Midi Powersteel Pro 316 Çelik Indüksiyon Tabanlı Çaydanlık Takımı

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.690 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Tokyo Midi Powersteel Pro 316 Çelik Indüksiyon Tabanlı Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506002476900010 Vergi Kimlik Numarası: 5060024769
    Bu ürün KARACA ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Tokyo Midi PowerSteel Pro 316+ Çelik İndüksiyon Tabanlı Çaydanlık Takımı Gücü 316+ Çelikten, Isı Aktarımı Bakırdan Karaca Tokyo PowerSteel Pro 316+ Çelik Çaydanlık Takımı, günün her saati keyfine doyamadığımız çayların lezzetine lezzet katar. 1,05 litre demliği ve 2,5 litre su haznesi ile ailenize ve arkadaşlarınıza yeter. Gücünü ve dayanıklılığını molibden elementinden alması sayesinde uzun yıllar mükemmel bir kullanım sunar. Tokyo Maxi PowerSteel Pro 316+ çelik çaydanlık takımına gücünü veren molibden elementinin doğada kendiliğinden bulunması sayesinde doğal, paslanmaya karşı maksimum direnciyle de sağlıklıdır. Böylelikle mutfağınızda ve sofranızda vazgeçilmeziniz olur! Molibden Nedir? Molibden elementi, doğada kendiliğinden bulunan bir elementtir. Bu özelliğinden dolayı sağlıklıdır. PowerSteel Serisi'ne gücünü veren bu element, aynı zamanda okyanusları aşan gemilerde, uzay gemilerinde ve benzeri endüstrilerde pası ve korozyonu önleyici olarak yüksek dayanıklılık sağlayan özel bir madde olarak kullanılıyor. Özellik 316+ kalite paslanmaz çeliklerin en belirgin özellikleri arasında molibdenin sağladığı ekstra korozyon direnci bulunmaktadır.
  • Power Steel ailesindeki ürünlerimiz 18/12 Karbon Nikel ve 2 Molibden içermektedir.
  • 316+ paslanmaz çelikler, Mo ilave kapsamında sıcaklığa karşı daha dayanıklı bir forma dönüşmektedir. 304 kaliteye nazaran maksimum dayanıklılık sağlamaktadır.
  • 18 ifadesi, paslanmaz malzemelerdeki krom oranını, ( örnek %18 krom). İkinci oran olan 12 ise bulunan nikel oranını ifade eder..( Örnek %12 nikel) .Oran değerleri arttıkça daha yüksek korozyon dayanımı ortaya çıkmaktadır.
  • Powersteel ürün grubumuz 50 yıl garantilidir.
  • Power steel ve 3 Ply ailemiz indüksiyona uygundur.
  • Ölçü Demlik: 1,05 Lt
  • Suluk: 2,5 Lt
  • Malzeme: 316 Çelik 50 Yıl Garantilidir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir Powersteel serisindeki ürünlerin tümünü gör

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Karaca Powersteel Pro Tokyo Çaydanlık Takımı Orta

Çay, hem ailece tüketilen hem de misafirlere ikram edilen sevilen bir içecektir. Hazırlanması için de damak tadına göre birçok yöntem vardır. Hangi yöntemi kullanmayı tercih ettiğiniz farketmeksizin ihtiyacınız olan, yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek kalitede bir çaydanlıktır. Karaca Powersteel Pro çaydanlık, kalitesiyle beğeni kazanan kullanışlı bir üründür. Karaca markası, dayanıklı çaydanlık modeli ile uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Hem üst hem de alt ünite sapının elinize oturan ergonomik tasarımı, kullandığınız süre boyunca konforu hissettirir. Demlik hacmi 1.05 litre, su haznesi hacmi ise 2.5 litre olan çaydanlık takımının her iki ünitesini de kolay bir şekilde yıkayarak temizleyebilirsiniz.

  • Sağlıklı molibden elementi ile üretim
  • Pasa ve korozyona dayanıklı
  • 1,05 lt demlik ölçüsü, 2.5 lt suluk ölçüsü

Karaca Powersteel Çaydanlık Takımı Ürün Özellikleri

Karaca Powersteel Çaydanlık Takımı Ürün Özellikleri

Sağlıklı molibden elementi ile üretilen Karaca Powersteel Pro Tokyo çaydanlık takımı orta özellik bakımından oldukça tatmin edicidir. Ürün, rengi ile mutfağınızda göz kamaştırıcı bir şıklık sağlar. Göz dinlendiren metalik rengi ile diğer mutfak eşyalarına kolaylıkla uyum sağlar. Rengine ilaveten paslanmaya dayanıklı malzemesi sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün olarak satın alabilirsiniz. Karaca orta boy çaydanlık, elverişli hacmi sayesinde ailenize ve misafirlerinize ikram edeceğiniz içecek miktarının yeterli olmasını sağlar. Ocak üzerinde kullanabileceğiniz bu model sayesinde mutfağınızda samimi bir ortam oluşur. Yüksek performans vadeden bu ürün beklentilerinizi karşılayabilir. Japon kültür ögelerinden ilham alınarak tasarlanan modeliyle mutfağınıza ve sofralarınıza zarafet kazandırır. Hafif bir ağırlığı ve naif çizgileri olan bu ürünü detaylı görselleriyle birlikte inceleyebilir, müşteri yorumlarından da destek alarak ayrıntılı fikir sahibi olabilirsiniz.

Karaca Çaydanlık Takımının Hayat Kolaylaştıran Avantajları

Karaca Çaydanlık Takımının Hayat Kolaylaştıran Avantajları

Karaca Powersteel Pro Tokyo çaydanlık takımı orta boy modeli ile oldukça kullanışlıdır. Elektronik aksamı bulunmadığı için herhangi bir arıza oluşumu ile karşılaşma riski oluşturmaksızın sevdiklerinizle uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün olarak evinizdeki yerini alır. Elektrik kesintisi gibi durumlarda çay keyfinizin yarım kalmasına izin vermeyerek size devamlı bir keyif sunar. Çeyiz hazırlıklarında oldukça sık tercih edilen Karaca çaydanlık ile uzun yıllar kullanabileceğiniz dayanıklı bir ürüne sahip olabilirsiniz. Pasa ve korozyona dayanıklı yapısı sayesinde oldukça kolay temizlenebilen Karaca çaydanlık hayatınızı kolaylaştırır. Karaca Powersteel Pro Tokyo çaydanlık takımı orta kullananlar, ürünün parlaklığını yıllarca koruduğunu yorumları ile belirtirler. Ürünü tercih eden kişilerin beğendiği bir diğer özellik, bulaşık makinesinde de yıkamaya elverişli olmasıdır. Dilediğiniz bütün çay çeşitlerini bu ürünle hazırlayabilir, sevdiklerinizle her daim keyif yapabilirsiniz.

Karaca Powersteel Çaydanlık Takımı Fiyatları

Karaca Powersteel Çaydanlık Takımı Fiyatları

Karaca Powersteel Pro Tokyo çaydanlık takımı orta fiyat değeri, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, dönemsel kampanyalara dahil olduğu zaman her bütçeye uygun fiyat avantajları ile müşterilerin beğenisini kazanır. Dilerseniz Karaca Powersteel Pro Tokyo çaydanlık takımı orta yorum kısımlarını inceleyebilir, ürün hakkında diğer müşterilerin düşüncelerini ve değerlendirme puanlarını öğrenebilirsiniz. Çaydanlığın zarif ve modern tasarımı, ergonomik sapların elinize tam oturması ile güvenli bir kullanım ortamı oluşur. Kir tutmayan molibden materyal sayesinde hızlı şekilde temizlenen ürünü elde yıkayacağınız zaman sıvı deterjan kullanabilir, yumuşak süngerle ovabilirsiniz. Kolay yıkanabilir bu ürün sayesinde temizlikten ödün vermeyerek ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Çaya hayır diyemeyenlerin vazgeçilmezi olan ürünü sevdiklerinize hediye alternatifi olarak da düşünebilir, uygun fiyat avantajıyla Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.