2
Bıçak Setleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Seti

820 TL
(136,67 TL / adet)
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE STORE 01 Satıcı Ünvanı: MUHAMMET EKMEKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1007846134400000 Vergi Kimlik Numarası: 3291102342
    Bu ürün EGE STORE 01 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Seti Set İçeriği Şef Bıçağı: 32,3 cm
  • Dilimleyici Bıçak: 32.3 cm
  • Ekmek Bıçağı: 32.3 cm
  • Sebze Bıçağı: 23.7 cm
  • Soyma Bıçağı: 19.9 cm
  • Malzeme: Bıçak: Paslanmaz Çelik
  • Stand: Plastik
  • Bıçak Sapı: Plastik
  • Bıçak sapları plastik maddeden yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şef Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.07.5788 Overcut 6 Parça Bıçak Seti

Mutfakta kullanılan ekipmanların kullanışlı özelliklere sahip olması işlerin daha kısa sürede tamamlanmasına yardımcı olur. Fonksiyonel detaylarla donatılan Karaca Overcut 6 parça bıçak seti; kesme, doğrama, soyma ve dilimleme işlemlerini pratik şekilde yapmanızı olanaklı kılar. Farklı ölçülere ve uç yapısına sahip olan parçalar, üstün kaliteye sahiptir. Karaca Overcut bıçak seti keskinliğinin yanı sıra estetik görünümüyle de mutfak tezgâhlarına son derece modern bir hava kazandırır. Her işlem için ideal yapıya sahip parçalar sunduğu için çok amaçlı kullanım avantajı sağlar. Bıçakları güvenli bir şekilde muhafaza etmeniz için özel standıyla birlikte gönderilir. Modern çizgilerde tasarlanan kutu, minimal boyutları sayesinde fazla yer kaplamadan konumlandırılabilir.

  • Parça Sayısı: 5 adet bıçak ve 1 adet stand
  • Renk: Siyah
  • Üretim Materyali: Paslanmaz çelik ve plastik

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Setinin Özellikleri

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Setinin Özellikleri

Kullanışlı tasarım ayrıntılarıyla dikkat çeken Overcut 6 parça bıçak seti, işlevsel yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Mutfakta yiyecek ve içecek hazırlarken kullanabileceğiniz parçalar, paslanmaz çelik malzemelerden üretilir. Yüksek kaliteli yapıları, uzun ömürlü kullanım açısından son derece elverişlidir. Karaca Overcut 6 parça bıçak seti siyah, ergonomik tasarımı sayesinde de son derece konforlu bir tarza sahiptir. Hafif bıçaklar, besinleri küçük parçalara ayırırken yorulmanıza engel olur. Ayrıca sap kısımları da yüksek kaliteli plastik malzemelerden imal edilir. Yıpranma ve bozulma gibi durumlara karşı dirençlidir. Özel kesimi sayesinde avuç içine tam oturur. Dolayısıyla tüm doğrama ve soyma işlemlerinde yüksek konfor sunar. Şık tasarımıyla da yoğun ilgi gören setteki tüm parçalar siyah renklidir. Şık ve modern çizgiler bulunduğu her alana eşsiz bir görünüm kazandırır.

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Seti Keskin midir?

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Seti Keskin midir?

Mutfakta harikalar yaratmak isteyenlere hitap eden Karaca Overcut 6 parça bıçak seti, çelik materyallerden imal edilir. Kaliteli bir kullanım vadederek güvenli bir yapı sunar. Güncel teknolojiyle tasarlanan bıçak sivriliği, üst düzey performans sergiler. Set içerisinde bulunan şef bıçağı, yüksek keskinlik düzeyiyle sert besinleri bile kolayca parçalar. 20 cm uzunluğu sayesinde kolayca kontrol edilir. Ekmek bıçağı ve dilimleyici bıçak ise keskin ağız yapısıyla dikkat çeker. Şef bıçağı gibi 20 cm uzunlukta olduğundan ekmek dilimleme işlemlerini kolayca tamamlamanıza imkân verir. Doğrama ve soyma bıçakları de sivri uçları sayesinde mutfakta pratiklik sunar. Doğrama bıçağı 12,7 cm, soyma bıçağı ise 8,9 cm ölçüsüyle tam not alır. Minimal yapıları sayesinde meyve ve sebzeler üzerinde kolayca işlem yapabilirsiniz.

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Seti Kullanışlı mıdır?

Karaca Overcut 6 Parça Bıçak Seti Kullanışlı mıdır?

Karaca Overcut 6 parça set, yeni nesil üretim teknolojileriyle tasarlanır. Kullanışlı pek çok ayrıntıya sahip olduğundan mutfakta geçirdiğiniz vakitleri son derece konforlu hâle getirir. Etkili ve kolay kullanıma sahip olan ürünler, paslanmaz çelik yapıları sayesinde kolay kolay zarar görmez. Kaliteli çelik, dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı duruş sergiler. Su, nem ve deterjandan etkilenmediği için deformasyon olasılığı düşüktür. Temizliği kolay şekilde yapılan parçalar, ideal bir tercih olarak ön plana çıkar. Leke ve kir tutmayan bıçak yüzeyi, kısa sürede temizlenir. Ürün bulaşık makinesinde yıkamak için elverişli değildir. Bu nedenle elde yıkamaya özen göstermeniz gerekir. Bu sayede formunun korunmasına yardımcı olabilir, keskinliğinin uzun süre devam etmesini sağlayabilirsiniz. Karaca Overcut 6 parça bıçak seti yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların değerlendirmelerini içerir. Yorumlara Trendyol’dan ulaşarak detaylıca inceleyebilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve kaliteli bıçak setine sahip olmak için satın alma işlemlerini birkaç adımda tamamlayarak siparişinizi oluşturabilirsiniz.