10
Kahve Fincanları kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 100 ml

975 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.017 TL975 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.209 TL1.174 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.480 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NES AVM Satıcı Ünvanı: SONER ERİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3590153089
    Bu ürün NES AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml Set İçeriği 6 Adet Kahve Fincanı 90 ml
  • 6 Adet Kahve Fincan Tabağı
  • Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir. Kahve fincanı takımında 8 karat altın kullanılmıştır. Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 100 - 200 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Retro
Geri Bildirim Ver

Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml

Türkiye’nin bilindik markalarından biri olan Karaca, müşteriler tarafından ürettiği mutfak malzemeleri ile tanınır. Bu markaya ait olan estetik tasarımlı ürünler, sofralarınızı süsleyip çeyizlerinizin eksik parçasını tamamlar. Günlük hayatta ya da özel günlerde pratik ve kaliteli kullanımıyla kolaylık sağlar. Hoş desenleri olan Karaca Nakkaş 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml, hafif yapısıyla her yaştan kişi tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Porselen yapıya sahip olan model, kahvenin hoş rengini kendi maviyle uyumlu nakkaş desenlerinin güzel görüntüsüyle süsler. Modern fincan tasarımıyla bu ürün, ayrıca elde yıkanması ile uzun süre kullanım avantajı sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde ilk günkü fincan takımlarınızın estetik görünümü koruyabilirsiniz. Böylelikle 90 ml geniş hacmiyle klasik Türk kahvelerinizi keyifle bu fincanlardan içebilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Şık görünüm
  • Geniş hacim

Şık Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml

Şık Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 Ml

Porselen yapıya sahip olan Karaca Nakkaş kahve fincanı takımı elde yıkanarak uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Ayrıca kaliteli yapıdaki bu ürün, porselen yapısının dayanıklı olmasından dolayı beğeni toplar. Sofralarınızı ve çeyiz malzemelerinizi güzel gösteren bir mutfak malzemesi olarak beğeni toplar. Bu mutfak malzemesini hafif porselen materyali ile üretilmesinden dolayı sıklıkla kullanabilirsiniz. Mavi renkli nakkaş görüntüsü ile bu model sayesinde sevdikleriniz ile keyifli zamanlar geçirirsiniz. Pratik ve hızlı kullanımı ile kahve hazırlığınızı hızlı bir şekilde tamamlamanızda size yardımcı olur. Kaliteli ve şık özelliğe sahip bu 6 kişilik kahve fincan takımı, kullanılan her sofrada güzel bir görüntü bırakır. Siz de sofralarınızda güzel bir görüntü bırakmak için 90 ml hacimli gövdesi ile bir fincan takımına ihtiyaç duyarsanız bu ürüne göz atabilirsiniz.

Karaca Nakkaş 6’lı Kahve Fincanı Seti Fiyatı

Karaca Nakkaş 6’lı Kahve Fincanı Seti Fiyatı

Dikkat çeken özelliklere sahip Karaca kahve fincanı takımı 90 ml hacmi ile konforlu bir deneyim sunar. Kaliteli porselen malzemesi ile sağlıklı bir şekilde kahvenizi içmeye yardımcı olur. Fincan ve tabaklarındaki nakkaş deseni bu sette, hem şık hem de zarif görünümü ile göz alıcıdır. 6 kişilik fincan takımı, renklerinin canlı özelliğe sahip olmasıyla beğeni toplar. Kullananların hoşuna giden estetik görünümü ve porselen özelliği sayesinde rahatlıkla kullanmak mümkündür. Karaca markalı ürün, kullanışlı yapısıyla uzun bir süre boyunca ilk günkü dayanıklı yapısını korur. Ayrıca kolay temizlenebilir rahatlığı olan bir üründür. Kaliteli porselen özelliği hazırlayacağınız kahvenin yapısını bozmaz. Sizi her anlamda memnun eder. Karaca Nakkaş 6’lı kahve fincanı seti fiyatı ürünün kaliteli porselen yapısı ve dikkat çeken desenleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml Yorumları

Karaca Nakkaş 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 Ml Yorumları

Karaca’nın bu 6 kişilik fincan takımı, günlük olarak rahatlıkla kullanılabilen bir modeldir. Pratik yapısı olan bu ürünün estetik görüntüsü de kullanım avantajı sağlar. Modelin bu avantajı sayesinde hazırlayacağınız kahveler için güzel görüntü sunar. Kaliteli porselenden yapılan fincan takımının hijyenik yapılı olması ürünün beğenilen özelliklerinin arasındadır. İçeriği fark etmeden, modelin içine istediğiniz tarzda çay ya da kahve koyabilirsiniz. Aynı zamanda renklerinin aktif bir sunumda olması göz alıcı bir etki oluşturur. Dayanıklı ve kaliteli olan bu ürün uzun süre boyunca yapısını korur. İsterseniz siz de Karaca Nakkaş 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml yorumları bölümüne bakarak fincan takımı hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu modeli cazip fiyat avantajıyla Trendyol aracılığıyla pratik bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylece avantajlı bir deneyim elde edebilirsiniz.