Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı

898 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORGİLLER HOME&ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: HATİCE ÇELEBİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010721333
    Bu ürün MORGİLLER HOME&ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı Cam diamond gövde,
  • Cam ergonomik tutuş sağlayan kapak.
  • İçerik 3 Adet Küçük Boy Baharatlık 600 ml
  • 2 Adet Büyük Boy Baharatlık 900 ml

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Paket İçeriği 5'li
Geri Bildirim Ver

Karaca Muts 5'li Cam Baharat Takımı

Karaca Muts 5’li cam baharat takımı, baharatları düzenli bir şekilde muhafaza etmek için oldukça kullanışlı çözümlerdendir. Zarif tasarımın kaliteli malzemeyle buluştuğu bu takım mutfağınızda son derece şık bir görünüm yaratabilir. İki farklı boyutta toplam beş adet kavanozdan oluşan bu ürün ile gıdalar camın sağlıklı yapısı sayesinde uzun süre korunabilir. Büyük parçaları sık kullandığınız erzaklara ayırabilir, küçük parçaları da sofra baharatları için kullanabilirsiniz. Takım içeriğindeki geniş hacme sahip iki parça ile baharat dışında bakliyat ve benzerinin de kendine yer bulması son derece olasıdır. Karaca Muts ile mutfağın düzenine katkı sağlanırken aynı zamanda estetiğinde de yeni bir hava yaratılabilir.

  • Cam diamond gövde
  • Kolay tutuş sağlayan cam kapak
  • 2 adet küçük boy 600 ml + 3 adet büyük boy 900 ml baharatlık

Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı Özellikleri Nelerdir?

Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı Özellikleri Nelerdir?

Bu ürün 5 adet cam kavanozdan oluşur. Parçalar birbirinden bağımsızdır ve farklı yerlerde ve amaçlarla kullanılabilir. Takımı oluşturan parçaların 2 tanesi 900 ml hacminde büyük boyda, diğer 3 tanesi ise 600 ml hacme sahip küçük boyda olan kavanozlardır. Her bir baharatlık cam diamond gövdeye ve kolayca tutulabilen kapaklara sahiptir. Baharatlıkların her biri geniş bir ağza sahiptir ve kolayca doldurulabilir. Gövde ağzı ve kapakların burayla buluşan kısmında vakum işlevi gören yumuşak bir malzeme bulunur. Bu malzeme sayesinde içeriye hava girmesinin önüne geçilirken sert kapatma durumunda camın çatlaması ihtimali de önlenmiş olur. Parçaların toplam ağırlığı yaklaşık olarak 3 kg’dır. Karaca Muts 5’li cam baharat takımı ile çeşniler, çay, kahve, bakliyat vb. pek çok kuru gıda uzun süre bozulmadan muhafaza edilebilir.

Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı Kullanışlı ve Şık mı?

Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı Kullanışlı ve Şık mı?

Karaca Muts 5’li cam baharat takımı ile baharat ve benzeri kuru erzakları düzenli bir hâlde muhafaza ederken, mutfağınızın dekorunda incelikli bir dokunuş yaratabilirsiniz. İki farklı hacimde beş parça içermesi ile birçok farklı kuru erzak çeşidini muhafaza edebilirsiniz. Baharatlıkların gövdesi elmas tasarımla dekore edilmiştir. İçlerine konulan farklı gıdalar ile rengârenk ve şık bir görünüm elde edilebilir. Her kavanozun kolayca açılmasını sağlayan rahat tutuşlu kapağı bulunur. Kapak ve gövdenin buluştuğu kısımlar vakum özelliği sağlayan malzeme ile kaplıdır. Bu sayede kapak gövdeye yumuşak biçimde oturur ve içeri giren hava en aza indirilir. Böylece içine konulan malzemeler tazeliğini korur ve baharatların nemlenerek bozulması da önlenmiş olur. Ürünlerin geniş ağzı sayesinde her biri kolayca doldurulabilir ve içindekiler kaşık vb. yardımıyla rahatça alınabilir.

Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı Kaliteli mi?

Karaca Muts Cam 5li Baharat Takımı Kaliteli mi?

Karaca Muts 5’li cam baharat takımı kaliteli ithal malzeme kullanılarak üretilen, sağlam ve şık bir settir. Mutfakta ve sofrada baharatlarını düzenlerken göze de hitap eden bir seçenek arayanların güvenle satın alabileceği bir üründür. Cam kalınlığı, kapak ağırlığı ve vakum malzemesi kendisinden bekleneni tam olarak karşılayabilecek niteliktedir. Dayanıklılığı ile uzun yıllar raflarınızda ya da tezgâhlarınızdaki yerini koruması için geliştirilen ürün, başarılarıyla kendini kanıtlamış bir marka olan Karaca imzasını taşır. Seti satın almış olan kullanıcıların Karaca Muts 5’li cam baharat takımı yorum kısmında paylaşılan izlenimler, kalitesini doğrular niteliktedir. Bu baharat takımını şimdi Trendyol’dan satın alarak avantajlı fiyatlardan ve güvenli alışveriş deneyiminden faydalanabilirsiniz.