Karaca Margaret 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml

1.324 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.385 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.498 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.649 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Margaret 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Margaret 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml İçerik 6 Adet Kahve Fincanı (80 ml)
  • 6 Adet Kahve Fincanı Tabağı
  • Malzeme: Porselen

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 80 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver

Karaca Margaret 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml

Çalışırken, dinlenirken veya uyku açmak için sıklıkla kahve tüketilir. Kahve içerken kullanılan fincanın görünümü sunumu ve hatta lezzeti bile etkiler. Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincanı takımı oldukça şık bir tasarıma sahiptir ve müşterilerine kaliteli bir kahve deneyimi yaşama imkânı sunar. Özel sofralar veya günlük kullanımlar için oldukça ideal olan bu ürün sayesinde şık bir sunum yapabilirsiniz. Margaret 6 kişilik kahve fincanı 80 ml hacmi ile ideal ölçülere sahiptir. Tüm kahve çeşitleri için kullanılabilir. Ayrıca mutfaklarınızda yer alan diğer takımlarla da uyum sağlar. Bu ürünü hediyelik eşya olarak kullanabilir veya çeyizinize koyabilirsiniz. Porselen malzemeden üretilen Karaca Margaret fincan takımı, oldukça kaliteli ve şık tasarımı ile müşterilerinden de büyük beğeni toplar.

  • Porselen malzeme
  • Şık tasarım
  • Diğer takımlarla uyumlu

Şık Karaca Margaret Fincan Takımı Özellikleri

Şık Karaca Margaret Fincan Takımı Özellikleri

Şık tasarımlı fincan takımları kahveseverlerin beğenisini toplar. Karaca Margaret fincan takımı günlük ya da özel kullanımlarda ihtiyacınızı karşılar. Takım süt beyazı rengine sahiptir ve kenarlarında hem beyaz hem de altın sarısı şık desenleri bulunur. Model klasik tasarımıyla farklı stilde beğenileri olan kişilere hitap eder. 80 ml fincan hacmi ideal kullanım sağlar. Tüm kahve çeşitleri bu ürünle tüketilebilir. Model rengi sayesinde farklı renkte tabak takımlarına uyum sağlar. Kahvenin yanında atıştırmalık ikram ederken bu uyum memnuniyetinizi artırır. Porselenden üretilen bu ürün, oldukça kaliteli ve kullanışlıdır. Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincan takımının içinde altışar adet olmak üzere kahve fincanı ve tabağı bulunur. Sofralara şıklık katan ve oldukça kullanışlı olan Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincanı takımı 80 ml 153.03.07.7469 ürün kodu ile satışa sunulur.

Kullanışlı Karaca Margaret 6 Kişilik Kahve Fincanı

Kullanışlı Karaca Margaret 6 Kişilik Kahve Fincanı

Hem kendiniz hem de misafirleriniz için yapacağınız kahve ikramlarında şık bir sunum yapabilirsiniz. Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincanı takımı ile şık bir sunum sağlayarak sofranızın zarafetini artırabilirsiniz. Süt beyazı rengine sahip olan ürünün kenarlarında altın sarısı ve beyaz renginde şık desenler bulunur. Klasik, sade görünümü ile beğeni toplayan bu model her çeşit kahve keyfi için tercih edilebilir. Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincanı takımı 80 ml hacmi ile ideal derinliğe sahiptir. Porselen tasarımı ile elinizi yakmaz. Temizliğini elde yaparak uzun süre kullanabilirsiniz. 6 kişilik kullanım için uygundur. Bu takımı hediye olarak sevdiklerinize verebilir veya çeyizinize koyabilirsiniz. Ayrıca oldukça kullanışlı ve zarif olan Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincanı takımı 80 ml kullananlar tarafından bir hayli beğeni toplar. Görselleri ve özelliklerini inceledikten sonra satın alabilirsiniz.

Avantajlı Karaca Margaret Kahve Fincanı Takımı Fiyatları

Avantajlı Karaca Margaret Kahve Fincanı Takımı Fiyatları

Kahveseverlerin sıklıkla tercih ettiği Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincanı takımı 80 ml fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özelliklere göre belirlenir. Müşteriler tarafından büyük beğeni toplayan bu ürün, oldukça kullanışlı ve kalitelidir. Porselen malzemeden üretilen Karaca Margaret kahve fincanı takımı, renkleri ve üzerindeki desenleri ile oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Böylece istenildiği gibi sunum yapılmasını mümkün kılar. Mutfaklarda mevcut olan diğer takımlara uyum sağlar. Müşterilerine keyifli bir kahve deneyimi yaşatır. Özel sofralarda, günlük kullanımlarda veya çeyizlik olarak kullanılabilir. Ayrıca ideal bir hediyedir. Uzun ömürlü bir kullanım için elde yıkanması tavsiye edilir. Kahve sunumlarınıza büyük bir renk katacak Karaca Margaret 6 kişilik kahve fincanı takımı 80 ml yorumları için Trendyol'un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.