Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Porselen Kahvaltı/servis Takımı Pe

2.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Porselen Kahvaltı/servis Takımı Pe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEZENLER Satıcı Ünvanı: SEZEN OVAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6490318773
    Bu ürün SEZENLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Porselen Kahvaltı/Servis Takımı Pembe Set İçeriği 6 Adet Servis Tabağı 21,5 cm
  • 2 Adet Peynir Tabağı 15 cm
  • 2 Adet ZeytinTabağı 19 cm
  • 4 Adet Reçel Tabağı 8 cm
  • 6 Adet Çay Bardağı
  • 6 Adet Çay Tabağı
  • Malzeme: Porselen 2 Yıl Garantilidir. Özellikler Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Mikrodalga fırında kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Renk Pembe
  • Parça Sayısı 26
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Oval
Geri Bildirim Ver

Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Porselen Kahvaltı/Servis Takımı

Kahvaltı sofralarında misafirlerinize sunduğunuz ikramlıkları için kullandığınız servisler önemlidir. Karaca Lena 26 parça 6 kişilik porselen kahvaltı/servis takımı pembe rengi ve tasarımıyla yemek masanıza şıklık katar. Birçok kahvaltılık malzeme servis edilirken uygun boyutlu tabaklara ihtiyaç duyulur. Yalnızca yiyecekler değil çay için de tabak altlıkları önemlidir. Kaliteli malzemesiyla bu ürün, 6 kişilik bir kahvaltı daveti için idealdir. 26 parçadan oluşan kahvaltı takımını servislerinizde de kullanabilirsiniz. Peynir, zeytin gibi kahvaltı malzemelerini uygun tabaklara yerleştirerek yemek masasına bu tabakları kolayca taşıyabilirsiniz. Yiyecek malzemelerinizi koyabileceğiniz tabaklar, çay altlığı gibi parçalar kahvaltı konseptine uygundur. Sofranızda hoş bir sunum deneyimi için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renkli görünümüyle sofranızı güzelleştirir. Malzemelerinizi istediğiniz gibi servis tabaklarına dağıtabilirsiniz. Misafirlerinizi sofranızda dilediğiniz gibi keyifle ağırlayabilirsiniz.

  • Farklı boyutlu tabaklar
  • İdeal genişlik
  • Kaliteli malzeme

Karaca Lena Porselen Kahvaltı/Servis Takımı Özellikleri

Karaca Lena Porselen Kahvaltı/Servis Takımı Özellikleri

Kahvaltı sofralarınıza yaraşır Karaca Lena porselen kahvaltı/servis takımı tercih edebilirsiniz. Takım özellik bakımından kahvaltıseverler ve misafirperverler için oldukça avantajlıdır. 6 kişilik olarak tasarlanan ürün, 26 parçadan oluşur. Tabakların renkleri pembedir. Kutu içerisinde farklı boyutlarda tabaklar bulunur. Bu tabaklar 15 cm genişliğinde 2 adet peynir tabağı,19 cm 2 adet zeytin tabağı, 4 adet 8 cm reçel tabağı, 6 adet çay bardağı ve 6 adet çay bardağı altlığı ve 6 servis tabağıdır. Ürünler 1. kalite porselen malzemeden üretilir. Yiyeceklerinizi farklı boyuttaki servislerle dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Karaca Lena kahvaltı takımı tüm kahvaltı malzemelerini içeren ideal genişlikteki tabaklardan ve bardaklardan oluşmaktadır. Dilediğiniz peynir, zeytin gibi birçok ürünü kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Ürünleri bulaşık makinesinde hızlıca temizleyebilirsiniz. Kahvaltı sofranızda pembe rengiyle ilgi çeken tabakları sunumlarınızda kullanabilirsiniz.

Sofra İçin Karaca’nın 6 Kişilik Kahvaltı Takımı Avantajları

Sofra İçin Karaca’nın 6 Kişilik Kahvaltı Takımı Avantajları

Kahvaltı sunumlarında zorluk yaşayanların işini kolaylaştıran Lena kahvaltı takımı sıklıkla tercih edilen bir üründür. 26 parçadan oluşan ürünle şık ve kullanışlı kahvaltı sofraları hazırlayabilirsiniz. 6 kişinin rahatlıkla kullanacağı bu kahvaltı takımını dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Peynir, zeytin, reçel gibi tüm kahvaltılık malzemelerinizi uygun tabaklara koyarak, çayınız için özel bardaklar ile altlıklarını kullanarak sofrada misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Kahvaltılık malzemelerini tabaklarınıza kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Kahvaltıda çaydan vazgeçemeyenlere özel bardaklarıyla çay ikram edebilirsiniz. Kahvaltı keyfini bu tabaklarla yaşayabilirsiniz. Kaliteli porselen malzemesiyle ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Bulaşık makinesinde ürünün temizliğini hızlıca sağlayabilirsiniz. Farklı boyutlardaki tabakları kahvaltı malzemeleri için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Dilerseniz tüm kahvaltı malzemelerini takım içerisindeki tabaklara bölerek serpme kahvaltı tarzını masanıza yansıtabilirsiniz. Evinize şık desenlibu ürünü alarak kahvaltı sofranızı renklendirebilirsiniz.

Karaca’nın Porselen Kahvaltı Servis Takımı Yorumları

Karaca’nın Porselen Kahvaltı Servis Takımı Yorumları

Karaca Lena 26 Parça 6 kişilik porselen kahvaltı/servis takımı yorum sayesinde kahvaltı sofralarınıza özgün sunum teknikleri tercih edebilirsiniz. Uzun süre kullanabileceğiniz bu ürünle kahvaltı sofralarınızı güzelleştirebilirsiniz. Kutu içerisinde çay bardaklarına ve farklı boyutta tabaklara yer veren 6 kişilik porselen kahvaltı takımı 26 parçadan oluşur. Pembe rengiyle oldukça ilgi çekicidir. Sofralarınıza özel peynir, zeytin, reçel gibi ürünleri tabaklara kolaylıkla servis edebilirsiniz. Kahvaltı sonrası keyfinizi 6 kişiye özel çay bardağı ve altlığı ile çıkarabilirsiniz. Detaylı bir kahvaltı sofrasını pembe renkli servis takımıyla düzenleyebilirsiniz. Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Porselen karaca lena 26 parça 6 kişilik porselen kahvaltı/servis takımı fiyat farklı bütçelere hitap eder. Bu ürüne müşteri yorumlarını inceleyerek ve Trendyol uygun fiyat avantajlarıyla hızlıca sahipbilirsiniz.