Karaca Kurşun Asker Pasta Tabağı 6'lı

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Kurşun Asker Pasta Tabağı 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: store&home Satıcı Ünvanı: ELİF AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460215716
    Bu ürün store&home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Kurşun Asker 6'lı Pasta Takımı Set İçeriği 6 Adet Pasta Tabağı 19 cm
  • Malzeme: Porselen Bulaşık makinasında yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Karaca Kurşun Asker Pasta Tabağı 6'lı

Pasta tabağı çeşitlerine günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulur. Özellikle set halindeki pasta tabakları, sofralarını özel kılmak isteyenlerin gözdesidir. Karaca kurşun asker 6’lı pasta tabağı sofra takımlarına farklı bir şıklık katar. Yuva kurmaya hazırlananların çeyizlerinde mutlaka yer vermek isteyecekleri parçalardan biri olan ürün sevimli motiflere sahiptir. Karaca markası güvencesiyle, sunumların vazgeçilmez bir parçası olan takımı ailenize ve sevdiklerinize eşsiz sofralar hazırlamak için kullanabilirsiniz. 6’lı set halinde sahip olabileceğiniz bu ürün, her renge sahip mutfak gereci ile uyum sağlar. Göz alıcı parlak renklere sahip olduğundan dilediğiniz gibi vitrinde sergilemek ve açık mutfak raflarınızı süslemek için kullanabilirsiniz. Her yaştan insanın tarzına hitap eden zarif pasta tabağı takımını sevdiklerinize hediye etmek amacıyla da temin edebilirsiniz.

  • Neşeli figürlü tarz
  • Sağlıklı porselen materyal
  • İdeal boyutlar

Karaca Kurşun Asker 6’lı Pasta Tabağı Fiyatı

Karaca Kurşun Asker 6’lı Pasta Tabağı Fiyatı

19 cm çapındaki 6 adet tabaktan oluşan takım, ideal boyuta ve sayıya sahip olan bir settir. Beyaz zemini üzerinde birçok farklı renkten oluşan kurşun asker desenleri bulunur ve kenar kısımları kırmızı bordüre sahiptir. Doğal kaynaklı bir hammadde olan porselenden üretilen Ürün son derece sağlıklı ve sağlamdır. Darbelere dayanıklılığının yanı sıra zarif ve estetik bir görünüme sahiptir. Temizliği kolay olan, lekelerden kolaylıkla arınan yapıda olması sayesinde yüzeyinde bakteri barındırmayan model bulaşık makinesinde yıkanabilir. Üzerinde bulunan kurşun asker figürleri bulaşık makinesinde yıkanmaktan olumsuz etkilenmediği için renkleri de uzun süre canlılığını korur. İdeal boyutu hem pasta servislerinde hem de günlük olarak kullanmanıza imkan verir. Karaca kurşun asker 6’lı pasta tabağı fiyatı ürünün tüm avantajlı özellikleri göz önüne alınarak belirlenir.

Karaca Kurşun Asker 6’lı Pasta Tabağı Avantajları

Karaca Kurşun Asker 6’lı Pasta Tabağı Avantajları

Eğlenceli görünüme sahip Karaca pasta tabağı çocuklarınızın ilgisini çekerek beslenme alışkanlıklarına olumlu şekilde katkıda bulunur. Sevimli kurşun asker figürleri, iştahsızlık sorunu olan çocukların sofrada uzun süre kalmasını kolaylaştırır. Kurşun asker figürlerinin büyük kısmını ana renkler olan sarı, kırmızı ve mavi oluşturduğundan rahatlıkla bütün renklerle bir arada kullanılabilir. Ürün, farklı renkler içeren peçete, masa örtüsü, fincan takımı ve runner setlerinizle uyum gösterir. Modelin kenar kısımlarında bulunan şık kırmızı renkli geçişler sofralarınıza modern bir hava katar. Yüzeyi pürüzsüzdür ve aşınmalara karşı dayanıklı olan porselen materyal, düşük su emme oranına sahip olduğundan leke tutmaz ve kolay temizlenir. Bu sayede çocuklarınızın sağlığı açısından yarar sağlar. Misafirlerin ilgi odağı haline gelecek olan bu ürünü alternatif olarak kahvaltılarda da kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Karaca Kurşun Asker 6’lı Pasta Tabağı Yorumları

Karaca Kurşun Asker 6’lı Pasta Tabağı Yorumları

Her yaştan insanın beğenisini toplayan şirin kurşun asker figürlerine sahip olan bu 6 parçalı set, her zaman şık sunum yapmayı sevenler için idealdir. 19 cm çapındaki ideal boyutuyla günün istediğiniz saatinde kullanabilirsiniz. Takım, günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra misafirler için yapacağınız pasta servislerinde ve şık sunumlarda kullanmaya da uygunluk gösterir. Porselen hammaddesi, içerisine konan besinin sıcak olması halinde bu sıcaklığı uzun süre koruyabilen dayanıklı bir malzemedir. Bu sayede künefe ve irmik helvası gibi sıcak servis edilen tatlıların sunulması için uygundur. Bulaşık makinesine konularak kolayca temizlenebilir yapıda olan ürünün desenleri porselen üzerine sırlı olduğundan sıcaklığa ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Silinmeyen baskısı ile uzun ömür vadeden Karaca kurşun asker 6’lı pasta tabağı yorumları ve puanlarını Trendyol üzerinden görüntüleyerek güvenle ve hızlıca satın alabilirsiniz.