3
Kahve Fincanları kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Karaca İznik Yeni Form 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 100 ml

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
1.049,98 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.165 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca İznik Yeni Form 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca İznik Yeni Form 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml Set İçeriği 6 Adet Kahve Fincanı 90 ml
  • 6 Adet Kahve Fincan Tabağı
  • Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir. Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 100 - 200 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Avangard
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.01.01.3803 İznik Yeni Form 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı

Karaca İznik Yeni Form 6 kişilik kahve fincanı takımı zarif detaylarla bezeli şık bir üründür. Set içerisinde 6 adet fincan ve fincan tabağı bulunur. Ürün kalabalık misafirlerin ağırlanması için uygun niteliğe sahiptir. Set üzerinde yer alan motifler oldukça hoş bir görüntüye sahiptir. Ürün sahip olduğu tasarımla herkesin beğenisini toplar. Bu takımı günlük kullanım için tercih edebilirsiniz. Özel misafirleri ağırlarken de bu setin kaliteli duruşundan faydalanmanız mümkündür. Karaca İznik Yeni Form 6 kişilik kahve fincanı seti yeni evlenen kişiler de çeyizleri için tercih edebilir. Ürün, sevdiklerinize güzel bir ev hediyesi vermek için de idealdir.

  • Malzeme: Porselen
  • Hacim: 90 ml
  • Set içeriği: 6 adet fincan ve tabak

Karaca İznik Yeni Form Kahve Fincanı Takımının Özellikleri

Karaca İznik Yeni Form Kahve Fincanı Takımının Özellikleri

Karaca İznik Yeni Form 6 kişilik kahve fincanı takımı geleneksel ve modern tasarımları birleştirir. Böylelikle çok geniş bir kitleye hitap eder. Ürünün üzerindeki mavi renkli İznik motifleri geleneksel esintiler içerir. Türk kültürü ve tarihine yönelik dokulardan esinlenilerek geliştirilmiş desenler beyaz porselen üzerinde oldukça dikkat çeker. Fincan takımının sahip olduğu form ise oldukça moderndir. Ürünün bombeli tasarımı ona sofistike bir hava kazandırır. Fincanların üçgen şekilde geliştirilmiş kulpları da bu tarzı tamamlar niteliktedir. Ürünün tasarımı konforlu bir kullanıma imkân tanır. Fincanın üçgen kulpları rahat bir tutuş sağlar. Zorlanmadan kavranabilen bu kulplar sayesinde kahve içmek çok daha keyifli bir hâl alır.

Karaca İznik 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımının Materyali Nedir?

Karaca İznik 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımının Materyali Nedir?

Karaca İznik Yeni Form 6 kişilik 12 parça kahve fincanı takımı porselen materyal ile imal edilir. Porselen, ürünün parlak ve pürüzsüz bir dış düzeye sahip olmasını sağlar. İçerisinde sağlık için zararlı olabilecek hiçbir kimyasal içermeyen bu üründen gönül rahatlığıyla yararlanmak mümkündür. Porselen, oldukça sert ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede fincanlar oluşabilecek çarpma ve düşme gibi durumlardan minimum seviyede etkilenir. Ürün çizilmelere karşı da oldukça dirençlidir. Karaca İznik Yeni Form 6 kişilik kahve fincanı takımı uzun süreli kullanımlarda bile parlak ve pürüzsüz görüntüsünü korumayı başarır. Fincan takımı porselen ham maddesi sayesinde ısı değişimine karşı da dayanıklıdır. Fincanlar ile sıcak kahve servisi yapmak tamamen güvenlidir.

Karaca İznik 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımının Kalitesi Nasıldır?

Karaca İznik 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımının Kalitesi Nasıldır?

Karaca İznik Yeni Form 6 kişilik kahve fincanı takımı kaliteli bir dokuya ve tasarıma sahiptir. Ürün şık tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarır. Fincanların bombeli yapısı ve zarif ağız kısmı kahveden alınan keyfin artırılmasına yardımcı olur. Sette yer alan kaliteli baskı da ürünün görselliğinin artırılmasına yardımcı olur. Bu baskıda kullanılan boya ve teknik oldukça dayanıklı bir yapı sağlar. Ürünün kullanım talimatları dikkate alındığı takdirde baskılarında herhangi bir bozulma görülmez. Setin solmaya dirençli görseli uzun süreli kullanımlarda bile canlılığını korur. İznik Yeni Form 6 kişilik kahve fincanı takımı her ne kadar dayanıklı bir yapıya sahip olsa da ürünün kullanım ömrünü uzatmak için dikkat edilmesi gerekir. Ürünün yıkama talimatı bu önemli noktalardan biridir. Fincanları elde yıkayarak çok daha uzun süre etkileyici görüntüsünden yararlanmak mümkündür. Ayrıca ürünlerin temizliği esnasında ağır kimyasalların kullanılmaması da oldukça önerilir. Karaca İznik desenli 6 kişilik kahve fincanı takımını güvenli alışverişin adresi Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.