Karaca Homely 1,5 Lt Termos

1.399 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Karaca Homely 1,5 Lt Termos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNY Online Satıcı Ünvanı: SONGÜL KARAÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070216295
    Bu ürün GNY Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Homely 1,5 Lt Termos--

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1,5 L
  • Materyal Çelik
  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.06.2251 Homely 1,5 lt Termos

Karaca Homely 1,5 lt termos, sıvı gıdaların taşınmasını sağlayan oldukça işlevsel bir üründür. Nitelikli mutfak ekipmanları tasarlayan Karaca’nın marka kalitesini, termosun pek çok detayında görebilmeniz mümkündür. Isı yalıtımı sağlayan bu şık termos, çift duvarlı yapısı sayesinde sıvı besinlerin sıcak veya soğuk havadan etkilenmesine engel olur. Karaca 1.5 lt termos, silindiri andıran bir tasarıma sahiptir. Kulplu yapısı sayesinde termosun kullanımı son derece kolaydır. Ürün 1.5 litre sıvı alabilme kapasitesine sahiptir. Karaca 1.5 lt termos, krem rengi tonlarında dizayn edilir. Ürünün imal edilmesinde kullanılan ana materyal çeliktir. Bu da termosun paslanmasına engel olur. Karaca Homely 1,5 lt termos, uzun süreli kullanılabilen son derece kaliteli bir üründür.

  • Termos Hacmi: 1.5 litre
  • Termos Rengi: Krem
  • Ana Materyal: Çelik

Karaca Homely 1,5 lt Termosun Özellikleri Nedir?

Karaca Homely 1,5 lt Termosun Özellikleri Nedir?

Karaca Homely 1,5 lt termos, günlük yaşamın her alanında kullanılabilecek niteliklere sahiptir. Ürünün dış yüzeyi krem rengi tonlarındadır. İç yüzeyi ise çelik olan bu termos, yıllarca kullanabileceğiniz kalitededir. Termosun kulp kısmı ana gövdeye bağlanmıştır. Ürünün kapağı ise bağımsız olarak açılıp kapanabilir. Termosun kulp bölümü siyah materyalden üretilir. Bu materyal üzerinde de termosun içini yansıtan çelik detaylar kullanılır. Yuvarlak hatlara sahip olan bu şık mutfak ekipmanının alt kısmında Karaca amblemini ve yazısını görebilmeniz mümkündür. Karaca Homely 1,5 lt termos, geniş iç hacmi ile 4-6 kişilik sıvı saklamanıza olanak sağlar. Ürünü kullanarak; su, meyve suyu, kahve, şerbet, limonata gibi sıvıları rahatlıkla saklayabilirsiniz. Termosun kapağı oldukça emniyetlidir. Bu sayede dolu olan ürün, güvenle taşınabilir.

Karaca Homely 1,5 lt Termosun Temizliği Nasıldır?

Karaca Homely çelik 1,5 lt termos, leke tutmayan kullanışlı bir yapıya sahiptir. Kabın içerisinde neredeyse 6 saat sıvı bekletebilmeniz mümkündür. Ürünün özellikle elde yıkanması tavsiye edilir. Termosun kapağında fazlaca girinti ve çıkıntı olmadığından temizliği rahattır. Karaca Homely çelik 1,5 lt termos, yıllarca ilk günkü performansını korur. Ürünün temizliği için yumuşak bir bez veya sünger kullanılmalıdır. Ağır kimyasallardan ve çizici materyallerden uzak tutulması gereken termos, yıkama sırasında renk solması durumlarına karşı dayanıklıdır. Karaca Homely çelik 1,5 lt termos, sağlam ve şık bir üründür. Ayrıca dileyen tüketiciler termosu bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkayabilir. Termosun makinenin üst gözüne yerleştirilmesi tavsiye edilir. Karaca Homely 1,5 lt termos fiyatı ve kullanışlılığı ile tüketicileri memnun eder.

Karaca Homely 1,5 lt Termos Kaliteli midir?

Karaca Homely 1,5 lt termos, her detayıyla marka kalitesini yansıtır. Ürünün gövdesi ve kapağı oldukça sağlamdır. Bu şık termos; düşme, yuvarlanma ve sıkışma durumlarına karşı dirençli olacak şekilde imal edilir. Termosun kapağında sızdırmayı önleyici conta bulunur. Bu sayede kapak çevrilince suların akması engellenmiş olur. Termosu kaliteli kılan bir diğer detay ise çelik materyalden imal edilmesidir. Çelik, ürünü hem sağlam hem de sağlıklı kılar. Karaca 1.5 lt termos, geniş kullanım alanına sahiptir. Pikniklerde ve kamp alanlarında rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu termos, sıvıların uzun süre sıcak/soğuk kalmasına yardımcı olur. Ürün kullanıcılardan alkış toplamayı başarır. Karaca Homely 1,5 lt termos yorumlarında da tüketici memnuniyetini görebilmeniz mümkündür. Siz de pek çok alanda kullanabileceğiniz geniş hacimli bir termos arıyorsanız, bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.