Karaca Hazel Elegance 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

6.399 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Hazel Elegance 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: chefreyon Satıcı Ünvanı: HA YALÇINOĞLU E-TİCARET ZÜCCACİYE VE PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454172719200001 Vergi Kimlik Numarası: 4541727192
    Bu ürün chefreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Hazel Elegance 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Set İçeriği 12 adet Yemek Kaşığı
  • 12 adet Yemek Çatalı
  • 12 adet Yemek Bıçağı
  • 12 adet Tatlı Kaşığı
  • 12 adet Tatlı Çatalı
  • 12 adet Tatlı Bıçağı
  • 12 adet Çay Kaşığı
  • Malzeme: 18/10 Paslanmaz Çelik Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Karaca Hazel Elegance 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Sofraların gözdesi ve sunumların bir parçası olan çatal kaşık setleri, müşteriler tarafından yoğun şekilde tercih edilir. Sık kullanılan bu ürünler, mutfakta yardımcı olurken ilgi çekici sofraların hazırlanması konusunda da fayda sağlar. Sağlam yapısının yanı sıra kaliteli duruşu Karaca Hazel 84 parça seti talep edilir kılar. Sade bir görünüme sahip olduğundan dolayı rahatlıkla çeşitli masa konseptleri ile uyumlu bir hal alabilir. Karaca Hazel Elegance 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti 153.03.08.0197 kodu ile hızlı ve pratik şekilde bulunabilir. Kullanımı da oldukça kolay olan bu set sayesinde kendi tarzınızı ortaya koyabilir, mutlu hissettiren sunumlar yapabilirsiniz. Müşterilerine pek çok açıdan avantaj sağlayan bu ürünleri tercih ederek mutfağınıza şıklık taşıyabilirsiniz.

  • Gümüş renk
  • 18/10 paslanmaz çelik
  • Sade tasarım

Karaca Hazel 84 Parça ile Gösterişli Sunumlar

Karaca Hazel 84 Parça ile Gösterişli Sunumlar

Mutfak dolaplarının çekmece bölümleri içerisinde yer alan çatal kaşık setlerinin anında ulaşılabilecek bir konumda bulundurulması önemlidir. Müşterilerin hazırlıklarını kısa sürede yapabilmelerine olanak tanıyan bu detaylar, mutfak dolaplarının belli bir düzene sahip olmasına da yardımcı olur. Karaca Hazel Elegance 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti kullananlar açısından çeşitli fırsatları beraberinde getiren bu ürünler sayesinde beğeni toplayan sunumlar yapabilmek kolaylaşır. Gümüş rengi sayesinde birçok rengin temel alınarak hazırlandığı sofralara uyum sağlayabilir. Sofrada bir bütünlük elde edilmesi açısından önem arz eden bu konu Karaca firmasına ait set ile keyifli bir hal alır. 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı, kibar duruşu ile dikkat çekerken her bir parça ideal ağırlığa sahiptir. Severek kullanacağınız bu sete sahip olarak uzun zaman boyunca çeşitli sunumlarınızı taçlandırmak adına kullanabilirsiniz.

Fiyatları ve Özellikleri ile Karaca Hazel 84 Parça Set

Fiyatları ve Özellikleri ile Karaca Hazel 84 Parça Set

Çatal, kaşık gibi ürünler mutfaklarda kullanılan temel araç gereçler arasında yer alır. Sıklıkla ihtiyaç duyulan bu ürünlere set halinde sahip olmak uyumlu bir görünüm elde edebilmek açısından önemlidir. Aynı renk ve desenlere sahip olan parçalar, sunumları hoş hale getirirken müşterilere de kolaylık sağlar. Karaca Hazel Elegance 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti, zarif duruşu ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. 12 kişilik tasarımı sayesinde kalabalık misafir sofralarında kullanılabilir. Desensiz yapısı, ürünleri şık gösterirken birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Karaca Hazel Elegance 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti yorumları, ürün parçalarının parlak ve kaliteli olmasından dolayı uzun bir kullanım fırsatı tanıdığını da içerir. Toplamda 84 parçadan oluşan set ile birlikte sunumlarınızı hazırlarken keyif alabilirsiniz.

Sofraları Süsleyen Karaca Hazel 84 Parça Set

Sofraları Süsleyen Karaca Hazel 84 Parça Set

Yoğun bir şekilde kullanılan ve mutfakların gözde parçaları arasında bulunan Hazel Elegance 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti, çok sevilir. Sahip olduğu parçalar ile keyifle kullanılan bu set, yedi farklı üründen oluşur. Yemek yerken tercih edilebilecek 12 adet çatal, kaşık ve bıçağın yanı sıra çeşitli tatlıları tüketmek için 12 adet küçük boyutlu çatal, kaşık ve bıçak bulunur. Bunlar haricinde 12 adet çay kaşığı da sete dahildir. Çay kaşıklarının bulunması, müşterilerin işini kolaylaştırırken sunumda kullanılan çatal, kaşıklar ile bir uyum yakalayabilirsiniz. Karaca Hazel Elegance 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti fiyatları ise seti oluşturan ürün sayısına ve bu ürünlerin kalitesine bağlı olarak belirlenir. Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu şık parçaların sunduğu avantajları değerlendirebilir, sofralarınıza minimal dokunuşlar yapabilirsiniz.