Karaca Hatır Plus Mod 5 In 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi Kırmızı

5.649 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.649 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.699 TL
9.5
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.769 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.850 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Hatır Plus Mod 5 In 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALDIMGİTTİ Satıcı Ünvanı: FATİH AKOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0320214012
    Bu ürün ALDIMGİTTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi Kırmızı Kahvenizi modunuza göre hazırlayan Hatır Plus Mod’u keşfedin! Tek seferde 10 fincan içecek hazırlama kapasitesine sahip makineniz, filtre kahve veya çay demlerken eş zamanlı olarak köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle dünyada ilk ve tek! Günün farklı zamanlarında farklı lezzetler tatmak, tüm ailenize ve misafirlerinize kolayca ikram hazırlamak için tasarlanan Hatır Plus Mod şimdi sizin gibi çok yönlü. Moduna Göre 5 Farklı İçecek Karaca Hatır Plus Mod ile modunuza göre filtre kahve, çay, süt ısıtma, sütlü içecek hazırlama ve közde Türk Kahvesi yapabilirsiniz. 10 Fincan İçecek Kapasitesi Karaca Hatır Plus Mod’un cam demliğinde 5 fincan filtre kahve veya çay demleyebilir, eş zamanlı olarak cezvesinde ise 5 fincan Közde Türk Kahvesi pişirebilir veya sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz. Aynı Anda İki Farklı İçecek Filtre kahve haznesinde filtre kahvenin dışında dilerseniz çay da demleyebileceğiniz Hatır Plus Mod ile eş zamanlı olarak Türk Kahvesi veya sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz. Çay demlerken karafın içerisinde yer alan özel çay demleme filtresini kullanınız. Aynı zamanda ölçü kaşığı sayesinde ideal ölçüde içeçekler hazırlayabilirsiniz. Aroma Ayarı Hatır Plus Mod’un aroma ayarı ile filtre kahvenin lezzetini arttırabilir, damak tadınıza göre kahvenin keyfini çıkarabilirsiniz. Hatır Plus Mod 1385 Watt güce sahiptir. Hatır Plus Mod’un Türk Kahvesi modu 735 Watt güce sahiptir. Hatır Plus Mod’un filtre kahve modu 600 Watt güce sahiptir. Filtre / Çay demleme su hazne kapasitesi 750 ml Filtre kahve haznesinde dilerseniz çay da demleyebileceğiniz Hatır Plus Mod’un 750 ml. kapasitesi ile filtre kahve ve çay keyfiniz uzadıkça uzasın.

Ürün Özellikleri

  • Sesli İkaz Var
  • Taşma Emniyeti Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 10 Fincan
  • Materyal Plastik
  • Otomatik Kapanma Var
  • Damlama Emniyeti Var
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Renk Kırmızı
  • Özel Pişirme Modu Var
  • Cezve Malzemesi Plastik
  • Otomatik Su Alımı Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tema / Stil Modern
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.06.4986 Kırmızı Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi

Küçük ev aletleri kompakt tasarımlarıyla kullanıcıların ilgisini çeker. Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay ve kahve makinesi, aynı anda iki farklı içeceği hazırlayabileceğiniz fonksiyonel bir üründür. Makine; Türk kahvesi, sütlü içecek, çay, filtre kahve yapabilir ve ayrıca süt ısıtabilir. Ürün, içecek türüne uygun farklı hazırlama seçenekleri sunar. Bu çok yönlü özellikleri sayesinde kalabalık aileler ve misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek çözümler sunar. Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay makinesi, günlük alışkanlıklarınıza göre kullanabileceğiniz modern bir üründür. Mutfak tezgâhının üzerinde konumlandırılan ürünün özellikleri şöyledir:

  • Garanti Süresi: 2 yıl
  • Motor Gücü: 1400 W
  • Bağlantı: Elektrikli

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay Makinesinin Özellikleri

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay Makinesinin Özellikleri

Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay ve kahve makinesi, tek seferde hem çay hem de kahve ikramı yapabilmenizi sağlar. Ürün, 5 fincan kahve ve 10 fincan çay kapasitesine sahiptir. Makine, 1385 W elektrik gücüyle verimli çalışır. Çay demleme su haznesi 750 ml'dir ve özel filtresiyle demlenme süresini kısaltır. Ürünün cam demliği ve metal filtresi içeceğin daha lezzetli olması amacıyla tasarlanır. Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay makinesi evdeki herkesin zevkine hitap eden içeceklerin hazırlanmasını mümkün kılar. Ayrıca makine toplam 3 kg ağırlığına sahiptir ve bu özelliği ile oldukça kullanışlıdır. Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay ve kahve makinesi ile gün içinde canınızın çektiği farklı içecekleri kısa sürede hazırlama şansınız olur.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kırmızı Kahve Makinesi Kaliteli midir?

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kırmızı Kahve Makinesi Kaliteli midir?

Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay ve kahve makinesi, tasarımı ve özellikleriyle kaliteli bir üründür. Cihazın gövdesi ve parçaları uzun süreli kullanımına uygun olacak şekilde tasarlanır. Bu sayede sağlam ve dayanıklı olan cihaz, uzun süre içecek hazırlamanıza yardımcı olur. Kolay bir kullanıma sahip olan Karaca çay makinesi, kontrol paneli ile içecek türünü kolayca seçmeyi mümkün kılar. Söz konusu ürün, eş zamanlı pişirdiği kahve ve çay ile avantaj taşır. Makine garantili satışa sunulduğu için 2 yıl boyunca yaşadığınız tüm sıkıntılarda teknik servisten yardım talebinde bulunabilirsiniz. Karaca markasının kalitesi ve tecrübesiyle üretilen küçük ev aletini çeyizlik olarak alabilir veya eskiyen cihazınızı değiştirmek için bu ürünü seçebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi Kullanışlı mıdır?

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi Kullanışlı mıdır?

Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı kahve makinesinin demlik bölümü cam malzemeden üretilir ve ağızlığı servisleri kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlar. Ürünün tutma sapı plastik olduğu için kaynar içecekleri güvenle bardaklara doldurmanıza yardımcı olur. Makinenin diğer bir parçası olan cezve ise boyutları ve özellikleriyle köpüklü ve lezzetli kahveler yapmanızı sağlar. Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay ve kahve makinesi, filtre kahve hazırlayabilmek için özel aparatlarla birlikte gönderilir. Ürünün üst kısmında bulunan bu bölüm kolaylıkla açılıp kapanır. Filtre kahve için tek yapmanız gereken kahve ve suyu koyup düğmesine basmaktır. Dünyada ilk ve tek konuşan kahve makinesi olan cihaz, içecekleri hazırlayınca size haber verir. Karaca Hatır Plus mod 5 in 1 kırmızı çay ve kahve makinesi yorumlarını inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Ürünü Trendyol'dan güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.