Karaca Hatır Plus 2in 1 Türk Ve Filtre Kahve Makinesi Kırmızı

5.790 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.799 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Hatır Plus 2in 1 Türk Ve Filtre Kahve Makinesi Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aly home Satıcı Ünvanı: İSA ZERDALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9970094324
    Bu ürün aly home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi Kırmızı Ölçü: 18 x 36 x 26 cm Özellikler İster Filtre Kahve isterseniz Türk Kahvesi yapabilirsiniz.
  • Tek seferde 5 kişilik Türk Kahvesi & 5 kişilik Filtre Kahve hacmine sahiptir.
  • İdeal demleme sıcaklığında kahvelerinizi yapabilirsiniz.
  • Paslanmaz çelik filtre sayesinde kahvelerinizi demleyebilirsiniz.
  • Filtre kahvede 30 dakika ısı koruma özelliği mevcuttur.
  • Ölçü kaşığı içeriğe dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Damlama Emniyeti Var
  • Materyal Plastik
  • Model Filtre Kahve Makineleri
  • Su Kapasitesi 0-1 L
Geri Bildirim Ver

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi Kırmızı

Kahve, tüm dünyada sevilerek tüketilen bir içecektir. Uyandırıcı etkisiyle sabahları sıkça tüketilir. Ayrıca mutlu dost sohbetlerinin de vazgeçilmezidir. Günün her saatinde tadı ve kıvamı yerinde lezzetli kahveler hazırlayabilmenize olanak tanıyan Karaca Hatır Plus 2 in 1 kahve makinesi kırmızı, bu konuyla ilgili tüm beklentilerinizi karşılar. Tek seferde 5 kişilik Türk kahvesi ve 5 kişilik filtre kahve hazırlayabilme kapasitesiyle beğeni toplar. İdeal demleme kıvamında kahveler hazırlayarak sizi ve konuklarınızı mutlu eder. Paslanmaz çelik filtresi dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ürün içeriğinde ölçü kaşığı mevcuttur. Kahveniz hazır olduğunda sizi uyararak otomatik biçimde kapanır. Damlama emniyet özelliği bulunan ürün ile her daim temiz ve şık ikramlar yapabilirsiniz. İsterseniz Türk kahvesi isterseniz filtre kahve hazırlayabilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Şık ve zarif tasarım
  • Paslanmaz çelik filtre

Pratik Karaca Hatır Plus 2 İn 1 Kırmızı Özellikleri

Pratik Karaca Hatır Plus 2 İn 1 Kırmızı Özellikleri

Keyifli dost sohbetlerinin tercih edilen içeceğini hazırlamak ve tek seferde çok fincan kahve pişirmek Karaca Hatır Plus 2 in 1 kırmızı ile son derece kolay olur. Dilerseniz Türk dilerseniz de filtre kahve hazırlayabilen makine, değişik damak zevklerine hitap eder. Kırmızı rengi ile göze hitap ederken zarif dizaynı sayesinde de mutfaklarınıza zarafet katar. Damlama emniyetli ürün ile temiz ve şık ikramlar yapıp konuklarınızla keyifli sohbetler edebilirsiniz. Karaca filtre kahve makinesi, tek seferde beş kişilik kapasitesiyle pratik bir üründür. Temizliğinin kolay olması tercih edilme sebeplerinden biridir. Pişerken içeceğin lezzetini korur. Aynı zamanda tam kıvamında içecekler hazırlar. Kırmızı ve siyahın mükemmel uyumu ile tasarlanan model mutfaklarınıza yakışır. Tasarımı ile modern bir görünüm verir. Hem kullanışlı hem de şık modeli keyifle deneyimleyebilirsiniz.

Şık Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi Kırmızı

Şık Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi Kırmızı

Kahvenin ağır ateşte pişirilmesi lezzzetini artırır. Kıvamı yerinde, bol köpüklü içecekler hazırlayabilmeyi kolay hale getiren bu makine, müşterilerden beğeni toplar. Genellikle tezgah üzerinde konumlandırılan cihaz, fazla yer kaplamayan tasarımıyla tercih edilir. Rengiyle mekanlarınızda hoş bir ambiyans oluşturur. Mutfağınızdaki diğer araç gereçlerle uyumu son derece kolay ve güzeldir. Otomatik kapanma özelliği bulunan cihaz, kahve piştiğinde kapanır. Damlama emniyeti her zaman temiz sunumlar yapabilmenize olanak sağlar. Cihazı evinizde kullanabileceğiniz gibi iş yerleriniz için de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Pratik ve kullanışlı olan ürün dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Çalışanların ve ofise gelen konukların lezzetli kahve keyfi yapabilmesi için uygun koşullara sahiptir. Karaca Hatır Plus 2 in 1 kahve makinesi kırmızı fiyatı ürünün bütün bu olumlu ve üstün niteliklerine göre belirlenir. Siz de bu tasarıma kolayca sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Karaca Hatır Plus Kırmızı Yorumları

Kaliteli Karaca Hatır Plus Kırmızı Yorumları

Dünyanın hemen her yerinde sohbetler ve ziyaretlerin vazgeçilmezi olan bu içecek, hatırı çok olduğuna inanılarak tüketilir. Samimi ve sıcak sohbetler bu içeceğin eşsiz kokusu çevresinde gerçekleşir. Hem size hem de sevdiklerinize mutluluk veren içeceklerden biri olması sebebiyle farklı bir yere sahiptir. Misafirlerinize ve arkadaşlarınıza eşsiz ve şık sunumlar yapmak istiyorsanız, bunun pratik yolu Karaca markalı Hatır Plus 2 in 1 makinedir. Gerek evlerde gerekse de iş yerlerinde kullanılabilecek cihaz, tek seferde çok fincan içecek pişirebilme özelliği sayesinde büyük kolaylık sağlar. Bunu yaparken de içeceğin lezzetini ve kıvamını korur. Karaca Hatır Plus 2 in 1 kahve makinesi kırmızı kullananlar ürünle ilgili memnuniyetlerinden yorumlarda sıklıkla bahsederler. Karaca Hatır Plus 2 in 1 kahve makinesi kırmızı yorumları ve bütün özelliklerine Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.