Karaca Hatır Mod Sütlü Türk Kahve Makinesi Latte

3.699 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.529,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.850 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Hatır Mod Sütlü Türk Kahve Makinesi Latte

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Hatır Mod Sütlü Türk Kahve Makinesi Latte Kahvenizi modunuza göre hazırlayan Hatır Mod’u keşfedin! Tek seferde 5 fincan kahve pişiren makineniz köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle dünyada ilk ve tek! Günün farklı zamanlarında farklı kahve lezzetlerini tatmak, tüm ailenize ve misafirlerinize kolayca kahve ikramları hazırlamak için tasarlanan Hatır Mod şimdi sizin gibi çok yönlü. Köz Tadında Türk Kahvesi Közde ağır ağır pişen kahvenin bol köpüklü geleneksel lezzetini verir. Otomatik Isı Ayarı Özel ısı dengesiyle kahvelerinizi yakmadan pişirir. Taşma Önleyici Sistem Akıllı sensörleriyle taşmayı önler, mutfakta ekstra bir temizlikle uğraşmanıza gerek kalmaz. Otomatik Kapanma Pişirme sonrası cezveyi çıkardığınızda makineniz otomatik olarak kapanır, kontrol etme ihtiyacı duymazsınız. Sütlü İçecek Hazırlama Sütlü Türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata, sütlü hazır kahve lezzetlerini ideal kıvamda pişirir. Süt Isıtma Sütü kaynatmadan ideal derecede ısıtır. Güç 735 W Hacim 5 Fincan Ölçü 19 x 18 x 27 cm Garanti Garanti süresi 2 yıldır. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Sesli İkaz Var
  • Taşma Emniyeti Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 5 Fincan
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Materyal Plastik
  • Otomatik Kapanma Var
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Renk Ekru
  • Özel Pişirme Modu Var
  • Cezve Malzemesi Plastik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tema / Stil Modern
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi Latte

Özellikle kahveseverlerin tercihi olan Karaca Hatır Mod Türk kahve makinesi latte eşsiz bir küçük ev aletidir. Mutfaklarınıza hem lezzet hem de şıklık katar. Türk kahvesinin yanı sıra latte kahve tadına da varabileceğiniz bu ürün, gelişmiş özelliklere sahiptir. Hatır Mod özelliği ile kahve makinesinden fazlasını size sunar. Közde kahve ve sütlü içecekler hazırlayabileceğiniz bir yardımcıdır. Her an çeşitli içecekler hazırlayabilir, misafirlerinize farklı tatlar ikram edebilirsiniz. Sizin ve ailenizin vazgeçilmezi haline gelen bu ürün, çok yönlü kullanıma sahiptir. Bol köpüklü ve köz tadında Türk kahvesi, içinizi yumuşatacak sütlü sıcak çikolata ve birçok içeceği hazırlama imkanı elde edebilirsiniz. Sensör, akıllı sistem ve gelişmiş bir teknoloji ile tasarlanan ürün, dizaynı sayesinde mutfaklarınızda fark yaratır.

  • Taşma emniyetli
  • Sesli ikaz özelliği
  • Otomatik kapanma

Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi Özellikleri

Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi Özellikleri

Cihaz, köz tadında mis gibi içecekler için sahip olmanız gereken bir üründür. Karaca Hatır Mod Türk kahve makinesi ağır ateşte pişmiş gibi bol köpüklü bir içecek elde etmenizi sağlar. 5 fincan kapasiteli olan ürün, taşma sensörü sayesinde başında beklemenizi gerektirmez. Sesli ikaz teknolojisi ile hayatınızı kolaylaştıran ürün, otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Süt ısıtma özelliği ile sütünüzü kaynatmadan ideal dereceye getirerek size kahve makinesinden fazlasını sunar. Otomatik ısı ayarı, özel ısı dengesi ile içeceklerinizin yanmasına engel olur. Plastik malzemeden üretilen cihaz, ekru rengi ile şık bir görünüm yaratır. Su kapasitesi maksimum 1 litredir. Ergonomik ve şık tasarımı ile Karaca Hatır Mod Türk kahve makinesi latte kullananlardan tam not alır. Sütlü Türk kahvesi, sıcak çikolata, hazır kahvelerinizi tek bir makine ile hazırlayabilirsiniz.

Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi Latte Yorumları

Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi Latte Yorumları

Sıcak içecek zevkini ikiye katlayan, farklı sıcak içecek deneyimleri kazandıran Karaca markalı ürün mutfaklarınıza yenilik getirir. Sütlü Türk kahvesi gibi farklı içecekler de hazırlayabilme özelliği ile mutfaklara yepyeni bir soluk getirir. Kahve yapmasının dışında süt ısıtabilen ve latte gibi sıcak içecekleri hazırlayabilen eşsiz ürün, kullananların beğenisi toplar. Karaca Hatır Mod Türk kahve makinesi latte yorumlarını inceleyebilir, müşterilerin memnuniyetlerine tanıklık edebilirsiniz. Her zaman kolaylıkla kullanabileceğiniz bu ürün, mutfaklarınızda büyük yardımcınız haline gelir. Karaca Hatır Türk kahve makinesine gerekli malzemeleri ekledikten sonra tek bir tuşla pişirme işlemini başlatabilirsiniz. Siz farklı işlerinizi yaparken içeceğiniz hazır olur. Sesli ikaz özelliği sayesinde içecek hazır olduğunda tek yapmanız gereken, içeceğinizi fincana aktarmaktır. İstediğiniz mod sayesinde içeceğinizi hazırlamak çok kolay hale gelir. Kullananların memnuniyetle tavsiye ettikleri bu ürün, keyifli zamanlar geçirmenizi sağlar.

Cazip Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi Latte Fiyatları

Cazip Karaca Hatır Mod Türk Kahve Makinesi Latte Fiyatları

Karaca Türk kahve makinesi çok fonksiyonludur. Kahve hazırlaması dışında içecek ısıtmak için de kullanılabilir. Pratik ve kullanışlı bir makine için fiyat performansı oldukça avantajlıdır. Kampanya dahilinde satın alabileceğiniz bu ürün ile uzun yıllar size eşlik edecek bir küçük ev aletine yatırım yapmış olursunuz. Sevdiklerinizle geçirebileceğiniz keyifli zamanlarınızın çoğalmasına yardımcı olan bir üründür. Kıvamında ve leziz kahveler için doğru tercihtir. Mutfaklara yenilik getirmek isteyenler için eşsiz bir üründür. Şık ve zarif görünümü ile büyük beğeni alır. Herkesin kolaylıkla kullanabileceği bu ürün içeceklerinize yeni bir tat katar. Taze kahveler hazırlamanıza yardımcı olan ürün içerisinde ölçü kaşığı ve temizleme fırçası da yer alır. Karaca Hatır Mod Türk kahve makinesi latte fiyatları oldukça hesaplıdır. Birden fazla özelliğe sahip olan ürüne ve avantajlı fiyatlara Trendyol’dan ulaşabilir, güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.