5
Kahve Fincanları kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml

1.199 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.294 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.339 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.379 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.369 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: INHOME Store Satıcı Ünvanı: ZAHİR EV VE MUTFAK ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996122486400001 Vergi Kimlik Numarası: 9961224864
    Bu ürün INHOME Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve içimini çok daha keyifli hale getirecek formuyla Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı, geçmişten günümüze taşınan kahve kültürünü çok daha keyifli kılmak için tasarlandı. Gold detayları, deseni ve tabanına doğru bombeleşen formuyla, her yudumda kahveniz çok daha keyifli hale gelecek. Şık kutusu fincan setinizi saklayabilmeniz ya da hediye olarak tercih etmeniz için oldukça ideal. Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 80 ml Set İçeriği 6 Adet Kahve Fincanı80 ml
  • 6 Adet Fincan Tabağı
  • Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir. Kahve fincanı takımında 8 karat altın kullanılmıştır. Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 80 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml

Kahvelerin olmazsa olmazı şık sunumlar, hemen herkesin beğenisini toplar. Misafirlerinize ve ailenize yapacağınız şık sunumlar ise tasarım harikası fincanlardan geçer. Türk kahvesi hoş sohbet ve özel anların favorisidir. Ancak kahveyi özel kılan özenli sunumlar da oldukça önemlidir. Sunumlarınızı göz kamaştırıcı bir hale dönüştürmek için yapacağınız doğru fincan seçimleri gerekir. Karaca Globe 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml, şık ve modern çizgiler içeren şahane tasarımı ile dikkat çeker. Siyah ve beyazın ahengine ek olarak düşünülmüş gold detaylar fincanı göz kamaştırıcı bir hale getirir. Bu sayede kahveleriniz kadar sunumunuz da beğeni toplar. Siz de Türk kahvesinin eşsiz lezzetini sunumlarınızla taçlandırmak istiyorsanız bu takımı tercih ederek mutfağınızda yer verebilirsiniz.

  • Siyah ve beyaz şık tasarım
  • Göz kamaştırıcı gold detaylar
  • Ergonomik kolay kullanım

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı 90 ml Özellikleri

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı 90 ml Özellikleri

Fincanların önde gelen özelliği geniş ürün hacimleridir. Karaca Globe 6 kişilik kahve fincan takımının üretim aşamasında geniş hacimli olmasına ekstra dikkat edilir. Bu sayede kahve keyifleri daha uzayıp sohbetlere doyum olmaz. Her ortam ve mekanda Türk kahvesi baş tacıdır. Şık ve birbirinden renkli sunumlar kahveyi özel kılar. Sizin de evinizde bu şahane sunumlara yer vermek için bu fincan takımını tercih etmeniz yeterlidir. Ürün, üretim aşamalarında son derece titiz bir süreçten geçer. İlk olarak ürün konforuna dikkat edilir. Fincanın tutuş ve kavrayış gibi özellikleri oldukça ergonomik bir yapıya sahiptir. Bu sayede yüksek bir kalite gösterir. Herkesin beğenisine sunacağınız kahveleriniz önce göze sonra damaklara hitap eder. Keyifle karşılayacağınız misafirlerinize bu seçenekle unutamayacakları bir deneyim yaşatabilirsiniz. Dilerseniz bu seçeneği hediye amaçlı da değerlendirebilirsiniz.

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı 90 ml Avantajları

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı 90 ml Avantajları

Beğeni kazanan bu seçenek, şık görünümüne ek olarak size tasarım harikası bir kutuda ulaştırılır. Ürün, kutusu sayesinde fincanlarınızı güvenle muhafaza eder. Aynı zamanda da hoş bir görünüm elde edersiniz. Takımda bulunan 6 adet tabağı ise fincanların görünümünün tamamlayıcısıdır. Modern çizgiler ve göz kamaştıran tasarıma sahip bu takımın tabakları da aynı özenle üretilir. Sohbetlerinizi yarıda kesmeyecek yüksek ürün hacmi sayesinde kahve molalarınız daha uzun sürer. Karaca Globe 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml yorumları bölümü ürüne sahip kişilerden gelen şık sunum görselleri ve memnuniyet içerikli görüşlerle doludur. Bu sayede siz de kolayca fikir edinmiş olursunuz. Sade ve şıklığın temsili tasarımı sofralarınıza hoş bir görünüm katar. Bu sayede alacağınız güzel yorumların tadını çıkarırsınız. Modern çizgili fincan takımına siz de sahip olabilirsiniz.

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml Fiyatları

Karaca Globe 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml Fiyatları

Karaca Globe 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml fiyatı bütçelere dost bir orana sahiptir. Bu sayede ürüne ulaşmak oldukça kolay bir hale gelir. Herkesin mutfağında yer verebileceği bu ürün, şıklığın simgesidir. Siyah ve beyazın eşsiz uyuma eklenen gold detaylar şahane bir görüntü sağlar. Karaca Globe kahve fincan takımı, sahip olduğu geniş ürün hacmi ile dikkat çeker. Daha çok kahve alabildiğinden, kahve keyifleri çoğalır. Sevdiklerinizle geçireceğiniz hoş sohbetli zamanların süresi uzar. Ürün, oldukça kaliteli bir malzemeye sahiptir. Bu sayede fal tutkunları aradıkları performansı bu fincanda bulur. Muhafaza edilebilmesi için özel tasarlanan kutusu sayesinde ürünü nerede saklayacağınızı düşünmenize gerek kalmaz. Karaca kahve fincan takımı, size özel kutusuyla teslim edilir. Siz de bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.