8
Waffle Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Karaca Funday Glossy Violet Çıkarılabilir Plakalı Waffle Makinesi

2.969 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999,99 TL3.959,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.949 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Funday Glossy Violet Çıkarılabilir Plakalı Waffle Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Funday Glossy Violet Çıkarılabilir Plakalı Waffle Makinesi 1000W 4 Dakikada Waffle Pişirme Hızı Her yerine eşit ısı yayan granit görünümlü kaplama plakalarla waffle çiğ kalmaz, üstü ve altı eşit piştiği için aynı renk görünür. Çıkarılabilir ve Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Kalıplar Yapışmayan yüzeyi ile temizlemesi kolaydır, çıkarılabilir plakalar bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Ekstra lezzet için ek kalıp seçeneği! Waffle makinesine eklenebilir pankek+künefe plakasını satın alın, mutfaktaki eğlenceyi 2’ye katlayın Waffle makinesine eklenebilir granit pankek+künefe plakasını satın almak için tıklayınız. Güç: 1000 W Ürün Ölçü: 23 X 26 X 13,5 cm Garanti süresi 2 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Mor
  • Waffle Kapasitesi 2
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.01.06.4931 Funday Glossy Violet Waffle Makinesi

Lezzeti ve görünümüyle sıkça tercih edilen tatlılardan olan waffle, Karaca Funday Glossy Violet waffle makinesi ile evlerde kolaylıkla yapılabilir. Ürün, hızlı pişirme ve kolay yıkanabilir özelliği sayesinde mutfakta geçirilen süreyi en aza indirerek size keyifli bir waffle hazırlama deneyimi yaşatır. Her tarafına eşit ısı yayan granit görünümlü plakalara sahiptir. Böylece daha kaliteli ve hızlı pişirme olanağı sunar. Kullanım kolaylığı ve boyutu sayesinde mutfağınızda son derece küçük bir yer kaplar. Şık görünümüyle mutfaklara renk katan Karaca Funday Glossy Violet waffle makinesi, sunduğu ek kalıp seçenekleriyle waffle yapma sürecinden alınan keyfi artırır.

  • Ölçü: Boy:26 cm, En:30 cm, Yükseklik:16 cm
  • Ağırlık: 2 kg
  • Renk: Violet

Karaca Funday Violet Waffle Makinesinin Özellikleri Neler?

Karaca Funday Violet Waffle Makinesinin Özellikleri Neler?

Waffle lezzetini evlerin mutfaklarına taşıyan Karaca 153.01.06.4931 Funday Glossy Violet waffle makinesi, kolay kullanımıyla dikkat çeker. Zamanı iyi kullanmak isteyenlere 4 dakikada waffle keyfi sunan Karaca Glossy Violet Funday waffle makinesi, hızlı pişirme süresi ve çıkarılabilir kalıplarıyla pratik bir kullanıma sahiptir. Yapışmayan yüzeyi sayesinde temizlenmesi son derece kolaydır. Elde bulaşık yıkamayı sevmeyenler veya yorulanlar için de kolaylık sağlayan waffle makinesinin çıkarılabilir plakaları, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Makinenize ek olarak satın alabileceğiniz pankek ve künefe plakası ile çeşitliliği artırabilirsiniz. Sıkça beğenilen ve bir o kadar da dikkat çekici violet rengiyle son derece şık bir tasarıma sahip olan waffle makinesi, mutfaklara da modern bir görünüm katar. Az yer kaplaması sebebiyle mutfağınızı daha işlevsel kullanmanıza olanak sağlar. Oldukça kaliteli malzemelerden yapılmış olan ürün, uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım vadeder. Granit görünümüne sahip kaplama plakaları ve her tarafına eşit ısı yayma özelliği sayesinde waffle asla çiğ kalmaz. Farklı waffle çeşitleri denemek için ek kalıp seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Karaca Funday Waffle Makinesinin Pişirme Gücü Nasıldır?

Karaca Funday Waffle Makinesinin Pişirme Gücü Nasıldır?

Waffle hazırlama süresini en aza indiren Karaca Funday waffle makinesi, ısıyı eşit yayma özelliği sayesinde altı ve üstü aynı oranda pişmiş waffle yapabilmenizi sağlar. Mutfakta alınan verimi en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış olan ürün, yüksek pişirme gücü ile kolay ve bir o kadar da hızlı bir kullanıma sahiptir. 1000 W ısı gücüne sahip olması, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirerek lezzetli waffle yapmanızı sağlar. Hazırlanan waffle, Karaca Funday Glossy Violet waffle makinesi ile farkını ortaya koyar ve içi dışı tamamen pişmiş, çiğ tat bırakmayan lezzetiyle yemeye hazır hale gelir. Karaca waffle makinesi, plakalarının özelliği sayesinde hamurun yüzeye yapışmasını engeller ve kolay pişirme imkânı sunar.

Karaca Funday Waffle Makinesinin Yüzey Temizliği Kolay mı?

Karaca Funday Waffle Makinesinin Yüzey Temizliği Kolay mı?

Karaca Funday Glossy Violet waffle makinesi, sunmuş olduğu waffle lezzeti dışında temizlik konusunda da büyük kolaylık sağlar. Çıkarılabilen kalıpları sayesinde waffle makinesinin her yerinde detaylı bir temizlik yapabilme olanağı sunar. Sahip olduğu yüzey ile temizliği çok daha kolay bir hale getirir. Kalıplarının bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği sayesinde zahmetsiz bir temizlik gerçekleştirilebilir. Şık ve modern bir görünüme sahip olan bu waffle makinesi, mutfağınıza her zaman yeni ve renkli bir görünüm katar. Dilerseniz Trendyol üzerinden Karaca 153.01.06.4931 Funday Glossy Violet waffle makinesi yorumlarını inceleyebilir, siz de son derece hızlı ve kolay bir şekilde bu ürünü satın alabilirsiniz.