Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti

5.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti Set İçeriği 12 Adet 15 cm Meşrubat Bardağı 400 ml
  • 12 Adet 21,5 cm Kadeh
  • 1 Adet 26,6 cm Karaf 1 Lt
  • Malzeme: Kristal Cam

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 13+
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Renk Beyaz
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti

Karaca Florence 25 parça 12 kişilik bardak seti mutfağınız için oldukça elverişli bir settir. Misafirlerinizi rahatlıkla ağırlamanız için tasarlanan bu elverişli set, bardakların şeffaf cam yapısı içerisinde bulunan içeceğin düzgün bir şekilde görünmesini sağlar. Karaca markasına ait olan Florence bardak seti içerisinde iki ayrı bardak çeşidi vardır. Bu sayede içilen içeceğe göre bardak değişimi yapabilirsiniz.

 
  • 12 adet 400 mililitrelik meşrubat bardağı
  • Yapıldığı malzeme kristal cam
  • 1 litrelik karaf

Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti Özellikleri

Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti Özellikleri

Karaca Florence 25 parça 12 kişilik bardak seti ile geniş aile yemeklerinde şık bir görüntü sunmanıza yardımcı olur. Kristal cam malzemeden üretimi yapılır, bu sayede şeffaf bir görüntüsü vardır. Bardakların kendilerine has bir tasarımı vardır. Setin içerisinde 26,6 cm uzunluğunda 1 adet karaf vardır. 12 adet 400 ml meşrubat bardağı ve de 21,5 cm 12 adet kadeh bulunur. Bu sayede su ve içecek bardaklarını ayırabilirsiniz. Karaca Florence bardak seti toplamda 25 parçadan oluşur. Kullanılmadığı zaman vitrine koyarak şık bir görüntü elde etmek mümkündür. Kutu içerisinde de rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Karaca markasına ait olan bu set sahip olduğu özellikler sayesinde oldukça popülerdir.

 

Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti Kullanım Alanları

Karaca Florence 25 Parça 12 Kişilik Bardak Seti Kullanım Alanları

Ürün pek çok farklı şekilde kullanılabilir. Set içerisinde 3 çeşit ürün yer almaktadır. İçeceklerinizi koymak için 400 mililitrelik meşrubat bardaklarından faydalanabilirsiniz. Bu meşrubat bardakları su, kokteyller ve çeşitli içecekler için üretilmektedir. İhtiyaca göre kullanım alanı değişiklik gösterir. Karaf ve 12 kişilik kadehleri sevdikleriniz ile geçireceğiniz keyifli akşamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Setin bütünü ile sahip olduğu şık tasarım sayesinde masanızda oldukça dikkat çekici bir etkiye sahip olacaktır. İşiniz bittiğinde bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay bir üründür. Karaca Florence bardak seti sayesinde mutfağınızda elegan bir hava oluşur.

 

Karaca Florence Bardak Seti Fiyatları

Karaca Florence Bardak Seti Fiyatları

Ürün kristal yapısı sayesinde oldukça albenili bir üründür. Kullanılmadığı zamanlarda vitrinde bir dekoratif bir etki yaratır. İçerisinde bir şeyler içtikten sonra kırılmasından korkmayarak rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Birbirinden farklı kullanım alanına sahip parçalar vardır. Bunların düzgün bir şekilde muhafazası yapılarak uzun yıllar boyunca kullanılabilir hale gelir. Güzel ve şık görünümü sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Karaca markasına ait Florence 25 parçadan oluşan 12 kişilik bardak seti yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak kullanıcı yorumlarını da detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan Karaca bardak seti fiyatlarını inceleyerek bu ürünü kısa süre içerisinde sipariş verebilirsiniz.