Karaca Dustin Ekmek Kutusu Red

391,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Dustin Ekmek Kutusu Red

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mili Bazaar Satıcı Ünvanı: SENEM ŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1079352779000001 Vergi Kimlik Numarası: 6850471200
    Bu ürün Mili Bazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Dustin Ekmek Kutusu Red
  • Ölçü
  • 33,5x18x19,5 cm
  • Malzeme: Metal

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Boyut/Ebat 32 x 20
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Karaca Dustin Ekmek Kutusu Kırmızı

Ekmek, Türk mutfağının vazgeçilmez un mamullerinden bir tanesidir. Günlük olarak ve her öğünde tüketilebilen ekmeğin çeşitlerin bulunur. Sağlık açısından kişiden kişiye ekmek kullanımı farklılaşır. Fakat ekmek, kolay bozulabilen ve bayatlayabilen bir yapıya sahiptir. Özellikle hava ile temas etmesi durumunda çok çabuk kurur. Bu yüzden mutfak düzenleme araçları arasında ekmek kutusu oldukça büyük bir öneme sahiptir. Hemen hemen her evin mutfağında ekmek kutusu bulunur. Karaca Dustin Ekmek Kutusu hem zarafeti ile hem de üretildiği malzemeler ile ekmek saklamak için oldukça ideal bir üründür.

 
  • Sıklıkla tercih edilen mutfak düzenleme aracı
  • Ekmeğin bayatlamasını geciktirici
  • Şık tasarımı kadar boyutu sayesinde işlevsel olarak kullanım imkanı

Karaca Dustin Ekmek Kutusu Özellikleri

Karaca Dustin Ekmek Kutusu Özellikleri

Karaca Dustin Ekmek Kutusu modelleri arasında en çok kırmızı rengi tercih edilir. Söz konusu ürün metalden üretilmiştir. Kapaklı ekmek kutusu modelleri arasında yer alan Karaca Dustin Ekmek Kutusu Kırmızı, ekmeklerin bayatlamasını önleyerek daha taze ve daha sağlıklı olmasını sağlar. İlgili ürünün ölçüsü 33,5 x 18 x 19,5 cm şeklindedir. Canlı ve parlak bir görünüme sahip olduğu için Karaca Dustin Ekmek Kutusu, mutfaklarda farklı bir tarz yaratarak dikkatleri üzerine çeken iddialı bir üründür. Siz de söz konusu ürün sayesinde ekmeklerinizi saklarken mutfağınızın daha estetik bir dekorasyona sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Karaca Dustin Ekmek Kutusu Kullanışlı mıdır?

Karaca Dustin Ekmek Kutusu Kullanışlı mıdır?

Karaca Dustin ekmek kutusu, mutfak düzenleme araçları ve saklama kapları arasında oldukça kullanışlı bir üründür. Hava almayan yapısı ile saklamak istediğiniz ürünler ilk günkü tazeliğini korur. Metal rengiyle beğeni kazanan ürün mutfağınızda şık bir dekorasyon objesi olma özelliği de taşır. Plastikten üretilmiş ekmek kutuları ile karşılaştırıldığı zaman söz konusu ürün, metal haznesi ile daha sağlıklı bir şekilde ekmeklerinizi saklama imkanı sunar. Ayrıca bu ürün içerisinde ekmekleriniz herhangi bir şekilde kokmaz. Karaca Dustin ekmek kutusu, kırmızı rengi ile de sofralarınızın atmosferini değiştirerek şık bir görüntü yakalamanızı sağlar. Açılır-kapanır tokası sayesinde de ilgili ürün oldukça pratik bir kullanım sunar.

 

Karaca Ekmek Kutusu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Karaca Ekmek Kutusu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Karaca Kırmızı Ekmek Kutusu alırken dikkat edilmesi gereken ilk detay, seçilen modelin özelliğidir. Karaca Dustin ekmek kutusu, rengine ve boyutuna bağlı olarak farklı fiyat seçenekleri ile satılır. Bu yüzden bütçenize en uygun Karaca Dustin Ekmek Kutusu modelini satın alırken bu detaya dikkat etmelisiniz. Karaca Dustin Ekmek Kutusu ürününü Trendyol’dan hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Ürün yorumlarını da kolaylıkla inceleyebilmeniz mümkündür.