Karaca Davina Çatal Kaşık Bıçak Seti 84 Parça 12 Kişilik

4.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.449,99 TL
2. Ürüne 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.490 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Davina Çatal Kaşık Bıçak Seti 84 Parça 12 Kişilik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYERS TİCARET Satıcı Ünvanı: MELİK AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1039721690800001 Vergi Kimlik Numarası: 1130408618
    Bu ürün AYERS TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Davina 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı Set İçeriği 12 Adet Yemek Çatalı
  • 12 Adet Yemek Kaşığı
  • 12 Adet Yemek Bıçağı
  • 12 Adet Tatlı Çatalı
  • 12 Adet Tatlı Kaşığı
  • 12 Adet Tatlı Bıçağı
  • 12 Adet Çay Kaşığı
  • Malzeme: 18/10 Paslanmaz Çelik Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Karaca Bıçak Seti Ürünleri Trendyol'da!

Karaca Davina 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı sofralara şıklık kazandırır. Modern tasarıma sahip olan takım, kalabalık masaların vazgeçilmezi olmayı başarır. Model seçeneği özellikle önemli davetlerde ve özel günlerde tercih edilir. Ergonomik kullanımının yanı sıra uzun ömürlü olmasıyla da beğeni kazanır. Model, kolay yıkanabilme özelliğine sahiptir. Ürünün makinede yıkanabilir olması zamandan tasarruf etmek isteyen kişilerin tercihleri arasında yer alır. Karaca Davina 84 parça yeni evlenen kişilere de hitap eder. Kaliteli ve uzun ömürlü çatal kaşık bıçak takımı seçmek isteyen çiftler, Karaca Davina sayesinde kriterlerine uygun tercih yapar.

  • 18/10 paslanmaz çelik malzemeden oluşur.
  • Bulaşık makinesinde kullanıma uygundur.
  • Set içeriği 12 kişiliktir.

Karaca Davina Çatal Kaşık Bıçak Takımının Özellikleri Nelerdir?

Karaca Davina Çatal Kaşık Bıçak Takımının Özellikleri Nelerdir?

Her mutfağın vazgeçilmezi olan çatal kaşık bıçak takımı, modaya uygun görünümüyle tercih edilir. Seçimlerinde zerafete önem veren kişiler, söz konusu olan takım sayesinde estetik tercihte bulunur. Karaca Davina 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak seti zengin içeriğiyle ihtiyaçlarınıza cevap verir. Setin içinde yemek ve tatlı servisine uygun kaşık, çatal ve bıçaklar ile çay kaşığı bulunur. Şıklığın tamamlayıcısı olan setler kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyen kişiler için benzersiz bir seçenektir. Evlilik hazırlığı sürecinde de tercih edilen Karaca Davina, çeyiz listesindeki sofra grubu ürünlerinin bir bölümünü karşılar niteliktedir. Setin içerisindeki yemek kaşıklarında kolay ve işlevsel kullanım ön plana çıkar. Özellikle çorba içerken rahat kullanımı göz önüne alarak tasarlanan kaşık, misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya imkân tanır. Bıçaklarda keskinlik detayı oldukça önemlidir. Bu sayede beyaz ve kırmızı eti keserken zorlanmadan rahatlık elde edersiniz. Çatallarda ise tasarıma verilen önem, rahatlık konusunda da dikkat çeker. Kolayca kavranabilen çatal tasarımı, yemek, salata ve pastaları konforla tüketmeyi sağlar.

Karaca Davina 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Kaliteli midir?

Karaca Davina 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Kaliteli midir?

Karaca Davina 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı dayanıklılığıyla ön plana çıkan bir üründür. Malzeme yapısının kaliteli olması, modelin tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında yer alır. Modern temasıyla dikkat çeken Karaca Davina, paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Çeliğin dayanıklı yapısı ısı değişimi ve temizlik maddelerinin kullanımı söz konusu olduğunda bile formunu korumaya devam eder. Bu sayede gönül rahatlığıyla kullanım imkanı ortaya çıkar. Çeliğin yapısal özellikleri formunun bozulmadan uzun süre korunmasını sağlar. Takımın kalitesini etkileyen bir diğer detay da gümüş renginden oluşmasıdır. Modası geçmeyen gümüş rengi, her türlü davet masasına uyum sağlamayı başarır. Ayrıca gümüş renkli tasarımda soyulma ve renk kaybı gibi problemlere de rastlanmaz. Çatal bıçak kaşık takımı kendi özel kutusuyla birlikte gönderilir. Takımın kutuyla muhafaza edilmesi yer tasarrufu sağlamasının yanı sıra tozlanma probleminin de önüne geçer. Bu sayede isteğe göre sadece özel günlerde ya da davetlerde kutudan çıkarılarak, servis yapılır.

Karaca Davina 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Şık mıdır?

Karaca Davina 84 parça oldukça şık bir takımdır. Takımın şıklığının arkasında her döneme hitap etmeyi başaran estetik görünümü yer alır. Gümüş renkli zarif tasarım, yemek takımıyla birlikte şık bir bütünlük ortaya koyar. Tasarımda zarif detaylara önem veren kişiler Davina ile kriterlerine uygun seçim yapma şansına sahiptir. Setle birlikte hazırlanan yemek masaları, tabak ve kaselerle uyumlu bir bütünlük oluşturur. Bu sayede yemek masasında özenli ve estetik görünüm elde edilir. Özellikle çatal bıçak kaşık takımıyla birlikte tercih edilen yemek takımına da dikkat edilmesi, elde edilen görünümü kusursuz hale getirir. Seti daha önce alan kullanıcıların deneyimlerine göz atmak isterseniz Karaca Davina 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı yorum bölümüne bakabilirsiniz. Bu sayede Trendyol'un sunduğu güvenli ve kolay alışveriş imkanından faydalanabilirsiniz.