Karaca Dark Stone Bio Granit 30 cm Karnıyarık Tencere

480 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Dark Stone Bio Granit 30 cm Karnıyarık Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rise home Satıcı Ünvanı: YÜKSEL GÜNDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Vergi Kimlik Numarası: 4290423561
    Bu ürün rise home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Dark Stone Bio Granit 30 cm Karnıyarık Tencere----Malzeme: Granit Kaplama--

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Emaye
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Karaca Dark Stone 30 cm Bio Granit Karnıyarık Tencere

Evlerde en çok kullanılan araç gereçlerin başında mutfak ekipmanları gelir. Özellikle evde yemek yapmayı seven kişiler kaliteli bir tencerenin işlerini ne kadar kolaylaştırdığını bilmektedir. Yemeklerin lezzetinden bulaşığa kadar pek çok avantaj sunan bio granit karnıyarık tenceresi Karaca markası tarafından üretilmiş ve çok sayıda eve girmeyi başarmıştır. Kalitesinin yanı sıra bio granit son derece sağlıklı bir malzeme olduğundan dolayı da sıklıkla tercih edilmektedir. Siz de sevdikleriniz sağlığını riske atmadan onlara lezzetli yemekler yapmak için Karaca güvencesiyle üretilen Dark Stone tencereyi tercih edebilirsiniz.

  • Karaca markası tarafından üretilen bio granit tencere 30 cm genişliğe sahiptir.
  • Karaca 30 cm granit tencere özel malzemesinden ve tasarımından dolayı yanmaz özelliğe sahiptir.
  • Karaca bio granit 30 cm karnıyarık tencere 4,5 litre sıvı kapasitesine sahiptir.

Karaca Dark Stone Tencerenin Genel Özellikleri Nedir?

Karaca Dark Stone Tencere Fiyatları

Karaca Dark Stone tencere sahip olduğu üstün özellikleri sayesinde oldukça işlevsel ve kaliteli bir üründür. Tencerenin tasarımında kullanılan granit malzeme İsveç’te üretilmektedir.
Üretiminde kullanılan her bir materyal sertifikalıdır. İnsan sağlığını ve güvenliği riske atan hiçbir duruma neden olması söz konusu değildir. Karaca Dark Stone bio granit 30 cm karnıyarık tencere 4,5 litrelik sıvı kapasitesisayesinde çok sayıda kişi için yemek yapmaya uygundur. Bundan dolayı ürün geniş aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Dış ve iç yüzeyi hiçbir şekilde leke tutmayan bir yapıya sahip olduğundan dolayı tencereyi yıkamak ve temizlemek çok kolaydır. En zorlu lekelerin bile saniyeler içerisinde temizlenmesine olanak sağlayan yapısı ile sayesinde Karaca Dark Stone tencere yemek yapmayı çok daha keyifli bir hâle getirir.

Karaca Dark Stone Tencere Kullanışlı mıdır?

Karaca Dark Stone Tencere Fiyatları

Karaca Dark Stone bio granit 30 cm karnıyarık tenceresi piyasadaki en işlevsel ürünlerden bir tanesidir. Kullanıcıların rahatlığı ve memnuniyeti için sayısız testten geçirilerek üretilmiştir. İsveç’te üretilen bio granit malzemeden imal edilen tencere yanmaz ve yapışmaz bir kullanım sunmaktadır. Böylece yemeklerinizin yanmasından endişe etmeden huzurlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Kulp kısmı tutmayı kolaylaştıran özel bir tasarıma sahiptir. Bu sayede elinizden kaymaz ve tehlikeli kazalara sebebiyet vermez. Karaca Dark Stone bio granit 30 cm karnıyarık tencerenin cam kapağı ısıya dayanıklı bir yapıya sahiptir. Böylece yemeği görebilir ve pişme seviyesini rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Tencerenin en dikkat çeken özelliklerinden biri leke tutmayan yapısıdır. Kir ve yağ lekeleri üzerinden kayıp gider ve pratik bir şekilde bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Karaca Dark Stone Tencere Kaliteli midir?

Karaca Dark Stone Tencere Fiyatları

Dark Stone bio granit 30 cm karnıyarık tencere, kurulduğu 1973 yılından beri fark yaratan eşsiz Karaca kalitesi ile üretilmiştir. Kaliteli ve sağlam malzemeler kullanılarak tasarlanmış olan karnıyarık tenceresi evladiyelik bir üründür. Hiçbir sorunla karşılaşmadan seneler boyunca keyifle ve güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca Karaca Dark Stone bio granit 30 cm karnıyarık tencere yorum ve geri dönüşleri de ürünün kalitesinin altını çizmektedir. Kullanıcıların hemen hemen hepsinden tam not almayı başarmış olan bu ürünü satın almak için siz de Trendyol’u tercih edebilirsiniz. İndirimlerden faydalanarak bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Tek tıkla yüksek güvenlik önlemleriyle korunan online ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Ödeme tamamlandıktan hemen sonra ürünleriniz hazırlanır ve kargoya teslim edilir. Eğer isterseniz Trendyol üzerinden kargo sürecini takip edebilirsiniz. Ayrıca hasarlı bir ürün teslim alırsanız pratik bir şekilde iade edebilirsiniz.