Karaca Dark Stone Bio Granit Sütlük 18 Cm

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Dark Stone Bio Granit Sütlük 18 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EvinizinYıldızı Satıcı Ünvanı: AXİOS SOFT YAZILIM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102092413900001 Vergi Kimlik Numarası: 1020924139
    Bu ürün EvinizinYıldızı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Dark Stone Bio Granit Sütlük 18 cm Hacim: 1,7 Litre Malzeme: Bio Granit 5 Katmandan oluşan özel Bio Granit kaplamasıyla maksimum yanmaz yapışmazlık sağlar.
  • Uzun ömürlü ürün kullanımı için bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez.
  • Çizilmelere karşı ekstra dayanıklıdır.
  • İndüksiyonlu ocaklar hariç tüm ocaklarda kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Karaca Dark Stone Bio Granit 18cm Sütlük

Karaca markası uzun yıllara dayanan üretim tecrübesi ve yenilikçi politikasıyla mutfağınızda kullanacağınız zamansız parçaları sizinle buluşturur. Özel olarak tasarlanıp geliştirilen bio granit ürünlerde kullanılan tasarımlar ile mutfağınızın modern görünmesine yardımcı olur. Karaca Dark Stone Bio Granit 18 cm sütlük çok amaçlı bir kullanıma sahiptir. Süt pişirmenin yanı sıra sos yaparken de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Bio granit kaplaması sayesinde süt, puding veya krema yaparken yapışmaz, dibi tutmaz. Direkt ısı ile temas eden mutfak ürünlerinde kullanılan malzemeler, insan sağlığı için hayati öneme sahiptir. Sütlük, koyu taş rengi bio granit materyal ile üretildiği için bakteri tutmaz ve insan sağlığını korur. Ergonomik olarak tasarlanmış tutma kulpu sayesinde elinizi yakmadan rahat şekilde kullanabilirsiniz.

  • Bio granit 5 katmanlı kaplama
  • Yanmaz yapışmaz taban
  • Çizilmelere dayanıklı yüzey

Kullanışlı Bio Granit İç Yüzey

Kullanışlı Bio Granit İç Yüzey

Bio granit materyali, hem dayanıklı hem de sağlıklı bir malzeme olduğu için tencere ve tavalarda sıklıkla kullanılır. Tabandaki ısı yayılımı eşit miktarda sağlandığı için bio granit tencereler ile yapılan yemekler klasik tencerelere göre daha kısa sürede pişer. Koyu rengi ve sağlam dokusuyla çok amaçlı bir kullanıma sahip ürün içerisinde dilediğiniz gıdayı rahatlıkla pişirebilirsiniz. Pişirme deneyiminizi daha sağlıklı ve eğlenceli hale getirecek olan Dark Stone sütlük, çizilmelere karşı dayanıklıdır. Özenle geliştirilen ve sağlıklı malzeme olan bio granit ürün, mutfağınızın vazgeçilmezi haline gelir. Yanmaz ve yapışmaz özelliği ile uzun süreli kullanım vadeden Karaca Dark Stone sütlük, yakınlarınız için kullanışlı bir hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir. Yeni nesil teknolojilerle daha dirençli hale getirilen sütlüğün uzun ömürlü olması için bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez.

Çizilmelere Karşı Dayanıklı Yüzey

Çizilmelere Karşı Dayanıklı Yüzey

Mutfak malzemelerinin üretiminde kullanılan yeni nesil bir malzeme olan bio granit oldukça gelişmiş, dayanıklı ve sağlam bir materyaldir. Bu nedenle Karaca markası, mutfak ürünlerinde sıklıkla bio granit yapımı modeller üreterek müşterilerini memnun etmeyi amaçlar. Marka, özgün tasarımlı tencere, tava, sosluk ve sütlük gibi ürünlerde kullandığı bio granit malzeme sayesinde mutfaklara farklı bir hava katarak modern bir görünüm sağlar. Karaca Dark Stone Bio Granit 18 cm sütlük, kendine has rengi ve ergonomisi ile kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Hacim olarak 1,7 litre olan ürün, 5 katmandan oluşan bio granitten yapılmıştır. İndüksiyonlu ocaklar hariç her türlü ocakta rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Maksimum seviyede yanmaz yapışmaz özelliği ile dikkatleri üzerine çeken ve sevilerek tercih edilen özel tasarımlar arasındadır.

Karaca Dark Stone Bio Granit Sütlük Fiyatları ve Yorumları

Karaca Dark Stone Bio Granit Sütlük Fiyatları ve Yorumları

Binlerce çeşit mutfak ürünleri ile kullanıcılarının tüm ihtiyacını karşılamaya çalışan Karaca markası, özgün tasarımları ve tercih ettiği malzeme seçenekleri ile sıklıkla tercih edilir. Koyu taş rengi bio granit malzeme ile ürettiği sütlükler, ideal boyut ve ölçüleri ile mutfaklarda en çok kullanılan ürünlerden biridir. Karaca Dark Stone Bio Granit 18 cm sütlük fiyatları uygun aralıklarda seyreder ve zaman zaman indirim kampanyasına dahil edilir. Klasik çelik malzemeden yapılmış ürünlere kıyasla daha kolay temizlenebilen ürün, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlüdür. Karaca Dark Stone Bio Granit 18 cm sütlük yorum bölümünde daha önce bu ürünü almış müşteriler deneyimlerini paylaşır. Yorumlardan faydalanarak sütlük hakkında daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatları ve kullanım kolaylığı ile mutfağınıza renk katacak sütlüğü dilediğiniz şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.