Karaca Biogranit Blackgold New 7 Parça Tencere Seti

3.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Biogranit Blackgold New 7 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖNCÜ ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: MUSTAFA GÖNCÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070040816
    Bu ürün GÖNCÜ ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca biogranit blackgold new 7 parça tencere seti--

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

Karaca Biogranit Blackgold New 7 Parça Tencere Seti

Karaca Biogranit Blackgold 7 parça tencere seti doğal ve sağlıklı yemek pişirmenin yolunu sunar. Doğal granit kaplaması ile yemeğe lezzet katan ürün, içerisinde zararlı kimyasal içermez. Granit iç yüzey sayesinde yemekler yanmaz ve yapışmaz. Bu özelliği sayesinde et, tavuk ve sebze yemeklerinden dilediğiniz lezzeti tam kıvamında pişirebilirsiniz. Biogranit seti, dış tasarımıyla da iç tasarımı kadar estetik ve şık bir görünüme sahiptir. Set içeriğinde 1 adet tava, 3 adet tencere ve kapak yer alır. Karaca marka olan ürün bu markanın biogranit serisine aittir. Dayanıklı, kaliteli ve uzun süre kullanıma uygundur. Yanmaz yapışmaz teknolojisi sayesinde mutfaklarınızda rahatlıkla tercih edebilir ve siyah rengi şık bir detayla sunan set ile mutfağınıza farklı bir detay da kazandırabilirsiniz.

  • Yanmaz yapışmaz teknoloji
  • Sağlıklı pişirme seçeneği
  • Biogranit kaplama

Karaca Biogranit Blackgold 7 Parça Tencere Seti Özellikleri

Karaca Biogranit Blackgold 7 Parça Tencere Seti Özellikleri

Karaca Biogranit tencere setinin içeriğinde doğal granit malzeme kullanılır. Bu özelliği ile tencere seti sağlığa zararlı hiçbir kimyasal içermez ve güvenle kullanılabilir. Tencerenin üretiminde kullanılan malzemeler aynı zamanda sertifikalıdır. Tüm bu özelliklere ek olarak çizilmelere karşı özel bir teknoloji ile üretilir. Bu nedenle 7 kata kadar çizilmeye karşı daha dayanıklıdır. Ürün maksimum yanmaz yapışmaz özelliği sayesinde leke tutmaz ve kolay temizlenir. Aynı zamanda bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. İçeriğinde 18 santim, 22 santim, 26 santim karnıyarık tencere ve 26 santim tava bulundurur. Ürün leke tutmayan dış yüzey ve yanmaz yapışmaz iç kaplamaya sahiptir. Aynı zamanda ergonomik olan tencere seti estetik bir tasarıma sahiptir. Hem şık bir tasarıma hem de kullanışlı özelliklere sahip olan bir tencere setine ihtiyaç duyuyorsanız ürünü satın alabilirsiniz.

Karaca Biogranit Blackgold Tencere Seti Kullanımı

Karaca Biogranit Blackgold Tencere Seti Kullanımı

Estetik ve şık tasarıma sahip olan 7 parçalık biogranit seti kullanımı ve tutuşu kolay şık kulplara sahiptir. Ürün müşterilere maksimum düzeyde zaman ve enerji tasarrufunu mümkün kılar. Kolay temizlenen granit iç ve dış kaplamayla ve 4 milimetre kalınlığında gövde şeklinde tasarlanır. Isıya dayanıklı cam kapağa sahiptir. Isıya dayanıklı cam kapak sayesinde pişirme süreci rahatlıkla takip edilir. Bulaşık makinesinde çizilmeden ve zarar görmeden yıkamaya uygundur. Yalnızca indüksiyon ocaklarda kullanıma uygun değildir. Karaca biogranit blackgold 7 parça tencere seti yorumları ürünün kalitesine, çizilmeye dayanıklı iç yüzeye sahip olmasına ve yanmaz yapışmaz tabana dikkat çeker. Yorum ve değerlendirmelere göz atarak, set hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Tencere setinin kullanan müşterilerin değerlendirmelerinde pişirme performansı ve tencere yüzeyinin dayanıklılığını öğrenebilir ve beklentilerinizle karşılaştırarak ürünü satın alabilirsiniz.

Karaca Biogranit Blackgold 7 Parça Tencere Seti Fiyat

Karaca Biogranit Blackgold 7 Parça Tencere Seti Fiyat

Karaca imzası taşıyan tencere seti doğal granit yapısıyla yemeklere lezzet katan ve her tür yemeği yakmadan yapıştırmadan en güvenli şekilde pişirmeye yarayan bir ürün olma özelliği taşır. Bu özelliklerine ek olarak ürün estetik tasarımı ve fonksiyonel kullanımı ile hayatı kolaylaştıran çözümler yaratır. Bu çözümler birbirine uyumlu olan kapakları ve farklı boyutlarıyla müşteriye pişirmek istediği miktarda yemek pişirme imkanı sunar. Isı geçirmez kulpları ve cam kapağı sayesinde tencereyi taşırken kolaylık sağlar. Cam kapağın şeffaf üst yüzeyi sayesinde ise yemekleri kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Karaca biogranit blackgold 7 parça tencere seti fiyat olarak her müşteri grubuna hitap eder. Fiyat performans bakımından kaliteli, dayanıklı ve ileri teknolojiye sahip olan sete Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla sahip olabilir hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.