Karaca Bio Diamond Rose Gold 7 Parça Tencere Seti

6.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999,99 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Bio Diamond Rose Gold 7 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elit Çeyiz Satıcı Ünvanı: ZÜLFÜKAR ÖNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6580288649
    Bu ürün Elit Çeyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca BioDiamond Rose Gold 7 Parça Tencere Seti Set İçeriği 20 cm Tencere 24 cm Tencere 26 cm Karnıyarık Tencere 26 cm Tava Özellikler Doğanın En Dayanıklı Harikası Gerçek Elmas Kristalleri Hammaddesi
  • Üstün yanmaz yapışmaz yüzey
  • Ultra dayanıklılık
  • Yağsız yumurta pişirilebilir.
  • Yağsız sebze pişirilebilir.
  • İndüksiyon ocaklarda kullanıma uygun değildir.
  • Bulaşık makinesinde kullanıma uygundur.
  • 10 Yıl Garantili İsviçre'de geliştirilmiş Türkiye'de üretilmiştir. Malzeme: Diamond Neden BioDiamond? Gücünü doğadaki en dayanıklı maden olan elmasın sağlamlığından alan BioDiamond'ın yüzeyi 300.000 adete kadar gerçek elmas kristalleriyle kaplanmıştır.
  • 3 senelik Ar-Ge çalışmaları sonucunda İsviçre'de geliştirilmiştir.
  • Ultra dayanıklılık ve çizilmezlik özelliği sayesinde metal mutfak gereçleri ve el blenderı ile güvenle kullanılabilir.
  • Tüm BioDiamond ve BioDiamond Pro ürünleri yapılan testler sonucunda Karaca markalı yanmaz – yapışmaz ürünler arasındaki en yapışmaz, en çizilmez ve en dayanıklı ürün grubu olmuştur.
  • Bio Diamond tasarımı nasıldır ? Elmas formlu sap, kulp ve gövde tasarımı vardır.
  • Bio Diamond Pro tasarımı nasıldır ? Bio Diamond Pro ise Türkiye'nin ilk bütünsel indüksiyon tabanına sahip ürünüdür. Ürünün döküm çelik kulp tasarımı vardır, fırında kullanıma uygundur.
  • Hangisini seçmeliyim, Bio Diamond mı Bio Diamond Pro mu ? Fırın içinde kullanım ve elektrikli ocak tercihi durumunda Bio Diamond Pro, ateşli ocak tipleri için Bio Diamond tercih edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Pembe
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Karaca Bio Diamond Rose Gold 7 Parça Tencere Seti

Tencereler, mutfak araçları arasında en sık kullanılan ürünlerdir. Farklı yemekler için farklı boyut ve özelliklere sahip olanları bulunur. Bu durumda alım yapılırken ürünü set halinde tercih etmek avantajlı bir seçenek olur. Karaca, sektördeki deneyimlerini aktardığı ürünleri ile kaliteyi yansıtan markalardan biri olmayı başarır. Bio Diamond Rose Gold 7 parça tencere seti, bu tecrübenin yenilikçi tasarımlarla buluşmuş halidir. Ürün kaplaması PFOA, kurşun ve kadmiyum içermeyen sağlıklı bir tabakadır. Geri dönüşümlü bir üretimdir. Kullanılan üstün kalite malzemeler ile sürekli kullanıma dayanıklıdır. Karaca marka Bio Diamond tencereler, İsviçre'de geliştirilen yenilikçi teknolojileri ve şık tasarımsal özellikleriyle dünyaca ünlü şeflerin tercihi arasına girer. Siz de bu profesyonel tasarımı mutfağınıza taşıyarak leziz yemeklere imza atabilirsiniz.

  • Ultra dayanıklılık
  • Elmas formlu şık tasarım
  • Üstün kalite elmas kristalleri

Kullanışlı Bio Diamond Rosegold 7 Parça Tencere Seti

Kullanışlı Bio Diamond Rosegold 7 Parça Tencere Seti

Yemek pişirmenin en önemli öğesi olan tencereler farklı kullanımlara özel olarak çeşitli boylarda üretilir. Yapılacak yemeğin pişirme gereksinimine ve porsiyon miktarına göre uygun boyutta tencere seçimi yapılmasına olanak tanıyan Karaca setleri, şık tasarımı ile gündeme gelir. Karaca Bio Diamond Rosegold 7 parça tencere seti üç farklı boy tencere, kaliteli kapaklar ve bir adet tavadan oluşur. 20 cm ve 24 cm çapa sahip derin tencereler, 26 cm çapında geniş karnıyarık tenceresi ve 26 cm tava ile kolay kullanım sunar. Ürünler, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Elmas formda sap ve gövde tasarımına sahiptir. Bu şekli ile fonksiyonel olmasının yanı sıra mutfağınıza tarz katar. Özel tasarım özellikleri hem şıklık, hem de ergonomi sağlar. Dayanıklı materyali ile uzun süre mutfağınızın yardımcı ürünleri arasındaki yerini korur.

Özel Tasarımlı Karaca Bio Diamond Rose Gold Tencere

Özel Tasarımlı Karaca Bio Diamond Rose Gold Tencere

Tencere seçilirken yanmayan, yapışmayan ve çizilmeyen özellikli olmasına ekstra dikkat edilir. Düşük kalite ürünlerde oluşabilecek çizilmeler bir süre sonra sağlığı tehdit eder hale gelir. Karaca marka Bio Diamond tencereler çizilmeye karşı dayanıklı şekilde üretilir. Metal kaşık ve blender gibi ürünler ile kullanım için uygundur. İç yüzeyi gerçek elmas kristalleri ile kaplıdır ayrıca yanmayan ve yapışmayan özel kaplama da bulunur. Yağsız pişirmeye uygundur. Bu özelliği ile özellikle diyet yapanlar için ideal bir tercihtir. Koruyucu bio katman ve üstüne eklenen alüminyum ısı dağıtıcı katman ile ön plana çıkar. Bu kısım ısıyı eşit dağıtarak yemeğin dengeli ve eşit bir ısıda pişmesini sağlar. Bio Diamond Rosegold 7 parça tencere seti, sahip olduğu antibakteriyel silver nano-tech kulp teknolojisi ile hijyen konusunda da müşterilere güven verir.

Avantajlı Karaca Bio Diamond Tencere Seti Fiyatları

Avantajlı Karaca Bio Diamond Tencere Seti Fiyatları

Tencere üretiminde kullanılan malzemeler ısıya maruz kalacağından kalite açısından oldukça önemlidir. Karaca markasının yüksek kalite ürünleri, ısı ile tepkimeye girmeyecek şekilde üretilir. Böylelikle sağlık açısından risk oluşturmaması ile ön plana çıkar. Bio Diamond ürünü gücünü doğanın en sağlam materyallerinden biri olan elmastan alır. Bio Diamond Rose Gold 7 parça tencere seti fiyatı, bu üstün özellikler çerçevesinde şekillenir. Set halinde sunulması ve fonksiyonelliği ile avantajlı fiyat aralığına sahiptir. Karaca Bio Diamond Pro 7 parça tencere seti rose gold modeli, Türkiye'deki ilk bütünsel indüksiyon taban özelliğine sahip üründür. İndüksiyon özellikli ocak ve fırın kullanımına uygundur. Karaca Bio Diamond Rosegold 7 parça tencere seti yorumları bu kaliteyi gözler önüne serer. Siz de bu çok özel ürün setine sahip olmak isterseniz Trendyol'daki avantajlardan yararlanabilirsiniz.