Karaca Home Lexus Çağla Yeşili Çift Kişilik Yatak Örtüsü Seti

290 TL
Beden:
Çift Kişilik
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Home Lexus Çağla Yeşili Çift Kişilik Yatak Örtüsü Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KULACA HOME Satıcı Ünvanı: SEMRA DİKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4780790720
    Bu ürün KULACA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Karaca home lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti----set içeriği--yatak örtüsü/bed spread: 230x240 cm--yastık kılıfı/pillow sham: 50x70 cm(2 adet/2 pcs.)----malzeme: %80 pamuk %20 pes--

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boyut/Ebat 200 x 230
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Karaca Home 200.16.01.0338 Lexus Çağla Yeşili Çift Kişilik Yatak Örtüsü Seti

Evinizin dekorasyonu için hem kullanışlı hem de şık parçalar seçmek istersiniz. Odalarınızı tamamlayacak, şık görüntüsü ile tarzınızı yansıtacak Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti bu parçalardan biridir. Pamuklu yapısı, şık deseni ile yatak odalarınızı tamamlayıcı bir parça olan yatak örtüsü seti ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Sade görüntüsü ile tarzınızı kolayca yansıtabileceğiniz yatak örtüsü seti, pamuk kumaşı sayesinde yumuşak bir deneyim sunar. Çift kişilik yataklar için uygun olan Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti 230×240 cm ebatlara sahiptir. Yeşil çizgili sade ve şık görüntüsü ile yatak odanızın dekorasyonunu tamamlayacak yatak örtüsü seti ile tarzınızı odanıza yansıtabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye olarak da alabileceğiniz bu takım ile onları mutlu edebilirsiniz.

  • Çift kişiliktir.
  • Pamuklu kumaştır.
  • Çağla yeşili çizgilidir.

Karaca Home Çağla Yeşili Çift Kişilik Yatak Örtüsü Setinde Neler Var?

Karaca Home Çağla Yeşili Çift Kişilik Yatak Örtüsü Setinde Neler Var?

Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti pamuk kumaşı ile yumuşaktır. İki adet yastık kılıfı ve 230×240 cm ebatlarında bir adet yatak örtüsünden oluşan takım ile oldukça kullanışlı olan bu set, yatak odalarınızın dekorasyonunu tamamlar. Sade ve şık tasarımı ile tarzınızı yansıtabileceğiniz yatak örtüsü setini, sevdiklerinize hediye olarak da satın alabilirsiniz. Dört mevsim kullanabileceğiniz yatak örtüsü ile dilediğiniz zaman yatağınızın havasını değiştirebilirsiniz. Standart yastık kılıfları ile yataklarınızı süsleyebileceğiniz Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti oldukça kullanışlıdır. Set içeriğinde bulunan yastık kılıfı ve yatak örtüsüne uyumlu olarak seçtiğiniz çarşaflar ile yatağınızı oda dekorasyonunuza uydurabilirsiniz. Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti pamuk kumaşı ile yumuşaktır ve size kolay kullanım sağlar.

Karaca Home Lexus Çift Kişilik Yatak Örtüsü Seti Özellikleri Nelerdir?

İki adet yastık kılıfı ve bir adet çift kişilik yatak örtüsünden oluşan Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti 230×240 cm ebatlara sahiptir. Çağla yeşili rengi ve çizgili sade yapısı ile şık bir görünüm sağlayan yatak örtüsü takımını dört mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti pamuk kumaşı ile yumuşak bir kullanım sağlar. Doğru deterjanlar ile temizlenerek uzun süre kullanılabilen yatak örtüsü takımını dilerseniz sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti fiyatı özelliklerine göre belirlenmiştir ve uygundur. Şık görüntüsü ve kullanışlılığı ile tarzınızı yansıtabileceğiniz yatak örtüsünü bütçenize uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Satın aldığınız yatak örtüsünü dört mevsim kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Karaca Home Lexus Çağla Yeşili Yatak Örtüsü Seti Temizliği Nasıldır?

Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti pamuk kumaştan üretilmiştir. Yumuşak ve kolay kullanımından dolayı size zahmetsiz bir kullanım sağlayan yatak örtüsü takımınızı uygun temizleyiciler ile çamaşır makinesinde rahatça yıkayabilirsiniz. Dayanıklı ve yumuşak olduğu için tercih edilen pamuk kumaşlar kolay temizlenir. Çamaşır makinesinde yıkadığınız yatak örtüsü takımınızı sererek kurutabilirsiniz. Kumaş cinsinden kaynaklı olarak kolay kırışabilen özellikteki Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü setini buharlı ütü ile ütüleyerek yatağınıza serebilirsiniz. Sade ve şık rengi, kullanışlı yapısı ile yatak örtüsü setinizi dört mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Size konforlu bir uyku deneyimi yaşatan yumuşak yastık kılıfları ve yatak örtüsü ile geceleri rahat hissedebilirsiniz. Almak istediğiniz Karaca Home Lexus çağla yeşili çift kişilik yatak örtüsü seti yorumlarına bakarak kullanıcı tavsiyelerini okuyabilir ve kararınızı verebilirsiniz. İster kendi odanız için isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz yatak örtüsü takımı ile zahmetsiz şıklığı yakalayabilirsiniz.