Karaca Eğitim Yayınları 2. Sınıf Tüds Ingilizce 10’lu Ünite Değerlendirme Seti

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Eğitim Yayınları 2. Sınıf Tüds Ingilizce 10’lu Ünite Değerlendirme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZA KARACA Satıcı Ünvanı: KOZA KARACA YAYIN PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048948800017 Vergi Kimlik Numarası: 5820489488
    Bu ürün KOZA KARACA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koza Karaca 2. Sınıf TÜDS İngilizce 10 lu Ünite Değerlendirme Seti 2. Sınıf TÜDS İngilizce 10'lu Ünite Değerlendirme Seti, ilkokul 2. sınıfların her dersi için ayrı ayrı hazırlandı. Tema/Ünite Değerlendirme Seti nde Türkçe, matematik ve hayat bilgisi derslerine yönelik 10 ar sınav yer almaktadır. Her değerlendirmede 15 soru mevcuttur. 30 farklı sınava ait 450 sorudan her biri, her ünite/tema konularının kazanımlarına uygun olarak hazırlandı. 2. Sınıf TÜDS İngilizce 10'lu Ünite Değerlendirme Seti, için hazırlanan 15 soruluk sınavlar işlenen üniteyi / temayı kapsamaktadır. Kazanımları pekiştirmek amacıyla sınıf içinde kullanılabileceği gibi ev çalışması şeklinde de kullanılabilir. Denemelere ait çoktan seçmeli soruların hangi kazanımlarla ilgili olduğu, kapak içinde yer alan deneme konu/kazanım dağılım tablosunda verildi. Ayrıca denemelere ait doğru cevap tablosu da kapak içinde yer almaktadır. İngilizce dersi için hazırlanan değerlendirme seti ayrıca piyasaya sunuldu. 2. Sınıf TÜDS Tema/Ünite Değerlendirme Seti ile birlikte kullanılabilir. Değerlendirmeyi kolaylaştırmak için mobil optik okuma desteği verilmektedir. Ayrıca soruların çözümleri akıllı tahtaya uyumlu yapı içinde sunulmaktadır. 2. Sınıf TÜDS İngilizce 10'lu Ünite Değerlendirme Seti, ilkokul 2. sınıfların her dersi için ayrı ayrı hazırlandı. Tema/Ünite Değerlendirme Seti nde Türkçe, matematik ve hayat bilgisi derslerine yönelik 10 ar sınav yer almaktadır. Her değerlendirmede 15 soru mevcuttur. 30 farklı sınava ait 450 sorudan her biri, her ünite/tema konularının kazanımlarına uygun olarak hazırlandı.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 2. Sınıf
  • Basım Dili İngilizce
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver