Kara ticaret Telefon Ekran Büyüteci Görüntü Büyütme Geniş Ekran Video Ekran Büyütücü 3d Büyüteç

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kara ticaret Telefon Ekran Büyüteci Görüntü Büyütme Geniş Ekran Video Ekran Büyütücü 3d Büyüteç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KETA Satıcı Ünvanı: KEVSER TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8251357737
    Bu ürün KETA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cep Telefonu Ekran Büyütme ile resimlere ve filmlere daha büyük ve daha net bakabileceksiniz. Artık cep telefonunuzdan film izlemek eziyet olmaktan çıktı! Cep Telefonu Ekran Büyütme sayesinde filmleri, fotoğrafları ve cep telefonunuzdaki tüm görüntüleri daha büyük ve daha net görmeniz mümkün! Evinizde, ofisinizde, okulda, tatilde, seyahatte
  • cep telefonunuzu götürebileceğiniz her yerde yanınızdan ayırmayacağınız çok fonksiyonlu bu ürün ile hem film izleyebileceksiniz hem çerçeve olarak kullanabileceksiniz hem de cep telefonunuzun ekranı ile görsel olarak yapabileceğiniz tüm işlemleri 3 kat daha büyütülmüş olarak yapabileceksiniz. •Çok Işığın Olduğu Yerlerde Net Göstermez •Karanlıkta Veya Işığın Çok Olmadığı Yerlerde Daha Net Bir Görüntü Sağlar. Ürün Özellikleri -3x boyutunda film izleme olanağı. -Masa üstünüzde fotoğraf çerçevesi olarak kullanabilme özelliği. -Cep telefonu ekranı berraklığında film izleme olanağı. -Katlanır tasarım. -Küçük Hacim. -En iyi izleme mesafesi 1 metredir. -Herhangi bir bağlantı kablosu yada aparatı gerektirmez. -Cep telefonunuzdaki görüntüleri 3 kat daha büyütmektedir. -Ekran Boyutu: 18.0 x 14,2 x 1.5 cm. -Paket ağırlığı: 155 gr. -Ekranı yumuşak bir bez ile kurulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
  • Uyumlu Marka Belirtilmemiş
  • Ekran Boyutu (inç) Belirtilmemiş
  • Uyumlu Model Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Telefon Ekran Büyüteci Görüntü Büyütme Geniş Ekran

Kara Ticaret telefon ekran büyüteci görüntü büyütme geniş ekran video ekran büyütücü 3D ürün seçeneği sayesinde telefondan film izlemenin yoruculuğundan kurtulabilirsiniz. Özellikle dizi ve film platformlarının artışa geçmesi ile kullanıcılar tarafından daha fazla aranmaya başlayan ekran büyütücü, 3 kata varan boyutuyla tercih sebebidir. Video izleme kalitesinin artmasıyla kullanıcılar da ekranların büyümesine ihtiyaç duymuştur. Bu doğrultudaki ihtiyaçlarınız için ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Özellikle karanlıkta ve ışığın fazla olmadığı alanlarda kullanarak evinizi sinema salonuna çevirebilirsiniz. Büyük bir özenle tasarlanan ürünün içerdiği işlevler sayesinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Video izleme için kullanabileceğiniz 934746 kodlu ürünü, masanızın üzerinde aksesuar olarak da kullanabilirsiniz. Katlanabilir özelliği sayesinde dilediğiniz her yere kolayca götürebilmenizi sağlar. Kullanım şekli itibariyle büyük pratiklik sunan ürünün ekran boyutu oldukça idealdir.

  • 18.0 x 14,2 x 1.5 cm ekran boyutu
  • 3 kat büyük görüntü olanağı
  • Katlanabilir tasarım

Kara Ticaret Telefon Ekran Büyüteci Görüntü Büyütme Geniş Ekran Video Ekran Büyütücü 3d Büyüteç 0934746 Kullanımı

Kara Ticaret Telefon Ekran Büyüteci Görüntü Büyütme Geniş Ekran Video Ekran Büyütücü 3d Büyüteç 0934746 Kullanımı

Kara Ticaret telefon ekran büyüteci görüntü büyütme geniş ekran video ekran büyütücü 3D kullanımı ile uzanarak dizi ve film izleme keyfine konfor içinde varabilirsiniz. Cep telefonunuzdan yansıtacağınız görüntülere artık daha büyük ve net bir ekran üzerinden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ofiste masa üstünde de kullanabilirsiniz. Telefon ekran büyütücü modeli oldukça işlevsel bir ürün olarak dikkat çeker. Bir lens, mikroskop veya büyüteçte olduğu gibi teoride çalışan bir mekanizmaya sahiptir. Cep telefonunda olan görüntüyü büyütmeye yarayan dikdörtgen bir materyalin arkasına, belli başlı bir mesafede yer alan cep telefonunu yerleştirebilir ve bu şekilde bir kullanım sağlayabilirsiniz. Telefon ekranı büyütme aparatı, tıpkı bir projeksiyonda olduğu gibi aynı performansı verir. Portatif bir projeksiyona sahip olmak istiyorsanız ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kolayca telefonunuzla senkronize edebilir ve kullanabilirsiniz.

Kara Ticaret Telefon Ekran Büyüteci Özellikleri

Kara Ticaret Telefon Ekran Büyüteci Özellikleri

Kara Ticaret telefon ekran büyüteci görüntü büyütme geniş ekran video ekran büyütücü 3D içeriği ile kullanıcı beklentilerini karşılamada oldukça başarılıdır. Çok parlak ışıkların olduğu yerlerin yanı sıra oldukça net görüntüler yakalayabilmek mümkündür. 3x boyutunda film veya dizi izleyerek günün bütün stresini atabilirsiniz. Küçük hacmi ve katlanabilir tasarımı sayesinde etkileyici bir performans sergiler. Cep telefonu ekranı berraklığında görüntü izlemek isteyenler için birebir üründür. Telefon ekran büyütücü modelinin ekran boyutu, 8.0 x 14,2 x 1.5 cm’dir. Üründeki toplam paket ağırlığı 155 gr olarak öne çıkar. Ekran büyütücü modelindeki en iyi izleme mesafesi ise 1 metre olarak ölçülmüştür. Ürün, herhangi bir bağlantı kablosu veya aparatı gerektirmemesiyle oldukça dikkat çekicidir. Temizliğinde yumuşak nemli bir bez kullanmak uygundur.

Kara Ticaret Telefon Ekran Büyüteci Yorumları

Kara Ticaret Telefon Ekran Büyüteci Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Kara Ticaret telefon ekran büyüteci görüntü büyütme geniş ekran video ekran büyütücü 3D yorumları üzerine bir incelemede bulunarak söz konusu ürün modelinin size ve taleplerinize ne kadar fayda sağlayacağını görebilirsiniz. Ürünü temin eden kullanıcıların çok büyük bir kısmı üründen memnun kaldıklarını belirtmiştir. Siz de ürünü satın alarak hayatınıza etkin bir dokunuş katabilirsiniz. Cep telefonu ekran büyütücü ürün sayesinde fotoğraf ve filmlere çok daha büyük bir ekran üzerinden net görüntüyle ulaşım sağlayabilirsiniz. Evde, ofiste ve okulda dilediğiniz her yerde ürünü kullanabilirsiniz. Katlanabilir özelliğe sahip olduğundan kolayca katlayabilir ve bavulunuza kaldırabilirsiniz. Bu açıdan seyahat ve tatillere de götürebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Telefon ekran büyüteci satın alarak sandığınızdan çok daha fazla eğlenebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.