KAPPADOKİA Siyah Pirinç 500 gr

124,90 TL
(249,80 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KAPPADOKİA Siyah Pirinç 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPPADOKİA GIDA Satıcı Ünvanı: KAPPADOKİA TARIM BİLİŞİM BASIN YAYIN HİZMETLERİ KİMYA GIDA İNŞAAT İTHALAT İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071042607700015 Vergi Kimlik Numarası: 0710426077
    Bu ürün KAPPADOKİA GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DOĞRUDAN ÜRETİCİ GARANTİSİ İLE... Ülkemizin ilk ve tek siyah pirinci Siyah-1 çeşidinden üretilmektedir. Siyah pirincin geçmişi çok eskilere dayanmaktadır. Çin’de yaklaşık 2000 yıl önce kültüre alınmıştır. Bugün çok sayıda Asya ülkesinde yetiştirilmektedir. Son zamanlarda değişen beslenme alışkanlığı ve bilincin sonucu tüketiciler beyaz pirincin yanında siyah pirinç gibi farklı pirinç tiplerini de tüketmeye başlamıştır. Düşük karbonhidrat değeri sayesinde şeker hastaları için alternatif bir besin kaynağıdır. Yüksek seviyelerde antioksidan içeriğini sahip olan siyah pirinç beyaz pirince göre daha fazla B vitamini de içermektedir. Çinko, demir, fosfor, kalsiyum ve magnezyum içeriği bakımından beyaz pirince göre çok daha besleyicidir.
Geri Bildirim Ver

Kappadokia Siyah Pirinç 500 gr

Pirinç, yemeklerin ana malzemeleri arasında yer alır. Yemeklere ekstra lezzet katarak birbirinden farklı yemeklerin ortaya çıkabilmesine yardımcı olur. Besin değeri oldukça yüksek olduğu gibi lif bakımından da son derece zengindir. Müşterilerin lezzetinden memnun kaldığı siyah pirinç, antioksidan kaynağıdır. Bu sayede vücudun bakterilerle savaşabilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda kolay sindirimiyle bağırsak hareketlerinin düzenlenmesini sağlar. Yapısı gereği suda ıslatıldığında oldukça yumuşak olur. Pilav, içli köfte ve kısır yapımında sıklıkla tercih edilir. Orta taneli yapısıyla tüm yemeklerin etkin bir şekilde yapılabilmesine yardımcı olur. Düşük glisemik indeksi ile kanda bulunan şeker oranının dengelenmesini sağlar. Aynı zamanda kolay bir şekilde sindirilebilen bir özellik gösterir. Siz de Kappadokia markası tarafından üretilen bu pirinci satın alabilir ve güvenli bir şekilde tüketebilirsiniz.

  • Antioksidan kaynağı
  • Düşük glisemik indeks
  • Yüksek lif oranı

Lezzetli Yemeklerin Sırrı Kappadokia Siyah Pirinç

Lezzetli Yemeklerin Sırrı Kappadokia Siyah Pirinç

Pirinç, yemeklerin ana malzemesi olarak sık kullanılan tahıl ürünlerinden biridir. Aynı zamanda bu tahıl, fazla suya ihtiyaç duyar. İdeal oranlarda suyunu ayarlayarak yemeğinizin lezzetini artırabilirsiniz. Pilav ya da kısır yapımında kullanılabilecek özelliğe sahip olan çeşitler çok amaçlı bir kullanım imkanı sunar. Kappadokia siyah pirinç orta boya sahip taneleriyle birbirinden farklı yemeklerin yapımına uyum sağlar. Bu sayede oldukça güzel yemekler hazırlayabilirsiniz. Kolay pişen yapısı ile yemeğinize pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Siyah renkli pirinç protein ve karbonhidrat bakımından zengindir. Bu sayede ideal besin değerlerine ulaşabilmenize yardımcı olur. Organik yapıya sahip olduğundan baharat ayarlarını kendinize göre yapabilir ve tüketiminizin lezzetini artırabilirsiniz. Göz kararı koyduğunuzda bile baharat ayarlamalarını doğru yaparak istediğiniz lezzete ulaşabilir ve gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Dolma ve sütlaç yapabilir, görsel şölen oluşturabilirsiniz.

Yüksek Lif Oranıyla Kappadokia Siyah Pirinç

Yüksek Lif Oranıyla Kappadokia Siyah Pirinç

Yüksek lif oranına sahip olan tahılların tüketilmesi sağlık açısından oldukça önemlidir. Lezzetli tadına ek lif oranı yüksek olan siyah renkli pirinç tüketimlerinizin kalitesini artırır. Kappadokia markası tarafından imal edilen bu tahıl oldukça lezzetlidir. Beslenme alışkanlığı vegan olan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Düşük kalori oranı sayesinde herhangi bir şekilde kilo yapmaz. Aynı zamanda diyet listelerinde de sıklıkla tercih edilir. Sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olduğundan bağırsak hareketlerini de kontrol eder. Bununla birlikte yüksek vitamin değerlerine sahiptir. Enerji oranı yüksek olduğundan gün sonu tüketimlerinizi bu tahıl ile yapabilir, enerji depolayabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan müşteriler sağlıklı içeriğinde oldukça memnun olduklarını belirtirler. Siz de Kappadoki̇a siyah pirinç 500 gr yorumlarını okuyabilir ve müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede güvenli bir tüketim elde edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Kappadokia 500 gr Siyah Pirinç

Bütçe Dostu Fiyatlarla Kappadokia 500 gr Siyah Pirinç

Alternatif besin kaynakları arasında yer alan siyah renkli pirinçler oldukça lezzetli bir yapıya sahiptir. Birbirinden farklı vitamin ve minerali içerisinde barındırdığından oldukça sağlıklıdır. Kappadoki̇a siyah pirinç 500 gr şeklinde Trendyol’dan satışa sunulur. Şeker hastalarının güvenle tüketebileceği bu tahıl, şeker içermez. Bu sayede organik yapısıyla her yaş grubu tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda çinko ve demir içerir. Bununla birlikte yüksek antioksidan seviyesine sahip olarak bakterilerin vücuda yaklaşmasını önler. Bu tahıl, yüksek besleyici görevi görür. Bu sayede ideal oranlarda tüketildiğinde ekstra bir yemeğe ihtiyaç duymazsınız. Böylelikle tüketimlerinizin kalitesini artırabilirsiniz. Ürün, oldukça uygun fiyata sahiptir. Kappadoki̇a siyah pirinç 500 gr fiyatını inceleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Fiyatının avantajlı yapısından faydalanarak ekonomik alışveriş deneyimi elde edebilir, sağlıklı bir tüketime sahip olabilirsiniz.