KAPPADOKİA Kızıl Buğday, Spelt (dinkel) Unu 1 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
94,75 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KAPPADOKİA Kızıl Buğday, Spelt (dinkel) Unu 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPPADOKİA GIDA Satıcı Ünvanı: KAPPADOKİA TARIM BİLİŞİM BASIN YAYIN HİZMETLERİ KİMYA GIDA İNŞAAT İTHALAT İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071042607700015 Vergi Kimlik Numarası: 0710426077
    Bu ürün KAPPADOKİA GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KIZILBUĞDAY (SPELT) BUĞDAYI binlerce yıl önce hem Avrupa hem de Orta Doğu’daki eski medeniyetler tarafından yetiştirilen, genetiği korunmuş, buğday türlerindendir. Son yılarda sağlıklı ve doğal beslenmenin popüler olmasıyla tekrardan üretimi hızla artmıştır. Genetik yapısı ve içerdiği besin maddeleri nedeniyle popülerliği çok hızlı artmaktadır. Kızılbuğday, diğer adıyla Spelt insan DNA'sına en uygun atalık buğday olarak bilinir. Kızılbuğday (Spelt) buğdayı proteince zengindir ve bu proteinler insan vücudunun ihtiyaç duyduğu dokuz temel amino asidin tamamını içerir. Kızılbuğday (Spelt) buğdayından elde edilen un hiçbir endüstriyel kimyasal ve katkı maddesi eklenmeden tam buğday unu şeklinde tüketicilerimize sunmaktayız. Kızılbuğday Ununda bulunan gluten yapısı da, modern buğdayın tam tersine, atalık siyez, kavılca ve karakılçık gibi buğdaylarımızda olduğu gibi değişime uğramamış, bozulmamış, atalarımızın tükettiği gibi çözünebilir formdadır. Kızılbuğday (Spelt) Unu: - Yüksek Protein - Sağlıklı, çözünebilir gluten içerir. - İnsan vücudunun ihtiyaç duyduğu tüm gerekli amino asitler
  • - Yüksek vitamin, Yüksek Lif, Antioksidan, Folik asit ve Demir, fosfor, magnezyum
  • - Zengin Vitamin kaynağıdır. - Sindirimi çok kolay ve bağırsak dostudur - Harika bir lezzete sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Kappadokia Kızıl Buğday, Spelt (Dinkel) Unu 1 kg

Un, kurabiye, kek, makarna, çorba gibi pek çok yiyeceklerin yapımında kullanılan bir besin maddesidir. Çoğu yiyeceklerin içinde kullanılan un, temel gıdalardan biridir. Doyurucu ve birçok gereksinimi karşılamasıyla bilinen bu ürün, besleyici yapısıyla da müşterilerin beğenisini kazanır. Un çeşitlerinden olan Kappadokia Kızıl Buğday - Spelt (Dinkel) unu 1 kg yiyeceklerin içinde sıklıkla kullanılan bir besin maddesidir. Bu besin maddesi, içeriğinde çeşitli vitamin ve mineral bulundurması ile sağlığa yararlıdır. Buğday unu, lif ve fitosteroller bakımından zengin bir besin kaynağı olmasıyla bilinir. Bu yüzden de sindirim sistemine yardımcı olan bir besindir. Buğday unu, geniş kullanım alanları ile oldukça dikkat çeken bir üründür. Bu ürün, ekmek, krep, kek, kurabiye gibi birçok yiyeceğin yapımında kullanılabilir.

  • Zengin besin değeri
  • Çeşitli kullanım alanı
  • Lezzet deneyimi

Kappadokia Kızıl Buğday Unu ile Lezzetli Yiyecekler

Kappadokia Kızıl Buğday Unu ile Lezzetli Yiyecekler

Buğday unu, besin değeri yüksek bir gıdadır. Bu ürün, yemeğe kattığı lezzetin yanı sıra sağlığa yararlı olmasıyla da dikkat çeker. Kappadokia un pek çok yiyeceğin yapımında kullanılır. Zengin kalsiyum ve magnezyum içeren buğday unu sayesinde hem yemeklerinize lezzet katabilir hem de sağlığınıza dikkat edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde birbirinden farklı çeşitli yemekler hazırlayabilirsiniz. Buğday unu, doyurucu ve besleyici bir yapıya sahip olması ile sıklıkla tercih edilen bir besin maddesidir. Bu seçenek yemeklerinize lezzet ve doyuruculuk katarken aynı zamanda da sağlığa yararlı bir üründür. Hamur işlerinizi sağlıklı bir şekilde tüketmenize olanak sağlayan buğday unu, müşterilerin beğenisini kazanır. Kızıl buğday, yoğun lif yapısına sahiptir. Bu sayede metabolizmanızın hızlanmasına yardımcı olur. Siz de markanın bu çeşidini tercih ederek çeşitli yiyecek yapımında kullanabilirsiniz.

Faydalı Kappadokia Kızıl Buğday Spelt Dinkel Unu 1 kg

Faydalı Kappadokia Kızıl Buğday Spelt Dinkel Unu 1 Kg

Spelt Dinkel unu, içerdiği besin değerleri ve vitaminler ile sağlığa yararlı bir besin çeşididir. Pek çok yiyeceğin yapım aşamasında kullanılması ile bilinen buğday unu, kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur. Kızıl buğday, besleyiciliği oldukça fazla olan bir un çeşididir. Bu ürün sayesinde yapacağınız hamur işleriniz, fırınlardan göz zevkinize hitap edecek bir kıvamda çıkar. Spelt dinkel, bilinenin aksine içerdiği zengin besin değerleri ile her alanda kullanılabilir. Kappadokia kızıl buğday, metabolizmanızı hızlandırırken aynı zamanda da bağırsaklarınızın çalışmasına olanak sağlar. Kalp hastalarına ve yüksek tansiyon problemi olanlar için önerilebilir. Pek çok fayda sağlaması ile müşterilerin beğenisini kazanır. Spelt dinkel, doğru ve sağlıklı beslenme konusunda tavsiye edilen bir besin maddesidir. Bu kaliteli ve lezzetli ürünü tercih ederek öğünlerinizin içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kappadokia Kızıl Buğday - Spelt (Dinkel) Unu 1 kg Fiyatı

Kappadokia Kızıl Buğday - Spelt (Dinkel) Unu 1 Kg Fiyatı

Pek çok yiyeceğin yapım aşamasında kullanılan Spelt dinkel, sağlığa faydalı olması ile de bilinir. Bu ürün, hamur işlerinize lezzet katarken aynı zamanda da zengin besin içeriği ile sıklıkla tercih edilir. Yemeklere verdiği lezzet ile dikkat çeken buğday unu, birleştiği malzemeler ile kolaylıkla uyum sağlar. Bu ürün, yapılan müşteri değerlendirmeleri ve yorumlarında beğeni ve ilgi görür. Sağlığınıza yararlı bir besin tercih etmeniz ve satın aldığınız ürünün bütçenize uygun olması önemlidir. Bu noktada da Kappadokia Kızıl Buğday - Spelt (Dinkel) unu 1 kg fiyatı müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu ürün, uygun fiyat aralıklarında olduğu için sizi ve bütçenizi zorlamaz. Tam bir fiyat performans ürünü olan Kappadokia kızıl buğday lezzetini hemen şimdi inceleyebilir ve bu ürünü Trendyol üzerinden güvenilir şekilde satın alabilirsiniz.