2
Yulaf Ezmesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

KAPPADOKİA Katkısız Yulaf Ezmesi 5 Kg

251,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KAPPADOKİA Katkısız Yulaf Ezmesi 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPPADOKİA GIDA Satıcı Ünvanı: KAPPADOKİA TARIM BİLİŞİM BASIN YAYIN HİZMETLERİ KİMYA GIDA İNŞAAT İTHALAT İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071042607700015 Vergi Kimlik Numarası: 0710426077
    Bu ürün KAPPADOKİA GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yulaf Ezmesi, yüzde yüz yerli tohumlardan, sözleşmeli tarım yöntemi ile geleneksel metotlar kullanılarak, modern tesislerimizde, pastörizeedilerek, üretilip, sağlıklı kraft ambalajlarda paketlenmektedir. Yulaf en sağlıklı tahıl çeşitlerinden biridir. Yulaf vücut için elzem vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındırır. Yulaf, faydalı bitkisel bileşenlerden olan polifenoller ve antioksidanlar açısından kuvvetli yiyeceklerdendir. Bu antioksidanlar arasından en çok dikkat çeken neredeyse sadece yulafta bulunan avenanthramide antioksidanlarıdır.
  • Kappadokia Yulaf Ezmesi, yüksek lif içeriği, bitkisel protein kaynağı ve bağışıklığı güçlendiren beta-glukan içeriğine sahiptir. Besin bileşenleri oldukça zengin olan yulaf güçlü bir karbonhidrat ve lif kaynağıdır
  • beta-glukan ve lifler açısından önemli bir kaynaktır. Yüksek lif içeriği ile diyetimizin önemli bir parçası haline gelmiştir. Ayrıca, diğer tahıllara göre çok daha fazla protein ve yağ içerir. Yulaf vitamin, mineral ve bitkisel antioksidan bileşenler açısından da zengindir. Yulaf taneleri, hiçbir endüstriyel kimyasal ve katkı ve raf ömrünü uzatan koruyucu madde eklenmeden işlenip, tamamen doğal yulaf ezmesi olarak, tüketicilerimize sunmaktayız.
  • BETA GLUKAN, BAĞIŞIKLIĞIN SİGORTASI: Bağışıklık sisteminin sigortası olarak nitelendirilen "beta-glukan" molekülü, mevsimsel değişiklikle birlikte artan salgın hastalıklara karşı etkili bir molekül olarak biliniyor. Beta-glukan içeren ekmeğin, bağışıklık sistemini güçlendirip, kansere ve gribe karşı bağışıklık sistemini korumaya yardımcı olduğu, kan şekerini ve kolesterolü düşürdüğü, yüksek lif içeriği nedeniyle kolon kanserine karşı koruyucu etkiye sahip olduğu, uzun süren bilimsel araştırmalar sonunda ortaya konulmuştur. Yulaf taneleri, hiçbir endüstriyel kimyasal katkı ve raf ömrünü uzatan koruyucu madde eklenmedenüretilip, tamamen doğal stabilize yulaf ezmesi olarak, tüketicilerimize sunmaktayız.
Geri Bildirim Ver

KAPPADOKİA 20 5 Kg Katkısız Yulaf Ezmesi

Kappadokia yulaf ezmesi, kahvaltılık gıdalardan biri olarak öne çıkar. İçeriğindeki yulaf tahılı, vücut için gerekli olan vitamin ve minerallerin alınmasına destek olur. Ayrıca ciddi bir antioksidan kaynağı olan yulaf, hastalıklardan korunmaya yardımcıdır. Yapılan araştırmalar yulaf ezmesinin kilo vermeye, diyabetle mücadeleye, kalp hastalığı riskini düşürmeye yardımcı olduğu yönündedir. Buna benzer sağlık sorunu yaşayanlar Kappadokia katkısız 5 kg yulaf ezmesini gönül rahatlığıyla kullanabilir. Zengin lif içeriği ile ürün, sindirim sisteminin düzgün çalışmasına, bağırsakların düzene girmesine de yardımcı olur.

  • Ürün Türü: Kahvaltılık yulaf ezmesi
  • Miktar: 5 kg
  • Özellik: Yüksek lif kaynağı

Kappadokia Katkısız 5 kg Yulaf Ezmesinin İçeriği Nasıl?

Kappadokia Katkısız 5 kg Yulaf Ezmesinin İçeriği Nasıl?

Kappadokia 5 kg yulaf ezmesi, zengin bir içeriğe sahiptir. Ürünün formülünde katkı maddeleri kullanılmamıştır. Faydalı tahıl çeşitleri arasında yer alan yulafta, beta-glukan lif miktarı oldukça fazladır. Ayrıca yulaf diğer tahıllara nazaran daha fazla protein ve yağ içerir. Yarım bardak yani yaklaşık 78 gram Kappadokia katkısız 5 kg yulaf ezmesinin içeriğinde %191 manganez, %41 fosfor, %34 magnezyum bulunur. Öte yandan aynı miktarlarda ürün içeriğinde %24 bakır, %20 demir ve %20 çinko da yer alır. Folat oranı %11 olan ürün, B grubu vitaminleri bakımından da zengindir. İçeriğinde belli oranlarda B1, B3, B5 ve B6 vitaminleri vardır. 100 gram kuru yulaf ezmesinde 55 g karbonhidrat, 7. 2 g yağ, 12. 6 g lif ve 13.5 g protein bulduğu bilinir.

Kappadokia Katkısız 5 kg Yulaf Ezmesinin Kullanımı Nasıl?

Kappadokia Katkısız 5 kg Yulaf Ezmesinin Kullanımı Nasıl?

Yulaf gıda olarak kullanım alanı geniş olan bir tahıldır. Dünyanın dört bir yanında kahvaltılarda süt ile birlikte tüketilir. Ayrıca kek, atıştırmalık, sufle, lapa çeşitlerinde de sık sık kullanılır. Özellikle süt veya su ile yapılan yulaf lapası diyetlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Kappadokia katkısız 5 kg yulaf ezmesi, zengin içeriği ve düşük kalorisi ile kilo verme sürecinde güvenle tercih edilir. Hatta tam tahıllı ekmeklerin ve fırın ürünlerinin içerisine katılan yulaf; gevrek ve çöreklere de daha sağlıklı bir form kazandırır. Kappadokia katkısız 5 kg yulaf ezmesi sindirim sistemine katkı sağlaması için probiyotik içeceklere katılarak tüketilir. Ürün, kalp sağlığını korumaya yardımcı olur. Ayrıca kan şekerini ve kolesterol seviyesini düşürmeye de destek olan yulaf ezmesi, depresyon ve stres gibi psikolojik kaynaklı sorunlara karşı da koruyucudur.

Kappadokia Katkısız 5 kg Yulaf Ezmesini Kimler Alır?

Kappadokia Katkısız 5 kg Yulaf Ezmesini Kimler Alır?

Kappadokia katkısız 5 kg yulaf ezmesini diyet yapan herkes kullanabilir. Ayrıca enerji veren yapısıyla spor yapan ve fiziksel efor sarf eden bireylere de uygundur. Zengin besin değerleriyle vücudun ihtiyaç duyduğu birçok vitamin ve mineralin vücuda alınmasını sağlar. Ayrıca günlük beslenmeye dâhil edilerek sağlıklı beslenme için tercih edilebilir. Yulaf ezmesi bebek mamalarında da sıklıkla kullanılan önemli bir tahıldır. Hem lezzetli hem de besleyici olan bu ürün, tüketicilerden de tam not alır. Mutfakta çeşitli tariflerde yulaf kullanmak isteyenler için de iyi bir malzeme seçimidir. Kappadokia katkısız 5 kg yulaf ezmesi yorumları kullanıcı memnuniyetini ortaya koyar. Farklı şekillerde Kappadokia yulaf ezmesini tüketen bireyler; taze, katkısız ve bereketli olduğuna dair görüş belirtir. Siz de mutfakta daha sağlıklı öğünler oluşturmak için Kappadokia katkısız 5 kg yulaf ezmesini tercih edebilirsiniz. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak ürünü Trendyol’un güvenilir ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz.