183,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
192,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kapı Yayınları Mihmandar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Peygamber'in mihmandârı! Bir arzun varsa yapayım. Bir vasiyetin varsa yerine getireyim!" "Ey Emîr! Sakın Allah'ın dinini bozma, müminler arasına fitne girmesine müsaade etme. Askere adalet ile muamele eyle ve düşman karşısında can kaygusu çekme. Bana gelince, senden ve senin ait olduğun şu dünyadan hiçbir şey istemediğimi bil ve herkese böylece ilan et. Şurada can oynatan cengâverlerden son arzum odur ki Azrail (a.s) bize uğradıktan sonra na'şımı Konstantiniyye surlarına yakın götürsünler. O gün savaş hattı nerede oluşursa, bedenimi o noktaya kadar taşısınlar ve orada, savaşan mücahitlerin arasında beni defneylesinler. Ta ki atlarımızın ayakları bedenimi çiğnemiş olsun, Bizans dokunamasın. Ayrıca, eğer yapabiliyorlarsa, cenazemi kendi atımın arkasında bir sedyeye bağlayıp taşısınlar. Tıpkı Kutlu Nebi'yi getiren Kusvâ'nın Medine'de bizim hanemizi bulduğu gibi o da benim için nereye gideceğini ve nerede duracağını bulacaktır."

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kapı Yayınları Mihmandar İskender Pala

Minhan Farsça konuk, mihmandar ise konukları ağırlayan, yol gösteren ve rehberlik eden anlamlarında kullanılan bir sözcüktür. Hem İslamiyet hem de İstanbul’un kurtuluş günleri ile ilgili daha önce hiç tanık olmadığınız bilgiler veren Mihmandar İ.Pala tarafından kaleme alınan bir romandır. Yazar, büyük bir emekle hazırladığı romanda Eyüp Sultan olarak bilinen Hz Ebu Eyyub Halid Bin Zelid’in yaşamını akıldan çıkmayacak bir şekilde anlatır. Hicretin zorunlu olmasının nedenlerini, Eyüp Sultan’ın Hz. Muhammed’i (S.A.V.) konuk etmesini, peygamberin ağzından duyduğu hadisleri ve yorumlarını, yaşlanmış hali ile salt İslamı yaymak için İstanbul seferine katılmasını ve katkılarını, cenazesini, kabrini ve İstanbul fethedildiği zaman kabrinin yeniden bulunuşu ele alınır.

  • Tarihi yerli roman kategorisi
  • 400 sayfa ve karton kapak
  • Kaliteli hamur kağıda baskı

Bir Eyüp Sultan Romanı Mihmandar Konusunun Özeti

Bir Eyüp Sultan Romanı Mihmandar Konusunun Özeti

Kapı Yayınları İskender Pala imzası taşıyan Mihmandar ile okuyuculara farklı bir eser sunar. Eyüp Sultan’ın Hz. Muhammed’i (S.A.V.) kendi evinde ağırlamaya hevesi, geldiği zaman hakkıyla ağırlamak için ne yapacağını bilememesi, konukluk süresince yaşananlar, bildiklerini anlattıktan sonra kabrini tayin etmesi gibi daha önce hiç duyulmamış konular roman kurgusu ile ele alınır. Kapı Yayınları Mihmandar İskender Pala kaleminin özgün tarzı ile 2014 yılında okuyucuya sunulur. Eyüp Sultan’ın kabri İstanbul’un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethine kadar kayıptır. Fetih kuşatmasında Fatih Sultan Mehmet’in hocası olan Akşemsettin Efendi tarafından keşfedilen mezar, görevdeki Osmanlı askerlerine ve sultana büyük bir motivasyon kaynağı olarak moral verir. Bu keşfi bir işaret olarak kabul eden sultan ve askerleri ilahi bir ilham ve kudretle donandığını hissederek İstanbul’u fetheder.

İskender Pala Kapı Yayınları Mihmandar Kitabı Yorumları

İskender Pala Kapı Yayınları Mihmandar Kitabı Yorumları

Kapı Yayınları Mihmandar İskender Pala kullananlar Emevi dönemini yeni ve farklı bir bakış açısıyla değerlendirirler. Okuyucular yazarın anlatımından çok etkilendiklerini ve peygamber ile birlikte Hicret yapıyor gibi hissettiklerini anlatırlar. Eyüp Sultan’ın evinde konuk oluyormuş gibi hissedeceğiniz bu roman hem tarih hem de din bilgilerinizi geliştirerek ufkunuzu açabilir. Eyüp Sultan’ın gerçek ve tam adı Halid Bin Zeyd Ebu Eyyub el-Ensari'dir. Bu da Arap adetlerine göre Eyyub’un babası anlamına gelen bir eklemeye işaret eder. Yani Eyüp Sultan’ın gerçek adı Halid’dir ve oğlu olan Eyyub hayatı boyunca hiçbir zaman İstanbul’da değildir. Kapı Yayınları Mihmandar İskender Pala yorumları bu kitabı okuyan müşteriler tarafından paylaşılır. Okuyucular, roman sayesinde daha önce bilmedikleri birçok ayrıntıyı öğrenmekten memnundurlar. Herkesin birbirine tavsiye ettiği bu eseri siz de ilgiyle okuyabilirsiniz.

İndirim Kampanyalarıyla Kapı Yayınları Mihmandar Fiyatı

İndirim Kampanyalarıyla Kapı Yayınları Mihmandar Fiyatı

Kapı Yayınları Mihmandar İskender Pala fiyatı ürünün fiziksel özelliklerine göre oldukça uygun rakamlarla sunulur. Birinci sınıf kalite ile basılan kitap, ideal boyutları ile her zaman yanınızda olabilir. Seyahatte veya boş vakitlerinizde keyifle okuyacağınız roman, Eyüp Sultan’ın Hz. Muhammed’e (S.A.V.) mihmandarlık yaptığı zamanı özgün bir tarz ile anlatır. Yazarın bir eserini ilk kez okuyanlar bu kitaptan sonra hayran kaldıklarını belirtirler. Romana dahil edilen karakterlerin, olayların ve durumların içinde hisseden okuyucular kitabı ellerinden bırakmak istemezler. Bir dönemin müslümanlık değerlerini, açgözlülükten uzak durulmasının elzem olduğunu, sevginin yolundan şaşılmaması gerektiğini yerinde ve zamanında kullandığı hadislerle pekiştiren İskender Pala, Hicret dönemine farklı bir bakış kazandırır. Siz de bu eseri Trendyol’dan satın alarak İslamiyete ve tarihe ilgi duyan yakınlarınıza hediye edebilir veya kendiniz okuyabilirsiniz.