Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre

199,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYDA KİTAP Satıcı Ünvanı: ALİ FURKAN KAHVECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880605894
    Bu ürün BEYDA KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yunus Emre-Aşkın Gözyşları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Yunus Emre
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre gibi önemli bir edebiyat şairini yakından tanımanıza olanak sunar. Yazar, Yunus Emre’nin düşünce tarzını, insanlara yaklaşımını ve sevgi anlayışını bu kitapta ele alır. Geniş bir kitlenin okurken aydınlanacağı, huzur bulabileceği ve farklı bir bakış açısı kazanacağı bu içerikte oldukça sade, kısa cümleler kullanılır. Günün farklı saatlerinde okuyabileceğiniz, okurken zihninizin sakinleşmesini sağlayabileceğiniz kitap, avantajlı fiyatlardan size sunulur. Kapı yayınları tarafından sunulan baskı sayesinde seyahatlerinizi, tatillerinizi ve boş vakitlerinizi verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Cümlelerin akıcılığı sayesinde sıkılmadan okuyabileceğiniz gibi, aralıksız bir şekilde Yunus Emre’nin düşüncelerini benimseme hissi, bir sayfa daha okuma arzusuyla kısa sürede kitabı bitirebilirsiniz. Yunus Emre’nin hayatı, olayları anlayış şeklini Sinan Yağmur’un gözünden keyifle okuyabilirsiniz.

  • Akıcı dil
  • Yunus Emre aşkı
  • 2. kalite baskı

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre Özellikleri

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre Özellikleri

Aşkın Gözyaşları Yunus Emre yazı dili ve kaleme aldığı konu ile oldukça büyük ilgi uyandıran, geniş bir kitleye hitap eden Sinan Yağmur tarafından yazılır. İçeriğin kapağı Faruk Baydar tarafından özenle hazırlanırken, Aşkın Gözyaşları kitap kategorisinde roman dizisinde yerini alır. Baskı 2. kalite hamur tipinden üretilir, 2015 yılında ilk baskısı gerçekleştirilen kitap; geniş bir yazı boyutuna, nitelikli bir dile sahiptir. Aşkın Gözyaşları 5 Türkçe dilinde ve kapağı kartondur. Hafif tasarımı sayesinde gittiğiniz her yere götürebileceğiniz içeriği keyifle okuyabilirsiniz. 14 cm genişliğe ve 20 cm uzunluğa sahip baskı toplamda 280 sayfadan oluşur. Sinan Yağmur yazılarında sade ve akıcı bir Türkçe kullanır. Böylece yazıları geniş bir kitle tarafından rahat bir şekilde anlaşılır. Kapı yayınları kitabının akıcılığı sayesinde baskıyı kısa sürede okuma imkanı bulabilirsiniz.

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre Fiyatı

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre Fiyatı

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre fiyatı bütçenizi zorlamadan sahip olabilmeniz, Sinan Yağmur’un akıcı dilinden faydalanabilmeniz için makul tutulur. Ekonomik düzeylerde tutulan kitaptan dilerseniz kendiniz faydalanabilir dilerseniz de sevdiklerinize hediye ederek onlara okuma fırsatı verebilirsiniz. Eskiden beri sufizm ile ilgili konularda örnek olarak verilen, birçok kişinin hayatına dokunan Yunus Emre’nin yaşam biçimini, yaşadığı çeşitli olayları hikayeleştirerek size sunan Sinan Yağmur Aşkın Gözyaşlarını bir seri halinde hazırlar. Bu seride 5. sıraya sahip ilgili kitap avantajlı fiyatlardan size sunulur. Günün çeşitli saat dilimlerinde kitap okumayı tercih edebilirsiniz. Güne kahve ile başlarken, akşam yatmadan önce, öğlen zihninizi dinlendirmek için kitap okuyabilirsiniz. Okuyacağınız kitapların kategorisi ise zevkleriniz doğrultusunda değişiklik gösterir. Sakinlemek, iç huzura kavuşmak, hayatın anlamını aramak için Yunus Emre’nin konu edildiği Aşkın Gözyaşları’nın 5. serisinden faydalanabilirsiniz.

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre Yorumları

Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre Yorumları

Kitap tercihinde bulunurken sadece kapağına bakmak yeterli olmayabilir. İlginizi çeken konuları tespit etmek, keyif aldığınız yazı dilini keşfetmek ve sevdiğiniz yazarlara odaklanmak doğru içeriklerle karşılaşmanızı sağlayabilir. Bu amaçla size sunulan Kapı Yayınları Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre yorumları incelemeye alabilirsiniz. Farklı bilinç düzeyine ve zevklere sahip bireyler tarafından paylaşılan değerlendirmelere göz atmak fikir sahibi olmanıza yardımcı olur. Kapı yayınlarının basımı ile size ulaştırılan Sinan Yağmur’un Yunus Emre başrollü kitabının yorumlarını okuyarak, kitabın size uygunluğunu öğrenebilirsiniz. Baskıda kullanılan kağıt kalitesi ve yazıların puntosu kolayca göreceğiniz şekilde tasarlanır. Böylece istediğiniz kadar okuyarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca bu kitabı özel günlerde hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz. Farklı yaş grubundan insanların rahatlıkla tercih edebileceği kitabı Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.