Kanki Pet Kp5018 Ekonomik Hazır Set Beyaz 50 Cm

1.714,53 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kanki Pet Kp5018 Ekonomik Hazır Set Beyaz 50 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kanki Petshop Satıcı Ünvanı: CEYHAN TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680549247
    Bu ürün Kanki Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **** KARGO HASARI FİRMAMIZ GARANTİSİNDEDİR **** Kanki Pet 50 Cm KP5018 Ekonomik Hazır set Beyaz Akvaryum Özellikler : Cam = 4 mm Uzunluk = 50 cm Yükseklik = 32,5 cm Genişlik = 20 cm Aydınlatma = İlave olarak Sonradan takılabilir Set İçeriği : 1 Adet Renkli kapak 50Cm Akvaryum(50x32,5x20) 1 Adet Akvaryuma uygun iç filitre ( Stok durumuna göre marka değişebilir ) 3 Kg Akvaryum kumu4 adet renkli plastik bitki 1 Adet Cam derece 1 Adet Balık Yemi 100 ml 1 Adet Su düzenleyici antiseptik ( Dezenfektan ) 1 Adet 4 Numara Balık Kepçesi Kurulum : Akvaryum için gönderilen doğal kum bol duru su ile en az 5-6 defa yıkanarak akvaryum tabanına serilmelidir su dolumu yapıldığında bir tortu oluşacaktır bu tortu filitre 2-3 saat çalıştırıldığı zaman kaybolacaktır bu aşamadan sonra filitre sökülerek duru su ile yıkandıktan sonra su düzenleyici anti septik dezenfektan 10 damla damlatılarak en az 2 gün böyle çalıştırıldıktan sonra balığınıza hazır hale gelecektir. Akvaryumunuz için mağazamızdan alacağınız diğer ürünler tek kargo paketinde gönderilecek yüksek güvenlikli paketleme yapmaya çalışıyoruz. Tüm çabalarımıza rağmen kargonuzda hasar var ise kargo şirketine tutanak tutturup tarafımıza kargo personeli yanında telefon numaramızdan ulaşın gereğini anında yapalım. DİKKAT ÖNEMLİ: Akvaryumunuz ahşap korumalı kasa ile gönderildiğinden ambalajı açarken mutlaka vidaları tornavida yardımı ile sökerek kasayı açınız, çekiç veya levye ile kasayı açmaya kırmaya çalışmayınız.. Koruma sandığında 2 yan ve1 alt koruma bariyeri mevcuttur ve tüm yan ve alt kısımdaki vidalar sökülünce akvaryumunuz sağlıklı şekilde ambalajdan ayrılmış olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 20 - 40 L
  • Çeşit Tatlı Su Akvaryumu
Geri Bildirim Ver