Kalyon Tırnak Ve Tırnak Eti Peelingi

122 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
91,71 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kalyon Tırnak Ve Tırnak Eti Peelingi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOBE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZEKİ SOBACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720021867
    Bu ürün SOBE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Peelingi Özellikleri Tırnak ve tırnak etlerini nemlendirir. Peeling etkisi oluşturur. Tırnak kenarlarındaki ölü deriyi nazikçe temizler. Tırnak üzerinde sarı lekelerin oluşmasını engeller ve pütürlü yapıyı yok eder. Tırnak ve tırnak eti peelingi bambu ve Hindistan cevizi özleri içerir. Tırnağı güçlendirir ve kolay kırılmasını engeller. Fırçası kolay bir sürüm imkânı sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Düzenli kullanımda etkisi daha net bir biçimde gözlenir. Kalyon Tırnak Ve Tırnak Eti Peelingi Neden Önemlidir? Makyaj işlemleri sırasında tırnak ve tırnak eti peelingi, bambu ve Hindistan cevizi özleri sayesinde tırnak ve tırnak etini nemlendirerek ölü deriyi uzaklaştırır. Fırçası ile oldukça kolay bir tırnak bakım imkânı sağlar. Kalyon Tırnak Ve Tırnak Eti Peelingi Nasıl Uygulanır? Duştan sonra ya da sıcak su yardımı ile tırnakları yumuşattıktan sonra kullanılması önerilir. Fırçası ile kolayca sürerek ve hafif hareketler ile masaj yaparak güzelce uygulayın. Birkaç dakika beklettikten sonra su yardımıyla temizleyin.
Geri Bildirim Ver