3
Oje kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Kalyon Tırnak Besleyici Ve Sertleştirici 11ml

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124 TL119 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kalyon Tırnak Besleyici Ve Sertleştirici 11ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOBE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZEKİ SOBACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720021867
    Bu ürün SOBE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha dayanıklı ve sert tırnaklara sahip olmanızı sağlar.
  • Ürün tırnağın keratin tabakasına etki ederek tırnakları güçlendirir.
  • Kat kat ayrılan ve kırılan zayıf tırnakları sertleştirerek sağlıklı bir görünüm yaratır.
  • Tırnakları besleyerek tırnak uzamasına yardımcı olur.
  • Tırnakların ihtiyacı olan bakımı gerçekleştirir.
  • Kullanımı
  • Ürünü kuru ve temiz tırnak üzerine uygulayın
  • Etkisini göstermesini için haftada 2-3 kez kullanın. %100 orijinaldir. Ambalajı açılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici 11 ml

Farklı tasarımlar ve renklerde yaptırabileceğiniz tırnakların sağlıklı ve dayanıklı olması oldukça önemlidir. Dayanıklı olmayan tırnaklara istenilen tasarım yapılamayabilir, estetik görünüm elde edilemeyebilir. Aynı zamanda dayanıklı olmamaları, bazı sağlık sorunlarına da neden olabilir. Gün içerisinde su ve birçok yüzey ile sıklıkla temas eden noktaları güçlendirmek için Kalyon tırnak besleyici ve sertleştirici 11 ml ojeyi tercih edebilirsiniz. Ürün, kolayca sürülebilir olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Ürünün etkilerini, düzenli kullanım sonrasında gözlemlemek mümkündür. Sahip olunan yapıyı sertleştirdiğini fark edebilirsiniz. Dayanıklılığı kullandıkça artan tırnakların kırılması zorlaşır. Bu besleyici, tırnakların sağlıklı uzaması adına ihtiyacı olan besleyici maddeleri kolaylıkla sağlar. Şişe içerisinde yer alan ve fırça yardımıyla uygulayabileceğiniz oje sayesinde istediğiniz sağlıklı görünüme ve dayanıklılığa kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Fırça sayesinde kolay uygulanabilme
  • Besleyici içerik
  • Dayanıklı ve sağlıklı uzama

Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici 11 ml Özellikleri

Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici 11 ml Özellikleri

Dilediğiniz ojeyi sürmeden önce tırnaklarınızın sağlıklı ve dayanıklı olduğundan emin olmak isteyebilirsiniz. Sert ve dayanıklılığı yüksek bir tabakaya sahip olmanıza yardımcı olan Kalyon tırnak besleyici ve sertleştirici oje, şeffaf renge sahiptir. Formülünde kaliteli malzemeler ve ellerin sağlıklı olmalarına yardımcı olacak besleyici malzemeler yerini alır. Düzenli bakım için tercih edebilecek ürünü kullanmadan önce tırnaklarınız üzerinde herhangi bir oje veya benzer ürünlerin yer almaması gerekir. Akabinde ince katman olarak tırnağınızın üzerine uygulayarak kurumasını bekleyebilirsiniz. Düzenli kullanım sonrasında besleyici özellikleri sayesinde tırnakların hızlı ve dayanıklı uzamasını sağlar. Bu oje, tek kat olarak sürülebilir. Ortadan kırılma, güçsüzleşme ve uzarken kıvrılma durumları karşısında etkili formüle sahiptir. İhtiyacınız olan bakımı istediğiniz her yerde hızlıca yapmanıza olanak sağlayan bu formüle göz atabilirsiniz.

Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici 11 ml Yorumları

Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici 11 ml Yorumları

Düzenli olarak bakım yaptırsanız da evde kendi bakımınızla desteklemeniz gereken tırnaklar, özellikle su ile temas sonrasında hasara uğrayabilir. Sıklıkla temizlik yapmak, yemek hazırlamak, su ve diğer sıvılar ile temas etmek, tırnaklarınızın nemlenmesine ve güçsüzleşmesine neden olabilir. Evde veya istediğiniz her yerde kolayca bakım yapabilmenize yardımcı olan oje sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Tek kat olarak sürmeniz yeterli olan ürünün kuruması sonrasında dilediğiniz renkteki oje ile tırnaklarınızı boyayabilir ve güne hazırlanabilirsiniz. Kalyon tırnak besleyici ve sertleştirici 11 ml yorumları ve incelemeleri sayesinde bakım önerilerini keşfedebilirisiniz. Ürünün faydalarını deneyen müşterilerden öğrenmek mümkündür. Her yaştan kişinin tırnaklarına uygulayabileceği ve renge sahip olmayan ojeyi herkes tercih edebilir. Çocuklar için ürün, içerisinde sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmayarak üretilir. Oyun oynamaktan hasar gören minik tırnaklara gereken besleyici takviyeyi yapmanıza yardımcı olur.

Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici 11 ml Fiyatı

Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici 11 ml Fiyatı

Markanın bakım ürünü; sahip olduğu özel formül, gramajı, paketlenmesi ve diğer özellikleri ile oldukça avantajlıdır. Düzenli bakım yapan müşterilerin sıklıkla tercih ettiği Kalyon tırnak besleyici ve sertleştirici 11 ml fiyatı belirlenirken, tüm bu özellikler göz önünde bulundurulur. Her yaştan kişinin kullanabileceği ve faydalarından yararlanabileceği ürün, ekonomik ve avantajlı fiyat aralığı sayesinde düzenli tırnak bakımına olanak sağlar. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Bu sayede sağlık açısından uzmanlar tarafından önerilen bir ürün olarak öne çıkar. Aklınızda herhangi bir soru işaretine yer bırakmadan etkili bir bakım sağlar. Güçlü ve sağlıklı tırnaklara zahmetsizce sahip olmak için düzenli bir şekilde kullanılabilir. Uygun fiyatı ile bu ürünü, el bakım yapmaktan hoşlanan sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Müşteri yorumlarını inceleyerek sipariş verebileceğiniz bakım ojesini, Trendyol’un avantajlarından faydalanarak satın alabilirsiniz.