Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi 20 Kg Beyaz

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.540 TL

Ürün Bilgileri

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi 20 Kg Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çoruh Demir Çelik Satıcı Ünvanı: ÇORUH DEMİR ÇELİK İNŞAAT TAAHHÜT TARIM HAYV. OTOM. SAN. VE TİC. A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0261101777000001 Vergi Kimlik Numarası: 2611017770
    Bu ürün Çoruh Demir Çelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi 20 Kg Beyaz

Yapıların ömrünü uzatmak, aşınma ya da sızıntılara karşı önlem almak için Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg kullanılır. Ürün; hasar ve sızıntı gibi tüm bu olumsuz durumlara karşı direnci daha çok artırmak için sıklıkla tercih edilir. Binaların yük kaldırıcı sistemi olan betonları her türlü tehlikeden korumak adına su yalıtım uygulamalarının henüz inşaat halindeyken yapılması önemlidir. Binalardaki su izolasyonu, pek çok açıdan son derece önemli bir husustur. Su yalıtım yönetmeliğinin çıkması da bu konuya önem verilmesi gerektiğini vurgular. İnsanları olası tehlikelere ve olumsuz durumlara karşı su yalıtım uygulamaları önlem alır. Siz de binalarınızda önlem almak ve tehlikelerden korunmak için bu ürünü satın alarak yapıyı hem sağlam hem güvenilir hale getirebilirsiniz.

  • Sağlam ve güvenli
  • Pratik kullanım
  • İşlevsel özellik

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi Beyaz Kullanımı

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi Beyaz Kullanımı

Binaların inşaat aşamasındayken teknik açıdan daha sağlam ve kaliteli olmasını destekleyen Kalekim 3131 elastikor 20 kg ile yapılar güvenilir hale gelebilir. Su yalıtımının uygulanması sayesinde insanlar oturdukları ve yaşadıkları binada kendilerini daha güvende hisseder. Çünkü eksik malzeme ve eksik teknik özellikler ile inşa edilen binalar, beklenmedik tehlikelere yol açar. Yapıların sudan ve zararlı etkilerden korunması ve bu zararlı durumların önlenmesi adına Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg beyaz kullanılabilir. Konforlu bir yaşam alanı isteyenler için bu ürün son derece kalite sağlar. Bu nedenle kişiler öncelikle kendi hayatlarını düşünerek yapının eksiksiz olarak her detayına dikkat etmelidir. Siz de tüm bunları göz önünde bulundurup ürünü güven içinde satın alabilirsiniz. Bu sayede daha güvenli binalarda yaşayabilirsiniz.

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi Özellikleri

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi Özellikleri

Yapıların dayanıklı olmasını sağlayan ve insan hayatı için tehdit oluşturan durumları ortadan kaldıran bu ürün, pek çok hasara engel olur. Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg beyaz yorum yapanlar da aynı şekilde ürünün kalitesi ile sağlam ve dayanıklı olduğundan bahseder. Yer hareketlerinde yapılar daha çok zarar ve hasar göreceği için herhangi bir anda gelecek olan zararlar bu su yalıtım uygulaması ile önlenir. Binalardaki su yalıtımına dikkat etmek, hemen her son derece önemlidir. Deprem olması durumunda bu binaların şansı daha düşük olur. Bu nedenle tüm detaylara dikkat edilerek binalarda önlem alınmalıdır. Yapıların suya dayanıklı hale gelmesini sağlamaya yarayan bu ürün ile zeminin zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Siz de güvenle Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg beyaz satın alarak kullanabilirsiniz.

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi Beyaz Fiyat

Kalekim Elastikor 3131 Su Yalıtım Malzemesi Beyaz Fiyat

Dikkat çeken ürünün insan hayatını her türlü yer hareketine, olumsuz dış etkenlere ve hasarlara karşı koruması oldukça önemli bir özelliktir. Bunun yanında kişilerin tahmin dahi edemeyeceği zamanlar için önceden bu ürün ile önlem alınması çok önemlidir. Aynı zamanda Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg beyaz fiyat konusunda da size cazip ve uygun rakamlar sunar. Bu sayede insanlar kendi hayatlarını daha güvende hissetmek için kolaylıkla ürünü satın alabilir. Siz de her türlü duruma karşı önlem almak ve dayanıklı şekilde bu ürünü kullanmak için satın alabilirsiniz. Kalekim elastikor 3131 su yalıtım malzemesi 20 kg beyaz kullananlar da aynı şekilde ürüne karşı olan memnuniyetlerini ve beğenilerini belirtir. Ürünü Trendyol aracılığıyla satın alarak siz de binalarınızdaki olumsuz durumlara karşı tedbir alabilirsiniz.