KALE Tarım Perliti Tarım Torfu 100 lt

833 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,85 TL

Ürün Bilgileri

KALE Tarım Perliti Tarım Torfu 100 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nadir Kaktüs Plant & Decoration Satıcı Ünvanı: BİLAL CAN ARABACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710484170
    Bu ürün Nadir Kaktüs Plant & Decoration tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100 litre tarım perli sertifikalı 100 lt ortalamama 4.5-5 kg gelmektedir. yoğunluğu : 2 kg/40 lt (+-%5 Tane çap : 3-6 mm süper iri Isı iletim katsayısı : 0,040-0,045 kcal/ mhc Paket ebatları : En 40 cm x boy 60 cm ŞEFFAF TORBA. Tarım perlit özellikleri Perlit % 90`ın üzerindeki toplam gözenekliliği ve %60 dolayındaki havalanma gözenekliliği ıle toprağın havalanmasını sağlar, drenajını düzenler. Perlit infiltrasyonu arttırır, buharlaşmayı azaltır. Sulamada ekonomi sağlar. Inorganik olmasından dolayı yabancı ot tohumu ve hastalık taşımaz. Çözünebilir iyonların yok denecek kadar az olması nedeniyle tuzluluk ve alkalilik yönünden herhangi bir sorun yaratmaz. Nötr (ph=6,5-7,5) oluşu ve düşük kimyasal tanponluğu ile ortam ph`ını kolayca düzenler. Isı iletkenliği düşük olduğundan, bitkinin günlük sıcaklık değişimlerinden zarar görmesini en aza indirger. Topraksız tarımda
  • sterilizasyondan sonra yapısının bozulmaması, üst üste 6 yıl kullanım şansı getirir. Erken ürün almayı sağlar. Fide köklerinde zedelenme ve kayıpları önler.AMBALAJ: 200 LT HARİÇ ÜRÜN SİPARİŞLERİNDE PEKETLEME FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 40 L
Geri Bildirim Ver