KALE 1703 Profesyonel Narenciye Sıkcağı

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KALE 1703 Profesyonel Narenciye Sıkcağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVKOLİK Satıcı Ünvanı: JASPER İTHALAT İHRACAT İNŞAAT AKARYAKIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484105854300013 Vergi Kimlik Numarası: 4841058543
    Bu ürün EVKOLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nar portakal, greyfurt, mandalina ve limon gibi narenciye meyvelerinin sıkılmasında kullanılırÖzel açılı kremyer dişli sayesinde kolay sıkım sağlar Süzgeçler kısmında bulunan basamaklar sayesinde meyvenin parçalanması engellenir.Böylece daha kolay ve tam bir sıkım elde edilir. İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Narenciye Sıkacağı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

KALE 1703 Profesyonel Narenciye Sıkcağı

Profesyonel narenciye sıkacağına günlük hayatta oldukça sık ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Kale 1703 narenciye sıkacağı müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. C vitamini deposu olan çeşitli meyveleri bu sıkacakla sağlıklı şekilde sıkabilirsiniz. Bu ürün, özel açılı kremayer dişlileri sayesinde kolay sıkım sağlar. Ergonomik tasarım ile zorlanmadan sıkım yapabilirsiniz.Teknolojiyi kullanışlı özellikleri ile buluşturan Kale narenciye sıkacağı sizi her anlamda memnun eder. Sıkacağın sahip olduğu özellikler ile kolay ve tam bir sıkım elde edilir. Süzgeç yapısının kalitesi sayesinden meyvelerin parçalanması da önlenir.Portatif olması sebebiyle her ortamda ürünü kullanmak ve lezzetli içecekler hazırlamak kolaylaşır. Kullanım rahatlığı ve malzeme kalitesi sebebiyle uzun süreler boyunca vitamin değerini kaybetmeyen sağlıklı içecekler hazırlayabilir, bu pratik sıkacağın keyfini evinizde veya iş yerinizde çıkarabilirsiniz

  • Kullanışlı ve hafif tasarım
  • Özel açılı kremayer dişliler
  • Kolay ve tam bir sıkım

Kale 1703 Profesyonel Narenciye Sıkacağı Özellikleri

Kale 1703 Profesyonel Narenciye Sıkacağı Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sunan mutfak aletleri her zaman tercih sebebi olur. Kale profesyonel narenciye sıkacağı sayesinde istediğiniz meyveyi sıkabilir ve suyunu hazırlayabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, kolay ve tam bir sıkım işlemi yapar. Meyvelerin sağlıklı şekilde sıkılmasını sağlayan bu ürünle vitamin değerlerini koruyarak içecekler hazırlayabilirsiniz. Bu durum ise müşteriler için bir avantaj olur. Avantaj sayesinde meyveleri istediğiniz şekilde hazırlayabilme kolaylığını elde edebilirsiniz. Özel olarak üretilen kramayer dişli sistem sayesinde kısa bir zaman içerisinde işleminizi yapabilirsiniz. Ürünün tasarımı, rahat çalışmayı destekleyen bir kullanıma sahiptir. Sağlam dişli çarkları ile yüksek hızda çalışır. Ergonomik bir ürün olması sebebiyle her ortamda çalışmaya müsaittir. Kale 1703 narenciye sıkacağı yorumlarını inceleyerek ihtiyaç ve zevklerinize uygun olan modeli kolayca seçebilirsiniz.

Kale 1703 Narenciye Sıkacağı ile Lezzetli İçecekler

Kale 1703 Narenciye Sıkacağı ile Lezzetli İçecekler

Kale 1703 profesyonel narenciye sıkacağı, evinizde ya da ofisinizde ihtiyacınıza koşan bir üründür. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa bir süre içerisinde istediğiniz meyvenin suyunu çıkarabilirsiniz. Yüksek kaliteye sahip olan bu ürün, ilk günkü gibi kullanım avantajını sizlere sunar. Ürün, teknolojik özellikleri ile ön plana çıkar. Elinize oturan ergonomik yapısı sebebiyle kullandığınız süre içerisinde herhangi bir rahatsızlık hissi yaşatmaz. Avantajlı ve yer kaplamayan özellikleri sebebiyle kısa süre içerisinde, zahmetsiz bir şekilde işlerinizi halletmenize yardımcı olur. İstediğiniz her alan üzerinde bu ürünle kolay şekilde çalışabilirsiniz. Bu yönüyle istenilen ortamlara uyumlu bir üründür. Tasarım kalitesi, direnci ortadan kaldırır. Basit kullanım özelliği sunar ve sizlere özgürce çalışma ortamı sağlamış olur. Ayrıca şık dış görünümü ve hafifliği sebebiyle müşteriler tarafından tercih edilir.

Uygun Kale 1703 Profesyonel Narenciye Sıkacağı Fiyatları

Uygun Kale 1703 Profesyonel Narenciye Sıkacağı Fiyatları

KALE 1703 profesyonel narenciye sıkacağı fiyat seçenekleri, ürün özelliklerine göre belirlenir. Bu model istenilen ortamlarda çalışma özgürlüğü sunar. Güçlü dişleri ile kısa sürede meyvelerinizi sıkma özelliği vardır. Bu model içerdiği özellikleri ile her zaman kaliteli şekilde çalışır. Makinenin dişli çarkları, narenciyelerin parçalanmamasını sağlar. Pratik tasarımıyla bu model, çalışacağınız her yüzeyde sizlere kolaylık sağlar. Ergonomik özelliği sebebiyle narenciye ürünlerini hassas ve titiz şekilde sıkarak, sizlere hazır hale getirir. Ürünü incelerken narenciye sıkacağı yorumlarına bakmak, karar verme sürecinde sizlere yardımcı olabilir. Yorumlarda ürün yüksek performansı ile ön plana çıkar. Pratik ve ergonomik olan tasarım işleri kolaylaştırır. Yüksek performansı ile sizlerin de dikkatini çeker. Gelişmiş teknolojik özellikleri ile kullanım kolaylığı sunan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.