3
Kilit kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Kale Kilit 1 Kalite Çin Üretimi Zincirli Kilit Yurt Dolap Kilidi Asma Kilit

79 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kale Kilit 1 Kalite Çin Üretimi Zincirli Kilit Yurt Dolap Kilidi Asma Kilit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AdjTrade Satıcı Ünvanı: ADJ TRADE DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008182546400001 Vergi Kimlik Numarası: 0081825464
    Bu ürün AdjTrade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kilit Çin Üretimidir. 35 Cm zincir Kilit Markası Stok Durumuna Göre Değişiklik Gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Asma Kilitler
Geri Bildirim Ver

Kale Kilit Zincirli Yurt Dolap Asma Kilit

Birden fazla insanın bir arada bulunduğu ortamlarda gizlilik ve güvenlik ekstra önem kazanır. Şahsi eşyaların hem dağınıklık oluşturmaması hem de güvenliğinin sağlanması açısından korunaklı bir alana ihtiyaç duyulur. Özellikle yurt ortamında belki de güvenlik oldukça önemlidir. Özel alan ve şahsi sınırlar bu gibi yerlerde önem teşkil eder. Ancak özel ve önemli eşyaların yalnızca dolap içerisinde olması güvenilirlik açısından yeterli değildir. Bu anlamda ekstra korunaklı ortam sağlayan Kale Kilit zincirli kilit yurt dolap kilidi asma kilit modeli öne çıkar. Eşyalar için emniyetli bir alan sunan bu ürün fonksiyonel yapısı ile rahat bir kullanım sağlar. Kaliteli ürün kullanımı hem eşyaların güvende olmasını sağlar hem de insanın gün içerisinde içini rahat hissettirir. Bu açıdan kullanımı zaruri bir eşyadır.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli materyal
  • Sağlam yapı

Zincirli Dolap Kilidi Özellikleri

Zincirli Dolap Kilidi Özellikleri

Üst düzey güvenlik önlemi sağlayan ürün aynı zamanda kötü niyetli insanlara karşıda engelleyici bir rol üstlenir. Yurt dolap kilidi, Kale imzasına sahip tasarımı ve dayanıklı yapısı ile öne çıkar. Bu sayede kalabalık yaşam alanlarında da gizliliğin sağlanması olanaklı hale gelir. Kişisel dolapların ihtiyacı olan korumayı sağlayan ürün, gövde kısmında kullanılan kaliteli malzeme ile dolabı ekstra güvenli hale getirir. Basit ve etkili bir kullanıma sahip olması açısından avantajlı bir tercihtir. Zincirli asma kilit sayesinde mahremiyet sağlanırken aynı zamanda dışarıdan gelebilecek olumsuz aksiyonlara karşı da önlem alınmış olur. Gerek maksimum koruma sağlaması gerekse de fonksiyonel işlevi ile dikkat çeken ürün uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Kale kilit zincirli kilit yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Zincirli Dolap Kilidi Avantajları

Zincirli Dolap Kilidi Avantajları

Kale markasının satışa sunduğu bu ürün çelik gövdesi, paslanmaz yapısı ve dayanıklı materyallerden üretilmiş olması nedeniyle sağlamdır. Kişisel eşyaların korunması yönünden en basit ve etkili çözüm olarak tercih edilir. Kale kilit asma kilit tasarım açısından kişisel dolaplarda kullanmaya uygundur. Elverişli bir kullanım sağlaması yönünden de pratik bir kullanım deneyimi sunar. Bu sayede insanlar yurtta olmadığı sırada içleri rahat bir şekilde değerli eşyalarını bu Kale kilit zincirli kilit sayesinde güvene alma imkanı bulur. Artan hırsızlık ve eşyaların kaybolma durumlarının önüne de bu ürün ile geçilmiş olur. Özellikle topluluk halinde yaşanan alanlarda eşyaların kaybolma ihtimalinin daha yüksek olduğu bilinir. Bu ürün sayesinde eşyalar dolap içerisine yerleştirilip güvenliği sağlanarak bu durum engellenebilir. Kale kilit zincirli kilit fiyatı uygun aralıklarda olup herkes için ulaşılabilir bir ürün olarak ilgi çeker.

Zincirli Dolap Kilidi Fiyatı

Zincirli Dolap Kilidi Fiyatı

Caydırıcı bir etki yaratması yönünden avantajlı olan Kale kilit yurt dolap kilidi meraklı gözleri değerleri eşyalarınızdan uzat tutar. Kişilerin özel alan gizliliğini korumaya hizmet eden ürün, teknolojik gelişmelere paralel olarak güçlendirilir. Hem başkasının erişimini kısıtlamak hem de güvenilirlikten emin olarak eşyaları dolap içerisinde bırakmak kişinin rahat etmesini sağlar. Bu sayede insanlar gün içerisinde aklı eşyalarında kalmadan kendi işlerine daha rahat odaklanabilirler. Dışarıya karşı güvenli bir görüntü yaratmak ve kötü niyetli insanlara karşı bir önlem almak adına en işlevsel ürün olan bu ürün, pek çok açıdan avantaj sağlar. Kale kilit zincirli kilit kullananlar tarafından beğenilip olumlu geri dönüşler alır. Sizler de Kale kilit zincirli kilit satın alarak yurt ortamında eşyalarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürün ile ilgili detaylara ulaşıp dilerseniz satın alma işlemine geçebilirsiniz.