8
Kilit kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Kale Kilit Maymuncuk Oda Kapısı Anahtarı Her Kilidi Açan Anahtarlar - 11 Mm 2 Adet

74 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
171,60 TL

Ürün Bilgileri

Kale Kilit Maymuncuk Oda Kapısı Anahtarı Her Kilidi Açan Anahtarlar - 11 Mm 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İdeal Anahtar Satıcı Ünvanı: İDEAL ANAHTARCILIK BIÇAKÇILIK VE LÜKS HIRDAVAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470009799700013 Vergi Kimlik Numarası: 4700097997
    Bu ürün İdeal Anahtar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAYMUNCUK ODA ANAHTARI - 2 Lİ SET -Oda kapı Kilitlerinizin açılıp-kapamasını sağlar. -11 m ve 13mm olmak üzere gönderilen 2 anahtardan bir tanesi oda kapınızı %98 ihtimalle açar ve kapatır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kilidi
Geri Bildirim Ver

Kale Kilit Oda Kapısı Anahtarı Ürünleri Trendyol'da!

Kale Kilit'in satışa sunduğu ürünlerden olan maymuncuk oda kapısı, birçok kilit tipine uyum sağlar. Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarı, evde kaybolan objelerin yerine kullanılır. Standart kollu kapılara uyum sağlayan ürün, kilitleri kolayca açar. İşlevsel tasarımı sayesinde öne çıkan bu obje, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. 11 mm ölçüye sahip olan kapılara uygun olan model, kilidin içindeki pimlerin yerine oturmasını sağlar. Bu obje sayesinde yaşam alanlarınızı birbirinden ayıran kapıları son derece kolay bir biçimde kilitleyebilirsiniz. Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarı, dayanıklı yapısı sayesinde ihtiyacınızı uzun süre boyunca karşılar.

  • Üretim materyali sayesinde kolayca kırılmaz.
  • İç oda kapılarında kullanıma uygundur.
  • Setin içinde 11 mm'lik iki adet ürün yer alır.

Kale Kilit Maymuncuk Oda Kapısı Anahtarının Özellikleri Nelerdir?

Kale Kilit Maymuncuk Oda Kapısı Anahtarının Özellikleri Nelerdir?

Çilingirler kapıları açabilmek için maymuncuk kullanır. Bu ürün kapıların kısa zamanda kolayca açılması için tercih edilen bir aparattır. Kale Kilit maymuncuk oda kapısı anahtarı çilingir çağırmaya gerek kalmadan, kilitlerin açılmasına yardımcı olur. Söz konusu ürün, kilidin içindeki pimleri kaldırır. Her kapıya uygun bir maymuncuk seçeneği bulunur. Kale kilit maymuncuk her kilidi açan anahtarlar ev ve ofis ortamındaki iç kapılara uygundur. Kapıların anahtarı kaybolduğunda, kilidi değiştirmeye gerek kalmadan pratik kullanım sağlar. Sağlam malzemeden üretilen Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarı hafif bir baskı uygulanarak kullanılır. Ürünü anahtar deliğine yerleştirdikten sonra, pimleri yerine oturtmak kilidin açılmasını sağlar. Kapıyı açarken fazla baskı uygulanmaması gerekir. Aksi takdirde kilidin içindeki pimler kırılabilir.

Kale Kilit Maymuncuk Oda Kapısı Anahtarı Hangi Kapılara Uygundur?

Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarını satın almadan önce ürünün evinizdeki kilit ile uyumlu olup olmadığına bakmanız önerilir. Maymuncuk oda kapısı Kale Kilit markalı kapıları açarken kullanılır. Farklı markaların kilitlerini açarken, istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Kişilerin, Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarını kullanmadan önce ölçüm yapmasında fayda vardır. Kilidi, anahtar deliğinin girdiği alt kısımdan üst bölüme kadar ölçebilirsiniz. Pratik kullanım olanağı sunan model, kapıya uygun olduğu takdirde pimler dişlere göre kolayca hizalanır. Deliğin içine giren anahtar döndürülerek kilitli kapı açılır. Öte yandan ürün kapıya uygun değilse pimler hizalanmaz. Bunun sonucunda ise anahtarın dönmesi imkânsız hale gelir. Bu durumda kilidi açmak için kapı zorlanmamalıdır. Aksi takdirde ürünün üzerinde deformasyon belirtileri gözlemlenebilir.

Kale Kilit Maymuncuk Oda Kapısı Anahtarı Kaliteli midir?

Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarı kaliteli bir üründür. Ürünün dayanıklı yapısı, açma ve kapatma işlemi esnasında kırılma probleminin önüne geçer. Yüksek kaliteli malzemeden üretilen model, her odada güvenli kullanım olanağı sunar. Bu sayede anahtar, kaybolma sorunu olmadan ihtiyaç duyulan her an kullanılır. Ürün, ilk kullanımdan itibaren kalitesini gözler önüne serer. Özenle tasarlanmış çizgileri sayesinde kısa süre içinde kilidi açar. Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarı seçimi yaparken fotoğrafların da incelenmesi tavsiye edilir. Ürünün kapı ile uyumlu olup olmadığının kontrol edilmesi, kalitenin hissedilmesi noktasında önemlidir. Arzu ederseniz Kale Kilit 11 mm maymuncuk oda kapısı anahtarının yorum sayfasına göz atabilirsiniz. Bu, diğer kişilerin ürünün kalitesi hakkındaki düşüncelerini öğrenmenizi mümkün kılar. Siz de çok yönlü kullanım imkânı sunan bu ürünü, Trendyol üzerinden son derece kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.