10
Tahin kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini 935 gr

229,90 TL
(245,88 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini 935 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Belde Gıda Satıcı Ünvanı: BELDE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0162051473100011 Vergi Kimlik Numarası: 1620514731
    Bu ürün Belde Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalaycıoğlu Bozkır Tahini 935gr (Kepekli) Bürüt: 1 Kg Net : 935gr
Geri Bildirim Ver

Kalaycıoğlu 935 G Kepekli Bozkır Tahini

Kalaycıoğlu kepekli 1 kg bozkır tahini, besleyici ve sağlıklı bir üründür. Pekmez ile karıştırıldığında mükemmel bir lezzete dönüşür. Özenle toplanmış susam bitkisinden üretilir. Kepekli olarak hazırlandığı için çok yoğun bir aromaya ve kıvama sahiptir. Bu sayede tüketilirken damakta etkili bir şekilde susam tadının hissedilmesine imkân sağlar. Kalaycıoğlu kepekli 935 gr bozkır tahini her mevsim tüketilebilir. Özellikle kış günlerinde soğuğa karşı vücut direncini arttırıcı özelliğe sahiptir. Sade olarak veya uyumlu diğer ürünler ile karıştırılarak tüketilebilen bir üründür. Yemeklerin hazırlanmasında ve tatlı yapımında da kullanılabilir. Ekmek ve kurabiye gibi hamur işlerinde kullanıldığında mükemmel lezzetler elde edilmesi sağlar.

  • Kepekli bozkır tahinin ağırlığı net 935 gr, brüt 1 kilogramdır.
  • Üretim süreci el değmenden özenle tamamlanır.
  • Koyu renkli ve yoğun bir kıvama sahiptir.

Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini Besin İçeriği Nedir?

Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini Besin İçeriği Nedir?

Kalaycıoğlu kepekli 1 kg bozkır tahininin içeriğinde susam haricinde başka hiçbir malzeme bulunmaz. Üretiminde kullanılan susam; Antalya, Serik ve Manavgat yörelerinden temin edilir. Acı suyundan arındırılmış sussam taneleri taş değirmenlerde ezilerek tahin haline getirilir. Bu üretim şekli doğal ve sağlıklı bir yöntemdir. Bu sayede tahin son derece taze ve lezzetli olarak evinize kadar ulaşır. Kalaycıoğlu kepekli 1 kg bozkır tahini benzersiz bir aromaya sahiptir. Susam kabuğu ile birlikte üretildiği için kıvamı oldukça yoğundur. Kepeksiz olarak üretilen tahine göre çok daha koyu bir renge sahiptir. Ürün herkes tarafından tüketilebilir. Çocukların gelişim çağında ihtiyaç duyduğu enerji için sağlıklı bir kaynaktır. Her gün düzenli olarak kullanılabilir. Lezzetli, sağlıklı ve besleyici bir üründür.

Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini Doğal mıdır?

Kalaycıoğlu kepekli 1 kg bozkır tahini el değmeden özenle hazırlanan bir üründür. İçerisinde sadece susam bulunur. Tamamen doğal yöntemler kullanılarak imal edilir. Üretiminde gün ışığına maruz kalmadan depolanan susamlar kullanılır. Susamlar üretim sürecinde büyük bir titizlikle işlenir. Belirli bir süre kavrulan susamlar soğutulduktan sonra taş değirmenlerde ezilerek imalat işlemi tamamlanır. Tahin, el değmeden ambalajlara doldurulur. Kalaycıoğlu kepekli 1 kg bozkır tahini, kepeksiz olarak üretilene göre çok daha baskın bir aromaya sahiptir. Bu baskın aroma tüketimi esnasında etkili bir şekilde damakta hissedilir. Yoğun tatlardan hoşlanan tüketiciler için özel olarak hazırlanmıştır. Üretimindeki her aşama doğal usullerde icra edilir. Atıştırmalıklar yapmak için son derece ideal bir üründür. Hamur işi gibi yiyeceklerde kullanılarak enfes lezetler elde edilmesine imkân tanır.

Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini Kaliteli ve Güvenilir mi?

Kalaycıoğlu kepekli 1 kg bozkır tahini, yüksek kaliteli ve oldukça güvenilir bir üründür. İmalatında kullanılan susamlar özenle seçilerek toplanır. Üretim sürecinin her bir aşaması el değmeden tamamlanır. Yılların deneyimine sahip olan Kalaycıoğlu güvencesiyle kullanıcıların sofralarına ulaştırılır. Tüketilmesi oldukça sağlıklı olan bir üründür. Ürünün kolay taşınmasını sağlayan ambalajının kullanımı da oldukça pratiktir. Tahin, üretimi sonrasında depolarda bekletilmeden hemen kullanıcılara sunulur. Bu sayede oldukça taze bir şekilde sofralardaki yerini alır. Soğuk kış günlerinde enerji kaynağı olan Kalaycıoğlu kepekli 935 gr bozkır tahini yorum konusunda kullanıcılardan genellikle tam puan alan ürünlerden biridir. Ürün sayfasında bulunan kullanıcıların yorumlarını içeren bölümü okuyarak sipariş öncesinde çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu sayede ürünün size uygun olup olmadığına da çok daha rahat karar verebilirsiniz. Kalaycıoğlu kepekli 1 kg bozkır tahini, Trendyol üzerinden hemen sipariş verebileceğiniz ve oldukça taze içeriğe sahip olan bir üründür.