Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini 1900 gr

365,89 TL
(192,57 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kalaycıoğlu Kepekli Bozkır Tahini 1900 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Belde Gıda Satıcı Ünvanı: BELDE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0162051473100011 Vergi Kimlik Numarası: 1620514731
    Bu ürün Belde Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalaycıoğlu bozkır tahini 1900gr (kepekli). Bürüt: 2 kg Net : 1900gr Firmamızdan sipariş vermiş olduğunuz tahin ürünlerimiz direk kendi imalatımız olup direk üretimden satışa sunulmaktadır. Firmamıza olan yoğun talep dolayısıyla ürünlerimiz hazırlanınca direk satışa sunuluyor. Ürünlerimiz kesinlikle depolarda bekletilip sonradan satışa sunulan ürünler değildir. Seçeneklerde belirtilen kepekli ve kepeksiz tahin farkı nedir? Tahinin ham maddesi olan susamın üretim aşamasında ki kullanımına göre farklılık doğmaktadır. Tahin için değirmen taşlarımız da susamın kabuğunun alınması veya kabuklu şekilde işlenmesi kepeksiz ve kepekli ayrımını oluşturmaktadır. Üretim işleminde susamın kabukları alınarak üretilen tahin, kabuğu alınmadan yapılan kepekli tahine göre daha ince bir kıvama sahiptir. Bu sebeple daha akıcı ve yemesi daha hafiftir. Üretim işleminde susam kabuğuyla birlikte üretilen tahin. Kabuğu alınmadan yapıldığından dolayı daha yoğun aromalı ve kıvamlıdır. Damağınızda yoğun susam ve tahin kokusunu daha da yoğun hissederek yiyebileceğiniz tahin eski usul doğal ürünümüzdür. Ilk defa tahin tüketecek müşterilerimiz kepeksiz tahin tercih ederken, tahin tüketimini sık yapan müşterilerimiz kepekli tahin tercih etmektedir. Kalaycıoğlu tahin ve bozkır tahin dünyası? Yöremizde 1800?Li yıllarda dedelerimiz develerle antalya, manavgat, alanya ve serik bölgelerine kuru fasulye, kuru üzüm ve elma götürüp satarken dönüşte develerle susam getirmişler. Getirdikleri susamları akarsularda ıslattıktan sonra taş ekmek fırınlarda kavurarak standart tahin yapmaya çalışmışlar ancak ayarını tutturamayarak günümüzde ki meşhur bozkır tahinimizin kıvamını yakalamışlardır. Dedelerimizin bu üretimleri sonrasında 1960 yılına gelindiğinde firmamızı kurarak kurumsal kimliğine bozkır kalaycıoğlu ismiyle kavuşmuştur. Firmamız kurulduğu günden 2018 yılına kadar kalaycıoğlu tahin marka ismiyle faaliyet gösterirken bozkır ilçe merkezine açmış olduğumuz ek imalathanemizle birlikte bozkır tahin dünyası markasıyla üretimlerimize devam ettik. Firmamız 2018 yılında türkiye geneline hitap eden ?Yılın ahisi? Ödülünü alarak ahilik unvanını elde etmiştir. Firmamız önceden olduğu gibi ödül sonrasında da ahilik geleneklerini yaşatarak bozkır merkezde yer alan imalathanemizi ziyaret eden herkese (müşterimiz olsun veya olmasın) bozkır tahini ve bozkır köpüğü ikramında bulunmaktadır. Yolunuz ilçemize düşerse hem sıcak tahinle köpük helvamızın tadına bakıp ve hoş sohbet eşliğinde çay ikramımızı içebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver